KERIGMA.ro - Mesajul care conteaza

cauta
 
 
   
Lista autori [A-Z]
Toate titlurile
Titluri KERIGMA
Titluri KERIGMA Beletristic
PROMOTII
Agende / Jurnale
antiOcultism / Razboi spiritual
Apologetica
Barbati
Biografii / Autobiografii / Memorii / Marturii
Biserica
Casatorie / Familie
Colectia "A trai ca protagonisti"
Colectia "Carti Rare"
Colectia "Cum sa cultivam"
Colectia "Cum sa infruntam"
Colectia "Note de psihologie"
Colectia "Vitamine zilnice pentru suflet"
Comentarii / Studii biblice
Consiliere / Psihologie
Copii / Resurse pt. lucrarea cu copiii
Cursuri biblice - Tematica diversa
Cuvinte incrucisate
Devotional
Dictionare / Enciclopedii / Concordante / Interlineare
Educatie
Eseuri / Meditatii / Cugetari
Etica / Filosofie
Evanghelizare / Misiune / Islam
Femei
Finante / Afaceri
Imnuri
Inchinare
Istorie a Bisericii / Pagini documentare / Israel
Lideri / Invatatori / Conducere
Lucrari teologice
Muzica
Parinti
Poezie
Predici / Schite de predici / Exegeza / Homiletica
Probleme contemporane
Profetie / Viitor / Escatologie
Relatii / Formare / Comunicare / Motivational
Resurse pt. studiul biblic
Reviste / Rebus
Romane / Povestiri NOU! - O dragoste mai adanca decat marea
Sanatate / Alimentatie
Sexualitate / Antipornografie
Stiinta / Creatie
Tineri / Adolescenta
Viata crestina

E • PUBLICITATE • PUBLICITA
S • FOCUS • FOCUS • FOCUS •
BARACA. Unde tragedia intalneste eternitatea - KERIGMA.ro | Biblii, literatura si muzica crestine, cadouri, video/dvd, predici...
  detalii


    
BARACA. Unde tragedia intalneste eternitatea
Wm. Paul Young

In subcategoria: Romane / Povestiri NOU! - O dragoste mai adanca decat marea

Dimensiuni: 21 x 14,5 cm
Nr. pag.: 225
Cod: 22171
Disponibil

Pret: 27 RON
Pret: 6.38 EURO
Pret: 8.48 USD
Cantitate:  

  Doresc sa ma abonez la newsletter-ul KERIGMA.ro                      Recomanda unui prieten
  prezentare
  evaluare produs
Media evaluarii acestui produs de catre vizitatorii KERIGMA.ro: 8.9 (197 evaluari)

Evalueaza si tu acest produs.
 Excelent  Foarte bun  Bun  Satisfacator  Nesatisfacator

