Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 
Nou

Minunile slavei: Creând cadrul pentru revărsarea puterii lui Dumnezeu

Miriam Evans

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte.
35,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Minunile Slavei de Miriam Evans este o carte profundă și inspiratoare care vă invită într-o călătorie uluitoare în inima prezenței și puterii lui Dumnezeu. Prin paginile sale vibrante, Evans își împărtășește propria experiență cu Dumnezeu, oferind cititorilor o perspectivă autentică asupra modului în care prezența divină poate transforma vieți în moduri neașteptate și miraculoase.

Cartea dezvăluie întâlniri personale cu Dumnezeu care au culminat în minuni impresionante, de la vindecări fizice până la schimbări spirituale profunde. Evans împărtășește povești care nu doar că inspiră, dar și challengează credința cititorului, invitându-l să exploreze mai profund relația sa cu divinul. Ea vorbește despre cum să trăiești într-o așteptare constantă a miraculosului, evidențiind că, în prezența lui Dumnezeu, imposibilul devine posibil.

Pe lângă mărturiile personale, "Minunile Slavei" oferă înțelepciune practică și sfaturi despre cum să cultivi un spațiu în viața ta unde Dumnezeu să poată lucra în moduri puternice. Evans încurajează cititorii să devină parteneri activi cu Duhul Sfânt, descoperind că atunci când suntem deschiși și receptivi, Dumnezeu poate să intervină în moduri pe care ni le-am imaginat doar.

Prin stilul său sincer și povestirea captivantă, Evans nu doar că împărtășește experiențele sale, dar și creează un cadru în care cititorii pot reflecta asupra propriei lor călătorii spirituale. Cartea este o invitație de a îndrăzni să trăiești o viață plină de așteptări mari de la Dumnezeu, învățând să recunoști și să răspunzi la prezența Sa în viața de zi cu zi.

Pentru oricine caută să aprofundeze înțelegerea despre cum Dumnezeu lucrează în lume și în viețile noastre, "Minunile Slavei" este o resursă neprețuită. Este o carte care nu doar că informează, dar și transformă, invitând cititorii la o călătorie de descoperire personală și de întâlnire cu Dumnezeu în cele mai neașteptate moduri. Fie că ești un credincios matur sau cineva care încă explorează spiritualitatea, această carte îți va lărgi orizonturile și îți va întări credința, demonstrând că viața creștină este una plină de minuni și de posibilități infinite.

Cuprins

Cuvânt înainte de Bill Johnson
Cuvânt înainte de Randy Clark
Prefață
Introducere
Capitolul 1 | Marea trezire
Capitolul 2 | Minunile slavei
Capitolul 3 | Onoare
Capitolul 4 | Foame
Capitolul 5 | Risc
Capitolul 6 | Mărturie
Capitolul 7 | Foc
Capitolul 8 | Vocea trezirii
Capitolul 9 | Putere
Capitolul 10 | Fântânile trezirii spirituale
Capitolul 11 | Împărtășire
Lucrări citate
Despre autoare

"Minunile Slavei" de Miriam Evans este o carte captivantă care explorează profundimea prezenței divine și impactul ei transformativ în viața credincioșilor. Prin mărturii personale și învățături inspirate, Evans ne invită să experimentăm o relație vie cu Dumnezeu, unde minunile devin realitate cotidiană. Această lucrare este un îndemn puternic pentru toți cei dornici să exploreze și să trăiască puterea autentică a Duhului Sfânt. O lectură esențială pentru căutătorii spirituali moderni.

-- Editorul

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 30315
Autor Miriam Evans
Editura Goldbooks
Nr. pagini 222
Dimensiuni 14 x 20,5 cm
Anul publicarii 2024
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.