Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

Returnare produse

Dorinta noastra este sa fii pe deplin multumit atunci cand cumperi produse de pe KERIGMA.ro.

KERIGMA respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 14 zile lucratoare  de la primirea tuturor produselor cumparate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, sa returneze produsele cumparate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in ambalaj corespunzator si doar daca acestea nu au suferit deteriorari, urmand ca clientul sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala formulata in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amanata pana la momentul primirii produselor returnate sau pana la receptionarea unei dovezi conform careia produsele au fost expediate. KERIGMA are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, KERIGMA isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Adresa de returnare a produselor este: KERIGMA SRL, O.P. 2 - C.P. 16, 410670  Oradea, pentru retururile efectuate cu Posta Romana, sau KERIGMA SRL, Piata 1 Decembrie nr. 3, Oradea, pentru retururile efectuate prin curier rapid.