Introdu codul de mai sus.
  opinii cu privire la acest produs
       Tzutzu24.07.2017 | 21:26:34       
o voi citi desi am auzit ca a starnit destul de multe controverse
       Gabi G.25.10.2009 | 15:42:41       
Atragatoare, interesanta, scandaloasa, BARACA e genul de carte pe care o poti citi chiar si intr-un aeroport supraaglomerat, fara sa iti fie rusine ca oamenii pot vedea cum iti curg lacrimile pe obraz. Probabil una dintre cele mai criticate si mai iubite carti crestine ale ultimilor ani, BARACA isi croieste locul binemeritea in inimile multora dintre noi. Il prezinta pe Dumnezeu si inima lui intr-o modalitate pe alocuri scandaloasa pentru crestinii cuminti, dar cu siguranta in afara "magicelor noastre cutiute" doctrinare. Personal am zambit, am lacrimat, am suspinat si mi-am simtit inima incalzita citind BARACA. Am revenit asupra ei, am subliniat-o, notat-o si nu am uitat-o, recomandand-o tuturor prietenilor mei.
       Nicu Gramesc26.10.2009 | 11:34:47       
Daca tinem minte faptul ca citim un roman, si reusim sa trecem peste prezentarea absolut nonconformista a Trinitatii, ceea ce descoperim este de-a dreptul fantastic. Felul in care autorul prezinta adevaruri absolute, abordarea unor intrebari care le ai si tu, dar nu ai indraznit sa le pui, si modul de cautare a raspunsurilor, te tin conectat la parcurgerea cartii, la final avind acea parere de rau placuta, dar si intrebarea "Oare exista si continuarea?" Astept sa se intoarca de la persoana careia i-am imprumutat-o, sa o recitesc si sa intru din nou in lumea fascinanta a DRAGOSTEI TRINITARIENE, exprimata atit de frumos in "Baraca". Recomandata tuturor posesorilor de "minte deschisa".
       Dama V.04.11.2009 | 20:00:49       
Rastoarna orice pre-conceptie inchipuita despre Dumnezeu. Mie mi-a largit mintea sa pot pricepe ca El este mult mai mult decat "cutia" in care eu L-am asezat. Este super cartea si o recomand!
       Simona D13.11.2009 | 14:46:55       
Regret ca am cumparat aceasta carte.Numai cine nu cunoaste scripturile se poate rataci.Cand ai o relatie personala cu Dumnezeu,citind aceasta carte,te infiori si intelegi mai bine ce insemna ca satana se preface in inger de lumina.
       becky24.11.2009 | 17:38:23       
e cea mai superba carte
       Cristina C25.11.2009 | 18:55:15       
Trebuie sa recunosc faptul ca am fost dezamagita de cei de la Kerigma. Credeam ca cineva citeste si selecteaza ceea ce este tradus. Aceasta carte, desi e scrisa foarte bine si trezeste niste sentimente induiosatoare (mai ales pentru cei care sunt parinti), este plina de erezii si invataturi anti-biblice. Oare cum pot unii sa spuna ca L-au cunoscut pe Dumnezeu mai bine dupa ce au citit aceasta carte, cand, de fapt, autorul nici nu-L prezinta pe Dumnezeul Bibliei?Intr-adevar, si mie imi pare rau ca am dat banii pe aceasta carte...
       eu28.11.2009 | 18:15:20       
Interesanta carte.Totusi Dumnezeu inchipuit intr-o femeie bucatareasa,Domnul Isus intr-un tip in blugi....mi s-a parut deplasat si parca prea departe de Dumnezeul pe care eu l-am gasit pe paginile sfintelor Scripturi.Eu am foarte multe retineri fata de aceasta carte.Eu am inteles ca autorul vrea sa scoata in relief intimitatea pe care Domnul vrea sa o avem cu El dar nu asa cum o prezinta el.Chiar am ramas contrariata citind-o.Nu stiu ce sa zic.
       Ligia 03.12.2009 | 10:31:24       
Aceasta carte isi are locul la sectiunea Ocultism. o recenzie excelenta a cartii apare in Revista Lumina ultimelor zile si comentariul apartine unui filolog (absolvent de Cambridge) si teolog respectat Tony Pearce. Inchei cu vorbele unei prietene..chiar nu vreau sa fac reclama celui rau cu aceasta carte si deaceea scrie in Biblie Cercetati toate lucrurile ..si LUATI ce este bun.Cartea postuleaza un soi de universalism in care toata lumea ajunge in final la cer. Dumnezeu nu condamna pe nimeni in iad si nu trebuie sa fii crestin ca sa ajungi in cer(pag 151-169, 182,209-217 editia engleza) Biblia spune altceva."Faptul ca o asemenea carte care submineaza invatatura Noului Testament a devenit asa de populara in mediile crestine de astazi este un semn de apostazie a bisericilor timpurilor noastre." Pentru mai multe detalii puteti citi o recenzie care nu e ''pollitically correct'' in http://luminaultimelorzile.wordpress.com/Multe har in promovaraea Adevarului!
       Io03.12.2009 | 19:00:04       
Fratilor, cum se poate traduce o asemenea carte in romaneste? Este plina de erezii: modalism - negarea existentei celor Trei Persoane ale Trinitati in mod distinct. "Papa" (Tatal) are semnele cuielor ca si cand El ar fi fost pe cruce. Fiul la un moment dat spune ca El nu incearca sa ii schimbe pe budisti si hinduisti etc ci doar sa ii ajute pe carare etc. Cartea se inscrie in randul maculaturii care se publica acum ca sa gadile urechile unor crestini adormiti si total neinteresati de adevarata doctrina (pentru care oameni au murit ca noi sa o primi nealterata) asa cum o gasim in Biblie. Sa spui ca o astfel de carte este asemanatoare Calatorie Crestinului inseamna sa nu intelegi Scriptura. Este o ineptie. Nu ma indoiesc ca ar putea avea valoare literara dar daca asta ne intereseaza mai mult intr-o carte crestina decat doctrina corecta atunci e clar ca ne-am indepartat de la cale.
       eu05.12.2009 | 14:26:39       
Nu inteleg de ce i se face asa multa reclama ca nu merita.Sunt carti mult mai bune.Nu-mi vine sa cred ca sunt oameni care privesc Trinitatea cu atata usurinta.Dumnezeu e de trei ori sfant,maret si plin de putere si nu o biata bucatareasa care face placinte si cafea.Cum se poate asa ceva?E dea dreptul revoltator.
       Liviu V.06.12.2009 | 15:40:45       
Teofaniile Bibliei sunt un mod scandalos prin care Dumnezeu a ales sa se arate unora si indirect si noua.Nici intruparea Domnului Isus si punerea, apoi, in randul celor faradelege, ca sa poarte ocara crucii, nu este mai putin scandaloasa.Ca Dumnezeu a ales mereu un mod inedit sa ne vorbeasca(in vremurile biblice si acum), nu ar trebui sa ne mire.Ca Dumnezeu ar putea alege sa ne vorbeasca "in stil Baraca"... este o posibilitate (dintr-o infinitate). Wm. Paul YOUNG prin "Baraca", a avut forta sa te faca sa intrezaresti fericirea perfecta si sa te contamineze putin, sa readuca pentru multi imaginea simpla si profunda a Bisericii lui Hristos pe care am stricat-o. Nu mai vorbesc de sarbatoarea relatiilor.O recomand.Liviu Vultur.
       ALinaR10.12.2009 | 09:49:25       
...si totusi nu se potriveste cu Biblia. Nu "stilul Baraca" e problema principala, ci faptul ca personajele si ceea ce spun nu se potriveste cu Biblia.Induiosatoare, intr-adevar, spune omului ceea ce vrea sa auda intr-un mod care-ti merge direct la inima. Tocmai de-aceea este atat de citita si agreata.Dar...din pacate...are invataturi care contravin cu Biblia.
