Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

Despre noi

Intr-o lume in care relativul si disolutia valorilor ameninta sa devina cangrena omului postmodern, chiar postcrestin, o lume de trei ori nebuna in goana ei dupa o fericire iluzorie, si care, cu furie si incrancenare, se indeparteaza in acelasi timp de chipul ei edenic, Cuvantul si Credinta se arata a fi singurele care ii mai pot reda omului acel ceva indefinit de care ii este neinteles de dor, asa cum sta, „aplecat peste intrebarile lumii“.
Noi, KERIGMA, prin ceea ce facem, publicare si distributie de carte crestina, precum si distributie de muzica crestina, dorim sa facilitam accesul semenilor nostri tocmai la acest Cuvant, si prin El la Credinta mantuitoare. Credem in capacitatea literaturii si muzicii crestine de a transforma in chip mantuitor si ziditor mintea si inima oamenilor, de a-i intoarce mai mult cu fata inspre Cel Ce Este.
Prin ceea ce oferim, dorim sa ducem la oameni kerigma, singurul mesaj care conteaza cu adevarat, temelia credintei crestine: Hristos cel rastignit, inviat si care va veni din nou.
Suntem, de aceea, motivati si preocupati in permanenta de ridicarea standardului activitatii noastre.

KERIGMA