Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Jurnalul biblic creativ – Ediție pentru fete

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte.
39,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Jurnal Biblic Creativ - Ediţie dedicată fetelor! (vârsta recomandată 8-12 ani)

40 de devoţionale variate care te vor ajuta să creşti în credinţă.

Citeşte, meditează, desenează şi rezolvă enigmele pentru a întelege mai bine Biblia.

 
Ar fi imposibil de socotit cât de importanta este Biblia. Ea ne ajuta sa Îl cunoastem pe Dumnezeu si ne ofera calauzire în viata.

Cu toate acestea, adolescenții sunt uneori foarte greu de captivat când vine vorba despre Biblie. Mulți au crescut auzind povestiri biblice binecunoscute iar acum cred că nu mai au nimic de descoperit.

Acest jurnal este dedicat fetelor.

Jurnal de activități 2-în-1 și studiu biblic pentru adolescenți.

Prin cele 40 de devotionale, Jurnalul Biblic Creativ te va ajuta sa întelegi mai bine Biblia, sa-L întelegi mai bine pe Dumnezeu, sa te cunosti pe tine si sa afli care este valoarea ta, potentialul tau si rolurile tale.

Folosind resursele din Jurnalul Biblic Creativ, vei învata cum poti îmbunatati anumite aspecte ale vietii tale si vei începe sa te vezi asa cum te vede Dumnezeu – ca o faptura minunata.

În fiecare devotional vei gasi un verset din Biblie, un scurt text care te îndeamna la meditatie si câteva activitati prin care poti aplica ceea ce ai învatat.
Fie ca Jurnalul Biblic Creativ sa te ajute sa-L întelegi si sa-L iubesti pe Dumnezeu, dar si pe tine însuti.
Si tu ai creativitate. De unde stim? Pentru ca Dumnezeu a pus-o în tine.

Cu acest jurnal, tinerele fete cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani vor avea un instrument de studiu biblic care este relevant pentru ele, bazat doar pe Biblie, ușor de folosit, profund și creativ, dar şi transformator.

Fiecare dintre cele 40 de devoţionale ale cărții au câte 2 pagini fiecare;

- prima pagină este pentru introducere – cu un verset biblic (pe care îl pot colora) și un text bolduit (care face pasajul biblic relevant pentru ele).

 - a doua pagină este pentru rezolvarea enigmelor – rezolvarea unui rebus/integrame/cuvinte încrucişate și un spaţiu pentru notarea unor gânduri sau a unei rugăciuni ghidate (îndemnând adolescenta să mediteze singură notând pe hârtie aplicațiile personale din viața reală pe baza pasajului biblic).


Jurnalul conţine un devoțional unic, special creat pentru fetele (cu vârsta 8-12 ani) care să ghideze cititoarea prin subiecte biblice pentru ai stimula înțelegerea și creșterea personală.
Prin citirea mesajului devoțional cititoarea este ajutată la formarea unor rutine sănătoase și totodată o va învață să se roage. Pe fiecare pagina găseşti versete biblice care conțin lecții de viață grozave dar şi un conţinut grafic creativ, ce te indeamnă la colorat.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 83988

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.