       daniel engelmann16.12.2009 | 12:20:32       
Desi este o carte controversata, evident de catre crestini, ramane o carte provocatoare, te poate scoate din zona de comfort a unor convingeri despre care asa de usor se spune ca ar fi teologice. Experientele personale nu ar trebui sa treaca mereu prin analiza teologilor. O carte superba...in timp ce o citeam, zambeam si imi curgeau lacrimi...
       Crist19.12.2009 | 21:28:08       
Am citit-o si eu, si acum o citesc pt. a 2-a oara. Ascunde mult mai multe adevaruri in spatele celor scrise in carte. Descrie iubirea lui D-zeu iar cine este interesat de o relatie mai restransa cu D-zeu care te face liber poate citi aceasta carte. Un cititor care incearca in toate sa gaseasca incalcarea unor principii doar puse de el si iubitor mai degraba de reguli decat de intensificarea relatiei cu D-zeu, sigur se va impotmolii si in aceasta carte. Totul depinde de fiecare din noi, si Nicolaitii din Biblie foloseau harul Domnului ca drept scuza pt. pacatele lor. Din orice carte poti ajunge in extreme fara calauzirea Domnului.Eu recomand aceasta carte. D-zeu sa ne binecuvanteze
       vasi24.12.2009 | 23:00:54       
Ar fi posibil citirea acestei carti pe internet sau in format audio? Poate cineva sa-mi dea relatii? multumesc
       TT31.12.2009 | 02:09:50       
Ca este sau nu in contradictie cu Biblia ce sa ne facem...trebuie insa luat in vedere ca este roman nu Biblia Contrafacuta! 1. E o carte pe care n-o s-o uit! 2. Cred ca modul in care ma rog se va schimba - ne lipseste pasiunea dar suntem plini de apatie! Chiar sunt curioasa cum isi imagineaza omul pe Dumnezeu daca bucatareasa nu-i place de El! Pana la urma God a creat si mucii si saliva si toate cele ... sper ca nu sunteti la masa. Eu recomand cartea! :)
       Teodora...11.01.2010 | 11:33:34       
Baraca...atat de profund...darama toate limitarile si zidurile ce le-am creeat in Jur la DUmnezeu...inveti ca EL este mult mai mult decat iti poti tu imagina...mult mai pasionat si interesat de oameni...O recomand tuturor celor deschisi la a-si adanci si a trai o reltie adevarata si profunda intima cu EL!!!
       Ana D.20.01.2010 | 17:16:24       
Cand am citit afirmatia ca aceasta carte poate avea asupra generatiei mele un efect comparabil cu cel al "Calatoriei Crestinului" a lui Bunyan am zambit cu neincredere. Acum inteleg ca e adevarat, insa cei care cauta in ea doctrine nu o pot aprecia... Am terminat de citit Baraca numai pentru a incepe din nou de la prima fila :)
       corina26.01.2010 | 13:07:59       
E EXTRAORDINARA! DUMNEZEU SE REVELEAZA INCA O DATA, COMPLETAND IMAGINEA CEO AVEM IN BIBLIE!
       vlac27.01.2010 | 15:00:32       
Este un roman. Nu trebuie sa ne asteptam sa invatam doctrina, citind cartea. Cel mai important lucru este ca vorbeste despre existenta reala a Lui Dumnezeu, a Domnului Iisus si a Duhului Sfant. Poate fi utila unor oamenni coplesiti de evenimente dureroase, dar si oricui are o intelegere rigida despre Sfanta Treime. Nu agreez cu unele puncte de vedere, dar o recomand. Inserez si comentariul unui teolog american despre carte:"Dumnezeul din , nu este Dmnezeul Bibliei".
       Delia28.01.2010 | 16:02:16       
Personal va recomand Biblia, nu Baraca.....Sa luam lucrurile simple si frumoase asa cum ne sunt prezentate si sa nu-L mai limitam pe Dumnezeu si lucrarea mareata a Domnului Isus!!!El este mai mult decat ne putem imagina noi!!!!!
       omi29.01.2010 | 19:45:27       
mi se pare cea mai minunata carte pe care am avut ocazia sa o citesc dupa Biblie.mi-a schimbat gandirea si toata perspectiva mea asupra lui Dumnezeu..inca din primele 100 de pagini citite..am fost fascinata si inca sunt...ii multumesc Lui ca mi-a dat ocazia sa citesc aceasta carte..si sa-L descopar pe El asa cum e de fapt...Extraordinar afara din cutie...si din barierele pe care religia le impune.
       Florin02.02.2010 | 18:52:49       
de ce comparati aceasta carte cu biblia? daca nu vati dat seama este vorba de un roman. Este o carte superba va indemn sa o cititi si sa o recititi. Mai lasati Doctrina si religiozitatea caci nu va apropie de Dumnezeu.
       GABI.R02.02.2010 | 22:40:22       
Ma gandeam sa citesc si eu Baraca dar nu cred ca merita,daca nu zideste interiorul.....POATE CINEVA SA MI RECOMANDE CEVA???
       dana j03.02.2010 | 16:08:04       
"Baraca" e o carte despre experienta reala traita de cineva care a trait o mare tragedie. Dumnezeu alege sa i se reveleze lui Mac intr-un mod care intrece asteptarile noastre, dar totodata fascineaza. Descoperi cat de frumos gandeste EL, cat de mult iubeste si cum mantuieste oamenii. Te indragostesti de El in urma citirii acestei carti si pot sa afirm ca nu am gasit nimic nebiblic in ea. Absolut toate afirmatiile care le face Dumnezeu in carte sunt adevarate, sunt Biblice, dar depasesc limita cunoasterii noastre de pana acum. Te imbogatesti pur si simplu citind-o! O recomand din toata inima. NU CONTINE NICI O EREZIE!
       L.C16.02.2010 | 22:53:25       
pt Gabi.R...iti recomand din tot sufletul aceasta carte.Este absolut minunata.Este un roman care merita citit!!
       Luminita20.02.2010 | 10:39:42       
Tocmai am citit romanul "Barca" si am descoperit inustimea mintii mele si rigiditatea cu care ma raportez uneori la Dumnezeu. Citind-o nu trebuie sa uitam ca este un roman, o fictiune, dar are comori ascunse. Cei care nu asculta Cuvantul lui Dumnezeu si impicit sfatul lui Pavel "Cercetati toate lucrurile si luati ce este bun", vor rata multe comori ascunse. Are mai multe plus-uri decat minus-uri, asa ca o recomand. Nu trebuie sa uitati ca nu are valoare de Scriptura, asa cum nici "Calatoria Crestinului", a lui Bunyan, nu are, dar Dumnezeu ti se paote revela si prin ea. Sa nu uitam ca Dumnezeu ni se revekleaza prin Cuvantul Sau, prin natura, prin creatie in general, prin istorie, prin copii, prin arta, etc. De multe ori Biblia ne indeamna sa ne uitam la ceruri pentru a descoperii Maretia Lui, sa ne uitam la pasarile cerului sau la crinii de pe camp, sa descoperim purtarea Sa de grija sau revelarea Sa ca Iehova Ire, sa ne uitam in istorie sa vedem ca El este Credincios. Eu am ales sa ma uit si in inima acestui autor sa descopar felul in care vede El Bunatatea si Dragostea lui Dumnezeu. Am descoperit inca o farama, pentru ca adancimea, lungimea, latimea sau inaltimea dragostei Lui, este de necuprins. Cititi si pastrati ce este bun!
       Luminita20.02.2010 | 10:43:40       
