Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

SERIA Cronicile regatului Chiveis - 3 volume

Bryan Litfin

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 195 puncte.
195,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 195 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Sabia, volumul 1

Într-un viitor utopic, la sute de ani distanță de momentul prezent, un virus mortal și un război nuclear au distrus lumea modernă, iar supraviețuitorii au regresat într-un stil de viață asemănător Evului Mediu, au revenit la săbii, la cai și la împărțirea în mici regate feudale. În ciuda acestor împrejurări, magnificul regat muntos al Chiveisului trăia în pace, protejat de lumea de afară și în supunere față de zeii săi. Cu toate că această societate nobilă părea să progreseze, creștinismul era de mult uitat – până când o carte misterioasă a fost găsită.
Când Teo, un soldat cercetaș, și Ana, o frumoasă fată de țăran, descoperă o Biblie din vremea Străbunilor, viața din Chiveis începe să se schimbe. Pe măsură ce vechi crezuri încep să cedeze în fața noii credințe, persecuția își face simțiți colții, iar secretele cele mai întunecate ale regatului ies încet-încet la suprafață. Oare noua carte descoperită le va aduce lui Teo și Anei sfârșitul? Sau vor descoperi ei o cale să Îl readucă în regatul Chiveis pe Dumnezeul Străbunilor?

Darul, volumul 2

Undeva în viitor, la sute de ani distanță de momentul prezent, un virus mortal și un război nuclear au distrus civilizația în forma pe care o cunoaștem azi. Tehnologia modernă a dispărut cu totul, iar istoria este în mare parte uitată. Supraviețuitorii se luptă să-și reorganizeze viața și au început să-și reclădească civilizația, construindu-și regate după organizarea feudală.
Exilați din iubitul lor ținut, regatul Chiveis, Teo și Ana călătoresc spre zări necunoscute, mânați de dorința de a găsi cealaltă jumătate a Scrierii Sacre a lui Deu. Dar găsirea unui manuscris străvechi e departe de a fi o treabă simplă, mai ales când cei doi sunt supuși încercărilor, ispitelor și chiar ajung să fie despărțiți de-a lungul procesului.
Într-o expediție presărată la tot pasul de pericole, criminali și prejudecățile elitei societății, legătura strânsă dintre Teo și Ana este supusă testului absolut. Deși Noul Testament ar putea fi găsit în Roma cea îndepărtată, se poate ca prețul pe care trebuie să-l plătească să fie prea mare pentru ei?

Regatul, volumul 3

Boala și războiul au distrus lumea modernă. Secole mai târziu, societăți feudale au început să împânzească teritoriul Europei. Nimeni nu își mai amintește de creștinism, religia Străbunilor, până când un căpitan de armată și fiica unui fermier descoperă Scrierea Sacră a singurului Dumnezeu adevărat.
Când Teo și Ana ajung să descifreze cuvintele uitate ale cărții sfinte, își dau seama că mesajul lor este exact leacul de care are nevoie regatul lor, Chiveis. Deși exilați de patria lor natală, cei doi își unesc inimile și se străduiesc din răsputeri să se întoarcă. Însă un pact străvechi îi leagă pe dușmanii creștinismului într-o alianță întunecată care amenință să distrugă lumea cunoscută. Într-o cursă permanentă de a fi cu un pas înaintea dușmanilor lor, Teo și Ana trebuie să înfrunte ucigași cu sânge rece, mări înfuriate și chiar înseși puterile lumii de jos. Când armatele se strâng pentru cea din urmă bătălie, sorții par a fi de partea forțelor răului. Oare Teo și Ana vor putea să aducă adevărul sfânt în scumpul lor regat, Chiveis, ori Cuvântul lui Dumnezeu va fi spulberat pentru totdeauna de pe fața pământului?

Într-un ritm alert, ținându-ne cu sufletul la gură și cu mintea alertă, acest ultim volum din trilogia Cronicile regatului Chiveis încheie șirul peripețiilor prin care trec Teo și Ana și trage o concluzie. Se vede deslușit din firul narativ pana iscusită a unui teolog și artist, deopotrivă.

– Jay Thomas, pastor principal, Biserica Chapel Hill, Carolina de Nord

Dragostea autentică a lui Litfin pentru Scriptură, reflectată în pasiunea cu care personajele sale caută Scrierea Sacră, nu are cum să nu-i îmboldească pe cititori să-și prețuiască Biblia și să o citească cu și mai multă ardoare.

– Christin Ditchfield, autoarea cărții A Family Guide to Narnia

Despre autor

BRYAN M. LITFIN și-a obținut doctoratul în studii religioase la Universitatea din Virginia și este absolventul cursurilor de master în teologie de la Seminarul Teologic din Dallas. Este, de asemenea, licențiat în domeniul comunicațiilor, Universitatea din Tennessee. Vreme de 16 ani a fost profesor de teologie în cadrul Institutului Biblic Moody, Chicago, iar timp de 3 ani a fost editor pentru Moody Publishers. În prezent este profesor în cadrul Universității Liberty din Virginia. Bryan Litfin este autorul seriei Imperiul lui Constantin și al volumului Getting to Know the Church Fathers. Bryan și soția lui, Carolyn, locuiesc în Wheaton, Illinois, împreună cu cei doi copii ai lor.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 30365
Autor Bryan Litfin
Editura Casa Cartii
Nr. pagini Nu
Dimensiuni 13,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2024
Seria Cronicile regatului Chiveis
Volum 1, 2, 3
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.