Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Biblia povesteste despre Isus

Sally Lloyd-Jones, Jago

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 59 puncte.
59,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 59 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Minunata poveste a salvarii scrisa de Dumnezeu

Castigatoare a nenumarate premii, "Biblia povesteste despre Isus" spune Povestea care sta in spatele tuturor povestirilor din Biblie. Biblia in intregime ne spune aceasta Poveste. In centrul acestei povesti se aflla un copilas, Copilul de care avea sa depinda totul. De la Noe la Moise si la Regele David, fiecare istorisire Ii sopteste numele. Isus este asemenea piesei care lipseste dintr-un puzzle - piesa care imbina toate celelalte piese.

Scrisa si ilustrata intr-o maniera incantatoare, "Biblia povesteste despre Isus" invita copiii sa descopere singuri ca Isus este centrul minunatei povesti a salvarii scrisa de Dumnezeu - si tot Isus Se afla si in mijlocul propriei lor povesti.

SALLY LLOYD-JONES este o consacrată scriitoare, autoarea mai multor carti pentru copii, pline de inspiratie. Ea a scris trei variante de Biblii pentru copii devenite bestseller, inclusiv cartea "Baby’s First Bible" (Prima Biblie a copilului), pentru care a primit premiul Medallion. De asemenea, a scris multe carti ilustrate pentru copii, intre care "Handbags Friends" (Prieteni de ghiozdan) si "Time To Say Goodnight" (E timpul sa spui noapte buna). Nascuta in Anglia, Sally locuieste in New York.

JAGO este un talentat desenator, castigatorul mai multor premii de prestigiu, inclusiv un Premiu Macmillan "Highly Commanded" pentru Ilustratiile Copiilor in 2003, un premiu AOI Silver in 2004, si unul al National Literacy Association Wow!
Jago locuieste in Cornwall, Anglia, cu sotia sa si cu fiica lor.

Editie cu coperti rigide, cusuta.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25013
Autor Sally Lloyd-Jones, Jago
Editura Stephanus
Nr. pagini 352
Dimensiuni 16 x 19,6 cm
Anul publicarii 2017
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta rigida
Legare coasere
Limba Romana
ISBN 978-606-698-008-1

Comentarii

Comentarii (3)

Foarte utilaComentariu de Alina
Evaluare
Comparativ cu alte biblii pentru copii, aceasta chiar il implica in fiecare povestire pe Isus, un lucru de o mare importanta din punctul meu de vedere. In felul acesta, copiii mai mari isi pot da seama de planul de salvare al lui Dumnezeu si de importanta ce trebuie sa o acordam lui Isus, de a-L vedea in toate lucrurile. A fost o placere sa o citesc si sa o dau mai departe (Postat pe 11.07.2018)
Tare drăguța și folositoare Comentariu de Salomea
Evaluare
Folosesc aceasta Biblie pentru lecțiile adresate copiilor cu vârste între 7 și 11 ani, copii ce nu au prea auzit de Dumnezeu. Ma ajuta foarte mult, e exact ce am nevoie la centrul de zi unde lucrez, și poveștile in care se regăsesc întâmplările biblice sunt așa de bine scrise și pe întelesul copiiilor ca nu as putea sa renunț la ea. O recomand cu sinceritate! (Postat pe 08.01.2018)
Must have!Comentariu de Lidia
Evaluare
Facilizarea textului biblic pe intelesul copiilor este o munca mai dificila decat poate parea. Exista mereu dileme ca "am scris destul?", "se intelege?", "lipseste ceva?", intrebari care pot fi oricand dezbatute si argumentate. INsa in cartea de fata, titlul exprima foarte bine intentia si realizarile autoriului, care selecteaza atent episoade din Biblie si deschide interesul pentru personajul principal al Scripturii. Imaginile sunt diferite fata de ce am mai vazut in carti de acest gen, dar cu mult bun gust, creativitate si echilibru. Mai ales acum in perioada sarbatorii nasterii Domnului este o carte foarte potrivita. (Postat pe 10.12.2017)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.