Bineinteles ca este vorba despre romanul "Baraca" si nu barca. Tastatura mi-a jucat cateva feste...
       Adi23.02.2010 | 16:46:38       
In primul rand va recomand sa cititi si cuvantul inainte (prefata) ca sa intelegeti ca nu autorul si-L imagineaza pe Dumnezeu intr-un fel in aceasta carte, ci el relateaza experienta personala a lui Mack. (MACK NU E AUTORUL)E evident ca nu poti pune o experienta personala in balanta cu Biblia... dar trebuie inteles ca o experienta personala, de obicei, e intelesa deplin doar de cel care a trait-o, e posibil ca pentru unii sa fie o nebunie sau pentru altii o noua perspectiva care ii lanseaza inainte. Ioan 3:27 ..."Omul nu poate primi decat ceeea ce i-a fost dat din cer"Eclesiastul 3:11 "El a facut toate lucrurile bune la timpul lor, a pus chiar si vesnicia in inimile lor, dar omul nu poate pricepe de la inceput pana la sfarsit lucrarea pe care a facut-o DumnezeuP
       TRAIN21.03.2010 | 17:46:44       
citeste si tu aceasta carte, este experienta unei fam. Doreste sa ne zica ca sa intalnit cu D-zeu.Tu te-ai intalnit cu D-zeu? Doresti sa-ti dai intalnire cu D-zeu? Citeste carte.
       lucretia24.03.2010 | 21:53:43       
stie cineva daca aceasta carte se poate citi pe net??si cum??
       Sosoo19.04.2010 | 08:40:04       
Sunt atat de bulversat. La prima citire a titlului acestei carti, mi-a starnit atentia un pic si interesul, insa citind toate comentariile date de cei care au citit-o - nu stiu ce sa mai cred - sa o cumpar sau sa nu o cumpar!?
       Sergiu19.04.2010 | 08:47:18       
Cumpara-o, Sosoo. Vei fi mult mai bogat sufleteste dupa lectura ei.
       bOOm23.04.2010 | 11:11:24       
eu zic sa o cumperi... merita, pacat de cei care au citit-o si n-au inteles nimic...
       Jeni C28.04.2010 | 20:07:43       
Cine comenteaza negativ aceasta carte nu a avut o experienta personala cu Dumnezeu.Cand am citit eu BARACA m-am reantalnit cu El.V-o recomand.Este minunata.
       Tatiana05.05.2010 | 10:38:26       
Intradevar este un roman nu Biblia.Dar daca ai disponibilitatea transformarii,daca esti dispus sa-l lasi pe Dumnezeu sa iasa afara dintre cele doua linii paralele in care noi oamenii l-am incadrat desi El este nemarginit, iti recoman sa citesti cartea si sa-l lasi pe CEL CE POATE TOTUL sa schimbe viziunea si relatia ta cu El.Merita macar sa incercam sa iesim din marginirea, pe care sa fim sinceri, ne-am inpus-o singuri.
       Ioana26.05.2010 | 16:06:32       
Baraca este uluitoare!!! Daca este sa citesti o singura carte in acest an, iti recomand cu toata deschiderea, Baraca! Vei experimenta dragostea de Tata la un nivel ff real.
       Camy06.06.2010 | 12:04:18       
extraordinara cartea ... tocmai am terminat'o de citit si am ramas foarte atinsa de modul sublim in care Dumnezeu lucreaza... mie mi'a vorbit prin aceasta carte... o recomand din tot sufletul tuturor.
       flavius, timisoara09.06.2010 | 12:29:48       
cartea este intradevar o bucurie pentru cei care il iuesc pe Dl.iar pentru cei care nu il vad pe Isus in blugi...nu mai purtati nici voi.
       Alin13.06.2010 | 16:53:58       
E doar un roman. Atat. Am fost dezamagit de el, ma steptam sa inteleg ceva nou, insa daca D-zeul ATATPUTERNIC la care ma rog, daca nu ar avea puterea sa ma fereasca de planurile celui rau......si mi-ar zice sa ma complac in a accepta tot ce mi se intampla, nenorocirile, ca fiind urmari ale setei de independenta a noastre, A OAMENILOR.....as zice PAS!....bine ca Domnul Slavei nu e asa cum il prezinta cartea!.Ce frumos.....Ce sublim.....dupa ce un criminal iti nenoroceste copilul, e vina noastra, a oamenilor, care am vrut independenta.....dar unde e protectia divina, numele Lui Isus invocat si pe care il punem noi ca si crestini peste copii nostri, cu care II binecuvantez eu, ca si crestin, in fiecare zi pe copii mei cand iasa pe usa si pleaca la scoala, in societatea de rahat in care traim.sA NU O MAI FAC CA TOT DEGEABA?.....A !....tot uit.....e doar un roman......fictiune......foarte buna.........pierdere de timp!Ha - ha, dupa ce ai un timp asa de tare cu insusi personajele-dumnezeu, isus si sarayu- dupa ce primesti si o vindecare interioara s.a.m.d., pleci bucuros si te mai si loveste camionul( bonus)........intentionat scris cu litere mici numele personajelor, Dumnezeu nu ar proceda asa.........La pomul laudat sa nu vii cu sacul.....multa reclama pt carte, dezamagit.......
       just_me16.06.2010 | 13:07:28       
Aceasta carte contine invataturi in contradictie cu Biblia , sa o compari cu Calatoria Crestinului e penibil. Ma mir sa vad persoane care spun ca aceasta carte le-a schimbat viata. Adica Biblia nu le-a schimbat-o insa le-o schimba un roman ieftin.Ar cam trebui sa va puneti semne de intrebare legate de "crestinismul" vostru...
       eu20.06.2010 | 21:13:38       
Am ramas dezamagita de aceasta carte.Am inteles ideea pe care a avut-o autorul ,si nu e rea in sine,insa mi s-a parut de-a dreptul deplasata.E jenant.
       Magda20.06.2010 | 21:20:05       
Daca vreti cu adevarat o carte buna va recomand cu toata caldura"Cand greierii plang".Nu veti fi dezamagiti cum am ramas eu dezamagita de "Baraca".Chiar nu am reusit sa inteleg de ce i se face atata reclama.Nu merita.
       gabriel p27.06.2010 | 18:42:31       
este o carte superba si merita citito. nu fiti atit de ingusti la minte si nu-l limitati pe Q=Dumnezeu,la cum se poate relata personal la fiecare persoana in parte.Q se poate arata cum vrea la orce nivel al inimi fiecarui.dupa cum tatal pamintesc se coboara la nivelul copiilor sai ca sa-l inteleaga copii sa-i pe El, ci nu tatal pe coii.deaceea gindinti cu inima de carne parintesca ci nu cu inima plina de o religie formala.cred ca acest Roman trebuie citit ca si informatii suplimentare din care se pot invata multe.eu am citito si este ok
       me29.07.2010 | 21:19:16       
cartea asta are unele idei bune...dar nu putem zice ca e experienta personala a cuiva..e doar fictiune...mack nu exista cu adevarat...
       Marin06.01.2011 | 20:33:19       
viata bate filmul!!!
       Adrian09.01.2011 | 16:51:40       
prima mea carte care a fost citita de mine pina la sfarsit )) probabil de azi inainte o sa incep sa citesc pina la sfarsit toate cartile.. nu ramane nici o idee lasata balta.. toate sunt lamurite pina la sfarsit.. si e scrisa asa incat sa te simti tu in locul personajului principal.. sincer.. 3D la Patria e un nimica toata pe langa sentimentele care le-am avut cand am citit aceasta carte...
       cs02.02.2011 | 19:53:26       
