Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

Cupoane de reduceri

Cuponul de reducere este un simplu cod pe baza caruia obtii o reducere la cumparaturile pe care le faci online pe KERIGMA.ro, cod pe care il afisam pe site sau ti-l comunicam noi. Daca detii un astfel cod, cumperi mai ieftin; daca nu, cumperi la pretul neredus. Cuponul de reducere poate sa expire sau sa fie retras de catre noi.

Cuponul de reducere poate fi de doua tipuri: poate oferi o reducere procentuala din valoarea comenzii, sau poate oferi o reducere fixa din valoarea acesteia. De regula, cupoanele de reducere sunt oferite clientilor fideli (utilizatorilor inregistrati), abonatilor la newsletterul nostru sau celor care ne urmaresc pe retelele de socializare si ne sunt prieteni (Facebook, Google+, Twitter etc). Cea mai sigura metoda de a intra in posesia unui cupon de reducere este sa-ti faci cont pe KERIGMA.ro si sa te abonezi la newsletter-ul nostru.

ATENTIE! Un cupon de reducere poate avea termen de valabilitate. Acest lucru este specificat atunci cand primesti cuponul, asadar profita de el inainte de data expirarii!

Cum folosesti un cupon de reducere

Daca ai intrat in posesia unui cupon de reducere (un cod), acesta poate fi folosit in cosul de cumparaturi, in sectiunea denumita "Cupoane de reduceri". In campul din aceasta sectiune, introdu codul cuponului si apasa "Aplica cupon". Reducerea se aplica instantaneu si se va vedea in cosul de cumparaturi, respectiv sub "Subtotal". Apoi, tot ce ai de facut este sa apesi pe "Finalizare comanda" si sa parcurgi restul pasilor pana la plasarea comenzii.