Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

Termeni si conditii de utilizare

Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. KERIGMA srl isi rezerva dreptul de a modifica prezenta forma a termenilor si conditiilor fara vreo notificare prealabila.

Generalitati
KERIGMA srl mentine si opereaza acest site (adica site-ul www.kerigma.ro) pentru prezentarea produselor pe care le vinde, pentru acceptarea comenzilor pentru aceste produse sau doar pentru a permite vizitatorilor (adica oricarei persoane conectata la internet) sa studieze oferta noastra.
Datele de identificare/contact ale societatii comerciale KERIGMA srl pot fi gasite in sectiunile "Librariile KERIGMA" si "Contact".

Drepturi de autor
Website-ul www.kerigma.ro este proprietatea KERIGMA srl in ceea ce priveste continutul, designul, interfata de acces si platforma de functionare, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Continutul informativ de text specific pentru descrierea produselor, partial sau in intregime, si fotografiile produselor sunt proprietatea KERIGMA srl.
Am fost foarte atenti in selectarea materialelor care apar pe site-ul www.kerigma.ro. Daca totusi credeti ca am incalcat drepturile de autor pe care le aveti vizavi de continutul site-ului www.kerigma.ro, va rugam sa ne scrieti de urgenta la adresa de email: office@kerigma.ro.
KERIGMA srl monitorizeaza regulat Internet-ul, ofertele altor societati comerciale si alte surse de informatie. In cazul in care vom considera ca cineva, fie persoana fizica sau juridica, a incalcat drepturile de autor pe care le avem asupra continutului site-ului www.kerigma.ro, vom actiona cu toate mijloacele legale pentru recuperarea prejudiciilor aduse de respectiva persoana sau firma.

Prelucrarea datelor personale
Completand formularul de comanda, esti de acord sa intri in baza de date a www.kerigma.ro.
Scopul prelucrarii datelor consta in: informarea consumatorilor si potentialilor consumatori ai produselor comercializate prin e-mail, SMS, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile desfasurate in viitor pe www.kerigma.ro, precum si realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatorii produselor comercializate pe www.kerigma.ro.
KERIGMA srl se obliga sa respecte drepturile tale conferite de Legea 677/2001, iar la cererea ta trimisa pe adresa office@kerigma.ro se obliga: sa iti confirme daca prelucreaza sau nu datele tale personale; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga in mod gratuit datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor tale personale.

Accesarea
Se interzice in mod expres:
- accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate sau copierea manuala a continutului;
- citarea continutului de catre societati comerciale sau site-uri pentru a compara sau analiza in vreun fel continutul site-ului www.kerigma.ro.
De asemenea, este interzisa folosirea link-urilor catre site-ul www.kerigma.ro prin care continutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Conditii legale
Activitatea KERIGMA srl pe site-ul www.kerigma.ro se desfasoara conform tuturor prevederilor legale in vigoare ale Statului Român.

Dispute si conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.kerigma.ro si orice incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.kerigma.ro", utilizatorul, in cunostinta de cauza, isi asuma in totalitate aceste riscuri.

KERIGMA srl
Piata 1 Decembrie nr. 3, Oradea, Romania