Cartea descrie perfect cum s`ar fi comportat hristos daca ar fi venit in zilele noastre pe Terra...merita citita. faptul ca descrierea Trinitatii e nonconformista, nu trebuie sa fie un impediment. Tot cea ce a facut Isus la vremea Lui a fost nonconformist. Cu ale cui standarde? Cu ale oamneilor. Lasa in urma standardele umane si abia atunci il vei intelege pe Hristos cu adevarat, eliberat de preconceptii. Il vei cunoaste in felul unic care ti se va potrivi atat de bine, insa tine minte numai tie....nu fa si tu sablon din experienta ta ca ceilalti. Nu deveni un ingust. De aici se nasc extremistii care au ucis spiritual mii si mii de oameni, petru ca nu toti au putut sa le urmeze propria viziune asupra Divinitatii
       DORINA04.02.2011 | 07:02:11       
o carte ce merita arsa in foc, nu merita sa citita. CUM ISI PERMITE CINEVA SA-L DESCRIE PE DUMNEZEU ASA. DACA NL INTELEGEM PE DUMNEZEU DIN BIBLIE, ATUNCI PUTEM CITII 10MI DE CARTI CA NU-L VOM CUNOASTE. ATENTIE!!!!SATANA SE TRANSFORMA CHIAR IN INGER DE LUMINA CA SA NE POATA INSELA. ATENTIE MARE!
       dana j24.02.2011 | 13:43:00       
pentru DORINA: Cu ce ne-ar putea insela Satana prin aceasta revelatie? Asta, prin absurd, daca tu crezi ca aceasta experienta vine de la el. Cartea "Baraca" are un singur scop: sa-ti reveleze frumusetea lui Dumnezeu. Dupa ce-o citesti, raspunsul unei inimi insetate dupa El nu poate fi decat cel al daruirii fara rezerve Lui. Cartea te face sa te indragostesti mai tare de EL. Cum de nu recunosti marca divina a acestei revelatii? Nu trebuie sa fii teolog ca s-o recunosti, doar un fiu adevarat, nascut din nou.
       Tiberiu14.03.2011 | 23:01:46       
Am citit o mare pare din comentariile negative cu privire la aceasta carte. Cred ca ar trebui sa intelegem cu totii ca suntem diferiti la gandire, la mentalitati etc. Nu poti judeca pe cineva care zice ca '' aceasta carte mi-a schimbat viata'' spunandu-i ca pocainta ta lasa de dorit. Este un roman, este scris de un om. O recomand persoanelor care vor sa afle mai multe despre Dumnezeu, persoanele care au o mentalitate mai conservatoare sa citeasca doar Biblia.
       Dellu17.03.2011 | 23:38:17       
Dumnezeu e SFANT! Cartea aceasta pe care atatia o lauda e o erezie pe fata (nici macar pe fusris cum spune Petru). Cititi Biblia si sa ne pocaim ca VINE DOMNUL!!!
       Daniel27.06.2011 | 18:07:31       
Nu comentez asupra carii pt ca nu am citit-o, dar ma tot intreb de ce nu cititi Biblia cu ravna cu care cititi aceasta carte. Am ramas uimit de ce spunea un comentator: aceasta carte completeaza Biblia ! Adica, Cuvantul lui Dumnezeu este incomplet ? Cu siguranta nu, dar este grav cand o fictiune iti da peste cap pana si logica. Apoi, daca va vine sa o recititi, iar este problema : ar fi trebuit sa va trimita la Biblie daca era o carte atat de extraordinara. Eu am un principiu: nu ma iau dupa lucruri inchipuite ca se poate ajunge rau de tot(aviz amatorilor descrisi la Romani 1), ci dupa realitatea Scripturala pe care trebuie sa o traiesc personal si real. Aveti grija sa-l pastrati pe Dumnezeu in constiinta/cunoastinta voastra asa cum il prezinta Biblia ! Doamne ajuta !
       ale09.07.2011 | 17:15:52       
Va recomand cu caldura aceasta carte , va va schimba IN BINE conceptia despre Dumnezeu. Eu nu l-am considerat pe Dumnezeu cu nimic mai putin sacru datorita acestei carti , ci dimpotriva.
       ana t10.11.2011 | 11:27:18       
sunt absolut de acord cu Tiberiu: conservatorii sa citeasca doar Biblia.Am citit cartea acum aprox un an si de atunci il vad pe Dzeu nu mai prejos ci mai presus! asta pt ca am inteles si mai profund ca El face totul pt ca ma iubeste! cartea mi-a revelat un Dezu accesibil, plin de compasiune si plin de dragoste, un Dzeu pt care relatiile sunt cele mai importante, nu regulile, nu legea, ci omul pt care L-a dat pe Hristos sa moara !cei care comenteaza negativ nu pot iesi din sabloanele lor si n-au inteles nimic din ac carte, pacat...
       Marian13.11.2011 | 13:35:34       
Referitor la ce spune Daniel, Biblia e plina de lucruri inchipuite, toate pildele sunt istorioare inchipuite ca sa intelegem adevaruri reale.Daca un lucru inchipuit ma ajuta sa fiu mai bun si sa am o relatie mai buna cu Dumnezeu, il prefer in locul logicii si al matematicii.
       Richard12.01.2012 | 09:15:35       
mi se pare cel mai stupid lucru sa scrii, vai sa vedeti, au fost vandute peste nu stiu cate milioane de exemplare, how stupid is this, faptul ca o carte se vinde cu milioanele nu o face super tare sau o face mai sfanta, cartea pare foarte ok pentru cei care nu cunosc biblia destul de bine, dar saraca carte are foarteeee multe erezii in ea care se contrazic cu biblia
       anonim06.02.2012 | 22:19:30       
drept trebuie sa recunosc ca nu am gasit nici o aberatie de la Cuvant.Ba chiar aproape la fiecare text i-am gasit versetul corespunzator,atat de tainic pana la citirea cartii.Faptul ca am fost crescuti intr-un mod sceptic ne impiedica sa aflam adevarul.Dintodeauna am gandit asa despre Dumnezeu si nu suntem noi cei care sa ii poruncim lui Dumnezeu ce sa faca,cum sa se prezinte sau sa fie coerent cu gandirea noastra.Citind cateva comentarii de mai sus am inteles ca unii nu stiu nici pe ce lume traiesc.Apoi Daniel daca cineva simte nevoia sa o reciteasca nu vad motivul atitudinii tale abjecte de al critica.Vorbiti de parca ati fost prezenti atunci cand a fost scrisa Biblia,faceti niste afirmatii fara temei.Nici macar nu ganditi ca cei ce au scris Biblia au fost niste simpli oameni si ca Biblia aceasta a fost batuta in cuie tot de noi si nu de Dumnezeu;noi am lasat doar 66 de carti,noi am selectionat care sa ramana si care nu,calauziti de Duhul Sfant bineinteles.Daca D-zeu se descopera la cineva in zilele noastre imediat ni se aprinde beculetul prostiei in mintea noastra si incepem sa tunam.Vreau sa fac o precizare:Ceea ce nu i-a ingaduit D-zeu satanei,facem noi deci va imaginati ce specie suntem.
       Elida01.03.2012 | 08:46:05       
Perfect de acord cu Alina R...si pe langa toate intrebarile la care se gaseste raspuns oarecum,ar mai fi doua care te cam lasa "in ceata": referitor la scopul creatiei si la acceptarea evenimentelor tragice din viata -
       elida01.03.2012 | 09:34:39       
... reformulez putin:...acceptarea de catre Dumnezeu a evenimentelor tragice din viata noastra.Merita citita cartea, o spun cu toata convingerea
       oty11.03.2012 | 23:36:54       
o carte extrem de infondata...
       i h12.03.2012 | 00:05:41       
Cand citesc comentariile voastre,in special a ultra religiosilor,gandul ma duce pe drumul Emausului la Personajul care s-a alaturat celor doi,la vizitatorii lui Avraam,la Vestitorul nasterii lui Samson,la atatea exemple biblice si ma intreb daca nu cumva, eu,praful din drum,trasez coordonatele in care DUMNEZEU se poate manifesta.Va recomand sa cititi poiezia lui C.Ioanid-PENTRU CINE
