Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 
Nou

Cu Dumnezeu: O reconsiderare a modului în care te raportezi la El

Skye Jethani

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte.
Browse
39,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Încetează să mai trăiești sub, fără, de la și pentru Dumnezeu și începe să trăiești în comuniune  cu  El.

Elogii aduse cărții lui Skye Jethani

"Gândită în stilul clasicilor spirituali și scrisă în termeni simpli, contemporani, cartea lui Skye Jethani ne face tuturor un mare serviciu prin faptul că ne îndeamnă să ne reconsiderăm modul în care ne raportăm la Dumnezeu. În ziua de azi cădem atât de ușor pradă denaturărilor și comprimărilor la care este supusă credința noastră creștină, iar consecințele sunt dezastruoase. Tu și cu mine suntem mult mai mult decât păcătoși, consumatori, administratori și slujitori. Suntem iubiți profund de Dumnezeu și am fost concepuți pentru a fi într-o comuniune eternă cu El. Totul arată altfel atunci când suntem conștienți de dragostea Lui și ne trăim viața ca atare."

-- Paul Louis Metzger, doctor în filosofie, profesor de teologie și teologie a culturii la Colegiul Biblic Multnomah și autor al cărții The Gospel of John: When Love Comes to Town

"De când am început să citesc cartea Cu Dumnezeu, mă gândesc întruna la ea. Ideile formulate de Skye Jethani vă vor schimba... pe voi și felul în care Îl priviți pe Dumnezeu... precum și relația voastră cu El."

-- Dr. Kara E. Powell, director executiv al Institutului Fuller Youth

"Nu are importanță, așa cum se zice că dezbăteau teologii din trecut, câți îngeri pot sta pe vârful unui ac. În schimb este foarte important ce prepoziție guvernează credința ta―fără, după, împotriva, pentru, din, sub, cu. Cine și-ar fi imaginat că niște cuvinte atât de mărunte pot stârni adevărate vijelii spirituale? Cine s-ar fi gândit că acești „pitici“ ai gramaticii pot ascunde bogății teologice atât de mari? Skye a făcut un mare serviciu bisericii. Într-un limbaj clar și elegant, cu o logică ascuțită și profundă, el ne arată cum totul se poate schimba printr-un singur cuvințel: cu. Este o carte pe care aș vrea s-o citească toți cei din biserica mea."

-- Mark Buchanan, autorul cărții Spiritual Rhythm

"Cine ar fi crezut că o simplă prepoziție poate avea o asemenea influență? Cartea lui Skye te va provoca să-ți schimbi felul în care vezi credința și pe Dumnezeu și va săpa adânc în sufletul tău, silindu-te să-ți cercetezi motivația lăuntrică. E cu neputință să citești cartea aceasta și să nu vezi altfel lumea―pe tine și pe semenii tăi!"

-- Margaret Feinberg, autoarea cărților Scouting the Divine și Hungry for God

"Folosind cu inteligență patru prepoziții―sub, fără, de la și pentru―Skye Jethani formulează un diagnostic convingător al paradigmelor esențiale ale vieții, deopotrivă laice și religioase, și ne demonstrează că fiecare din aceste prepoziții captează, într-o anumită măsură, esența adevărului, dar nu întru totul. Până la urmă, se dovedește că toate scapă din vedere lucrul cel mai important―adevărata comuniune cu Dumnezeul cel viu. În consecință, apelând, în final, la altă prepoziție, cu, el ne arată ce înseamnă cu adevărat să Îl cunoști pe Dumnezeu și să fii în permanentă comuniune cu El―să trăiești o viață de credință, nădejde și dragoste―adică exact ceea ce ne dorim și ne lipsește mai presus de orice. Este o carte care ajută, încurajează și inspiră."

-- Jim Belcher, autorul cărții Deep Church

"Cartea de față va fi pentru generația noastră ceea ce a fost odinioară cartea lui J. B. Phillips, Your God is Too Small [Dumnezeul tău este prea mic] pentru generația sa. Cu Dumnezeu ne dezvăluie un număr de concepții nesatisfăcătoare despre Dumnezeu și ne oferă  posibilitatea de a explora viața împreună cu Dumnezeu―lucru care ne va satisface pe deplin."

-- Scot McKnight, autorul cărților One Life și The Blue Parakeet, profesor de teologie și studii biblice la Universitatea North Park

"Există motive întemeiate pentru care Skye este editor senior la Leadership Journal... el scrie într-un stil inteligent și plin de vervă, profund spiritual. Pornind de la premisa că poziția pe care o adopți cu privire la Dumnezeu determină calitatea, semnificația și direcția vieții tale, cartea Cu Dumnezeu are menirea de a îndrepta cititorii în direcția corectă."

-- Alan Hirsch, autor al cărții Untamed și fondator al TheForgottenWays.org.

Cuprins

1. Viața după Eden
2. Viața sub Dumnezeu
3. Viața fără Dumnezeu
4. Viața de la Dumnezeu
5. Viața pentru Dumnezeu
6. Viața cu Dumnezeu
7. Viața cu credință
8. Viața cu nădejde
9. Viața cu dragoste

Anexa A. În comuniune cu Dumnezeu
Anexa B. Discuții cu alții
Note
Mulțumiri
Despre autor

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 30339
Autor Skye Jethani
Editura Kerigma
Nr. pagini 202
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2024
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-630-6521-19-7

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.