       ruth11.04.2012 | 16:26:19       
cartea contine niste citate extraordinar de bune.
       Cociorvan17.04.2012 | 18:58:35       
Allah : a christian response de Miroslav Volf este urmatoarea mea recomandare pentru toti aceia care admira cartea Baraca... o sa fiti peste masura de surprinsi...
       Io23.05.2012 | 18:33:33       
Este uimitor ca majoritate celor ce apreciaza aceasta carte nu reusesc sa faca diferenta intre o abordare diferita (ceea ce e absolut permisibil) si o invatatura diferita (nepermisibil). Cei care lauda cu atata vehementa cartea si infiereaza pe "ultra-religiosii" care o condamna, pot sa spuna in fata Domnului, ca o sa stea odata in fata Mielului junghiat si sa zica ca au citit, au fost de acord si au recomandat unui necredincios (budist, hindu sau pur si simplu ateu) sa citeasca acesta carte care ii indeamna printre altele sa nu se prea ingrijoreze cu privire la calea pe care merg pt ca oricum Dumnezeu nu intentioneaza sa ii schimbe si doar sa ii indrume pe carare?Citind comentariile iti dai seama ca e jalnica situatia. E grav daca, fiind confruntati cu o carte care se ridica impotriva Sfintelor Scripturi, suntem gata sa imbratisam "telenovela" in detrimentul adevarului pentru care Dumnezeu Si-a trimis Fiul pe cruce.
       Vlad B.23.05.2012 | 21:24:27       
As dori sa trag un semnal de alarma pentru cei care isi trag invataturile despre Dumnezeu din aceasta carte. ESTE UN ROMAN, nu este Biblia. Biblia NU invata despre un Dumnezeu universalist, in care-i va duce pe TOTI oamenii, indiferent de ceea ce au facut sau daca s-au pocait sau nu. Apar in ultimul timp, tot mai multe carti in care dragostea este totul si dreptatea lui Dumnezeu nu mai are loc. Daca ar fi asa, de ce a mai murit Hristos?
       alan01.06.2012 | 05:44:37       
Eu n-am citi acest roman, dac ca sa-l compari cu Biblia trebuie ori ca esti imbecil ori ca esti condus fe sentimente si e vai de tine. Oameni ca si Rob Bell duc oamenii drept in iad, scrie clar ca-n vremurile din urma oameni isi vor da invatatiri ca sa le gadile urechile
       Felicia S21.06.2012 | 16:34:33       
Suntem cu siguranță o generație a urechilor gâdilate! Având în vedere comentariile unora, îți vine o întrebare în minte: cum de n-a găsit Dumnezeu oameni ca Paul Young în locul apostolului Pavel, sau în locul proroocilor Vechiului Testament, oameni care ar fi știut să ne vorbească mai în rezonanță cu înțelegerea noastră, care ar fi făcut să vibreze fiecare coardă a inimii noastre neregenerate, care ne-ar fi stors lacrimi duioase, izvorâte dintr-o înțelegere mai a “profunda” a dragostei lui Dumnezeu? Oameni care n-ar fi făcut atâta caz de păcătoșenia noastră, de mânia lui Dumnezeu și nevoia de pocăita, lucruri care într-adevăr nu pot să-ți stoarcă lacrimi decât dacă Duhul lui Dumnezeu te convinge de starea disperată în care te găsești, stare disperată nu datorită unei tragedii petrecute în viață, oricât de devastatoare ar fi aceasta, ci tragedia pierzării veșnice datorată ofensei infinite aduse sfințeniei lui Dumnezeu prin păcatele tale! Dacă Dumenzeu te scăpa de acolo prin Cristos, și din Scriptură reiese clar că nu toți sunt scăpați, ești pe drumul de a înțelege dragostea Lui față de tine, si atunci lacrimile care iti vor curge pe obraz vor fi lacrimi adevarate.
       Felicia S21.06.2012 | 16:37:00       
Am scris cu diacritice mai inainte…Suntem cu siguranta o generatie a urechilor gadilate! Avand in vedere comentariile unora, iti vine o intrebare in minte: cum de n-a gasit Dumnezeu oameni ca Paul Young in locul apostolului Pavel, sau in locul proroocilor Vechiului Testament, oameni care ar fi stiut sa ne vorbeasca mai in rezonanta cu intelegerea noastra, care ar fi facut sa vibreze fiecare coarda a inimii noastre neregenerate, care ne-ar fi stors lacrimi duioase, izvorate dintr-o intelegere mai “profunda” a dragostei lui Dumnezeu? Oameni care n-ar fi facut atata caz de pacatosenia noastra, de mania lui Dumnezeu si nevoia de pocaita, lucruri care intr-adevar nu pot sa-ti stoarca lacrimi decat daca Duhul lui Dumnezeu te convinge de starea disperata in care te gasesti, stare disperata nu datorita unei tragedii petrecute in viata, oricat de devastatoare ar fi aceasta, ci tragedia pierzarii vesnice datorata ofensei infinite aduse sfinteniei lui Dumnezeu prin pacatele tale! Daca Dumenzeu te scapa de acolo prin Cristos, si din Scriptura reiese clar ca nu toti sunt scapati, esti pe drumul de a intelege dragostea Lui fata de tine, si atunci lacrimile care iti vor curge pe obraz vor fi lacrimi adevarate.
       nu conteaza20.07.2012 | 14:13:56       
Mi-am comandat cartea tocmai datorita zecilor de controverse iscate pe internet la adresa acestei carti.Dupa ce am citit-o, multe dintre ideile mele rigide, in ceea ce priveste divinitatea Domnului, mi-au fost topite, inmuiate.Parerea mea: "Baraca" se merita din plin citita! O carte extrem de patrunzatoare!
       Magda10.08.2012 | 20:59:28       
hmm...am citit-o a doua oara si tot nu inteleg ce gasiti asa interesant la ea.Va spun sincer ca sunt carti mult mai bune.E un pic deplasata cartea.Haideti sa fim realisti!
       jibotean monica04.10.2012 | 20:44:20       
aceasta carte poate afi intelesa doar de cine a suferit cumplit la pierderea unui sau doi copii dar e destul sa pierzi si numai unul .Eu cred ca aceasta carte este adevarata este o conversatie cu divinitatea oricare scriitor cit ar fi de luminat nu ar fi putut sa scrie asa carte
       robi08.10.2012 | 02:00:51       
e o carte buna care merita citita ,pe mine ma ajutat...deschidetiva inima si nu o cititi cu mintea ca va fi un basm pt tine conecteazate cu Tata si citesteo si vezio prin Ochii Lui Dumnezeu, ca ochii nostri is limitati de ce vad doar...nu o recomand pt farisei... :D
       Felicia Simon06.11.2012 | 09:45:59       
robi, recomandarea ta de a citi cartea cu inima nu este in concordanta cu ceea ce ne invata Scriptura. Apostolul Petru ne spune ca, prin epistolele sale, cauta sa ne trezeasca mintea sanatoasa, minte care daca este iluminata de Duhul Sfant ne va ajuta sa filtram tot ce citim si auzim prin Cuvantul lui Dumnezeu, iar inima noastra va urma automat intelegerea noastra. Cu cat il vom cunoaste mai bine pe Dumnezeu cu mintea noastra, cu atat il vom iubi mai mult cu inima noastra. Iar in ceea ce priveste faptul ca citirea cartii ti-a fost de ajutor este un lucru foarte neconcludent...In ce fel ti-a fost de ajutor? Daca te-a provocat la trairea unei vieti pline de umilinta si ascultare de Cuvantul Sau, daca ti-a indemnat la reverenta fata de Dumnezeu, la cautarea sfintirii fara de care nimeni nu va vedea pe Dumnezeu, atunci cu siguranta ca ti-a fost de folos. Dar, daca pe de alta parte, te-a ajutat doar sa te vezi importanta, acceptata si iubita de Dumnezeu, ma cam indoiesc de ajutorul acestei carti...
       Richard30.05.2013 | 20:16:41       
o carte cu multe prostii prin ea si erezii, nu stiu ce atata reclama la ea
       veronica26.06.2013 | 11:55:45       
cartea aceasta mi-a placut,dar este o carte controversanta...am multe intrebari in legatura cu intamplarea din carte ale caror raspunsuri nu le inteleg.
       Johnny17.07.2013 | 19:21:42       
Daca vrei erezii, ai.Daca vrei mangaiere, ai.Daca vrei non-comformism, ai.Daca vrei ceva nou ca stil, ai.Daca vrei intelepciune, ai.Multe, desi nu totul, se pot gasi in Baraca. Cititi-o in functie de ce doriti sa gasiti si terminati cu conflictul fara rost. Doar aveti minte si in plus si discernamant spiritual (sper), sa excludeti ce e rau.PS: Nu e o carte de doctrina biblica!
       Someone04.08.2013 | 22:33:49       
Eu cred ca masura impotrivirii fiecaruia scoate la iveala nivelul de supunere fata de duhul de legalism si religie fara relatie.....Cartea trebuie cititia, va va schimba viata!
       Daniel05.09.2013 | 15:19:31       
este o carte care trebuie citita eu cind am citito la inceput nu prea intelegeam dar am inteles pe parcurs am invatat ca trebuie sa ert in ori-si ce circumstanta cum Mack a trebuit sal ierte pe acel ucigas uneori e foarte greu cum a fost pentu Mack dar la urma am simtit eliberarea.Cum sal vedem pe isus in natura in cerul instelat intro floare sau o planta inmiresmata etc. EU am invatat din aceasta carte ca trebuie sa ert Marck a mai ertat un om pe tatal sau care il iubea .Asa ne iubeste Dumnezeu dar uneori il condamnam pe Dumnezeu de felul lui de lucrare nu trebuie sa judecam cum a judecat Mack pe Dmnezeu ca a a ingaduit ca fetita lui sa moara de asemenea cartea baraca este o carte greu de inteles fiecare intelege cte ceva merita citita e o experienta captivanta
       George,Leipzig29.12.2013 | 13:51:01       
DIN EL;PRIN EL;SI PENTRU EL SUNT TOATE LUCRURILE,cine are urechi de auzit,sa auda,si cina are ochi de wazut,sa wada,si cine are gura de worbit,SA TACA....o caret minunata pentru cei care wad pe Dumnezeu IN TOATE,Dumnezeu care worbeste omului in multe feluri,dar omul nu ia seama,DOMNUL este BUN pe weci!!!
       Florin22.02.2014 | 13:54:49       
La recomandarea unui credincios am investit si eu ceva timp, citind acest roman .Cu riscul pe care mi-l asum , de a fi considerat ingust de cei care in mod usuratic au apreciat aceasta carte si care in mod cert nu-L cunosc pe Dumnezeul revelat in Biblie,o spun cu TOATA convingerea ; cartea asta nu are nimic de-a face cu Dumnezeul Bibliei . Toate aceste tertipuri cu evadarea spiritului din chingile doctrinare , se potrivesc ca o manusa , unor minti frustrate si nesigure ,care probabil nu L-au cunoscut niciodata pe Creatorul cerului si al pamantului.Citind comentariile ,m-a frapat faptul ca sunt diametral opuse. Un sfat : dupa ce va-ti adncit in cunoasterea Scripturii insotita de rugaciune ,abia atunci sa indrazniti sa luati in mini romane ,care uneori ,pot fi invataturi ale dracilor cu gust de prajitura ,lunecand usor pe gt ,fara a fi digerate.
       elena 13.03.2014 | 19:50:52       
Am citit-o de doua ori consecutiv plangand in hohote. Legalistii nu-L gasesc pe Dumnezeu nici in Biblie, ce sa mai vorbim de Baraca! Daca vrei sa ajungi la inima lui Dumnezeu si sa-L cunosti asa cum este, neingradit de mintea umana, citeste-o cu inima.
       ana10.05.2014 | 23:22:22       
Florin, esti nu ingust, ci habarnist total!dar tupeist nici nu mai spun ! Cum iti permiti sa -ti dai cu parerea si sa faci in fel si chip pe cei care au o lata parere decat " domnia ta" ? Vai da chiar asa cum ar putea unii ac tine as nu gandeasca exact ca Dzeu ? pai se poate ? du-te si ia-L si pe El de guler ! Gandurile tale nu sunt gandurile lui Dzeu...
       ana10.05.2014 | 23:28:12       
Elena ai dreptate perfecta ! si dupa ce citesc aceste comentarii ma ia o ameteala ...cand vad cata religiozitate poate fi in dnii "mari teologi" ! de aia Dl Isus si-a ales ca ucenici oameni din lumea laica niste pescari putind a peste si fara scoala ....Stia Domnul ce stia ca pe marii teologi nu ii va putea invata nimic ca sunt prea plini de sine ! un mare om al lui Dzeu din sec trecut spunea :" singura bariera in aflarea adevarului este sa consideri ca il detii deja " !!!
       Bogdan14.02.2015 | 17:58:41       
Nu comentez cartea deoarece nu am citit-o, dar unele idei ale celor ce promoveaza cartea is puerile: citeste cartea cu inima, nu te lasa ingradit de mintea umana, nu fi ingust, cartea aceasta completeaza Biblia...1 Corinteni 14:20 Fraţilor, nu fiti copii la minte; ci la rautate fiti prunci; iar la minte fiti oameni mari.
       mack 15,01.201515.12.2015 | 11:02:19       
vorbiti lui d-ze si vorbit cu d-zeu e real va garantez si apoi vreau sa vad daca mai vorbiti cu rautate si l veti intelege si pe mackenzie
       Ana 14.03.2016 | 18:16:01       
Mi-e dor s-o citesc! Am primit-o cadou de ziua mea de nastere! E minunata cartea! ♥♡♥
       Ioana08.07.2016 | 12:07:42       
E o carte scandaloasa. Iti va intinde orizonturile si te scoate din limitele in care Il vezi pe Dumnezeu. Vad ca multi sunt contrariati de personificarea lui Dumnezeu intr-o bucatareasa. Dar Dumnezeu poate fi un om al strazi, un vanzator, un medic, etc. Biblia spune ca daca faci un lucru bun unui dintre acesti oameni, Lui I le faci. Pentru ca El e totul in toti. Asa cum Il poti vedea in natura, asa Il poti vedea in oameni. Pentru El este. El a pus o parte din El in ceea ce a creat. Cu atat mai mult in copii Lui, unde El alege chiar sa fie una cu ei. Ideea e ca Dumnezeu incearca sa vorbeasca pe limba ta, dar nu se va incadra in limitele religioase formate de-a lungul timpului, pentru ca ele te limiteaza. Citind cartea am plans, am ras, am ramasm uimita de El. E uimitor cat de personal si viu e Dumnezeu in vietile noastre. Dumnezeu e infinit si daca L-ai ales pe El astepta-te sa ramai surprins. Consider ca aceasta carte surprinde doar putin din El. Ma astept la mai multe extinderi a mintii si intelegerii mele despre El. Lasa dragostea Lui neconditionata sa te patrunda, nu trebuie sa intelegi totul pentru asta. Dar dragostea Lui va avea grija sa te invete tot ce ai nevoie sa stii. Recomand cu caldura cartea!
       Ionel21.02.2017 | 23:36:48       
http://www.challies.com/articles/why-i-wont-be-seeing-or-reviewing-the-shack

Exprima-ti si tu opinia cu privire la acest produs.
Nume:
Comentariu:
Cod:

Introdu codul de mai sus.
 
  alte titluri de Wm. Paul Young
Rascruci
  alte titluri din subcategoria 'Romane / Povestiri NOU! - O dragoste mai adanca decat marea'
   
Locul de intalnire. Cantecul Acadiei - 1
Janette Oke & T. Davis Bunn
Disponibil
Pret: 30 RON
Pret: 7.09 EURO
Pret: 9.42 USD
   
Binecuvantatul tarm. Cantecul Acadiei - 2
Janette Oke & T. Davis Bunn
Disponibil
Pret: 30 RON
Pret: 7.09 EURO
Pret: 9.42 USD
   
Mostenirea. Cantecul Acadiei - 3
Janette Oke & T. Davis Bunn
Disponibil
Pret: 30 RON
Pret: 7.09 EURO
Pret: 9.42 USD
  poate te intereseaza si...
   
Un far calauzitor. Cantecul Acadiei - 4
Janette Oke & T. Davis Bunn
Disponibil
Pret: 30 RON
Pret: 7.09 EURO
Pret: 9.42 USD
   
Limanul mult dorit. Cantecul Acadiei - 5
Janette Oke & T. Davis Bunn
Disponibil
Pret: 30 RON
Pret: 7.09 EURO
Pret: 9.42 USD
   
Ironia sortii
Jerry B. Jenkins
Disponibil
Pret: 37 RON
Pret: 8.75 EURO
Pret: 11.61 USD
acasa  |   biblii  |   carti  |   cadouri  |   muzica  |   predici  |   video/dvd  |   copii  |   tineri  |  in pregatire

cos
   ajutor   contact    opinia mea/sondaj   toate produsele   politica de confidentialitate / privacy policy


Site proiectat de Netbase Netbase Oradea - Proiectare si Gazduire Pagini web
Copyright © KERIGMA SRL, 2005. Toate drepturile rezervate. EXODUL 20:15
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
Proprietar site: KERIGMA SRL - J05/733/1994
GeCAD e-payment