Bine ai venit pe KERIGMA!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

Plata, modalitati si costuri de livrare in afara Romaniei

Orice modificare facuta de catre administratorul site-ului asupra comenzii, inclusiv adaugare/modificare cost transport, presupune anularea ei si crearea automata a unei noi comenzi cu acelasi numar, dar cu terminatia "-1" (sau "-2", "-3" etc), sau, in unele cazuri, cu un alt numar.

In "Cosul de cumparaturi", precum si inainte de a plasa comanda, iti punem la dispozitie un convertor valutar cu ajutorul caruia iti poti calcula valoarea in EUR, USD sau GBP a comenzii.

Modalitati de plata 

Pentru o comanda cu livrare in afara Romaniei poti plati in urmatoarele 3 moduri:

 • Cu card online  (prin serviciul de procesare plati online EuPlatesc.ro -- 3D Secure)

La momentul plasarii comenzii NU ti se vor cere datele cardului si NU ti se vor retrage bani de pe card. Dupa pregatirea pentru livrare a comenzii si cantarirea ei, iti vom trimite prin e-mail factura de plata (valoare produse comandate + cost expediere colet prin Posta Romana / Atlassib / Tabita Tour / Tarsin). Factura va fi in Lei, dar in partea de jos a facturii vei gasi un link de plata online cu cardul pentru o suma in USD, EUR sau GBP, pe care va trebui sa-l accesezi pentru a efectua plata. Suma in USD, EUR sau GBP reprezinta echivalentul Totalului de plata in Lei.
Daca doresti factura in valuta, trimite-ne o solicitare in acest sens si iti vom emite o astfel de factura dupa ce ai efectuat plata.
IMPORTANT! Nu uita sa-ti verifici Inbox-ul (sau Spam-ul) pentru a vedea cand primesti factura. Doar dupa ce vei achita factura iti vom expedia coletul. 

 

 • Transfer bancar 

Dupa pregatirea pentru livrare a comenzii si cantarirea ei, iti vom trimite prin e-mail factura de plata (valoare produse comandate + cost expediere colet prin Posta Romana / Atlassib / Tabita Tour / Tarsin). Factura va fi in Lei, dar in partea de jos a facturii vei gasi o suma in USD, EUR sau GBP pe care va trebui sa o virezi in contul nostru. Suma in USDEUR sau GBP reprezinta echivalentul Totalului de plata in Lei. Tot in partea de jos a facturii vei gasi si datele necesare efectuarii transferului bancar.

  • Comisionul de transfer bancar il suporta clientul, nu KERIGMA SRL.
  • La explicatii plata te rugam sa mentionezi numarul comenzii pentru care efectuezi plata.
  • Dupa ce efectuezi plata, te rugam sa ne anunti.
  • Daca doresti factura in valuta, trimite-ne o solicitare in acest sens si iti vom emite o astfel de factura dupa ce ai efectuat plata.

 IMPORTANT! Nu uita sa-ti verifici Inbox-ul (sau Spam-ul) pentru a vedea cand primesti factura. Doar dupa ce vei achita factura iti vom expedia coletul.

Date necesare pentru transferul bancar:

Beneficiar:
SC KERIGMA SRL
Piata 1 Decembrie nr. 3
Loc. Oradea
Jud. Bihor
Cod postal: 410068
Romania

Cont USD (IBAN): RO22RNCB0032046479040002
Cont EURO (IBAN): RO27RNCB0032046479040009
Cont RON (IBAN): RO49RNCB0032046479040001

SWIFT: RNCBROBUXXX

Banca si adresa bancii:
BCR Oradea
Str. Dimitrie Cantemir nr. 2C
Loc. Oradea
Jud. Bihor
Cod postal: 410519
Romania

 • PayPal  

Dupa ce plasezi comanda, NU vei ajunge pe pagina de plata PayPal.
Vom calcula costul expedierii coletului in funtie de greutate si tara de destinatie, dupa care iti vom trimite prin e-mail factura cu suma totala de plata: valoarea comenzii + costul expedierii coletului prin Posta Romana / Atlassib / Tabita Tour / Tarsin.
Factura va fi in Lei, dar in partea de jos a facturii vei gasi un link de plata online prin PayPal pentru o suma in USD, EUR sau GBP, pe care va trebui sa-l accesezi pentru a efectua plata. Suma in USD, EUR sau GBP reprezinta echivalentul Totalului de plata in Lei.
Daca doresti factura in valuta, trimite-ne o solicitare in acest sens si iti vom emite o astfel de factura dupa ce ai efectuat plata.
IMPORTANT! Nu uita sa-ti verifici Inbox-ul  (sau Spam-ul) pentru a vedea cand primesti factura. Doar dupa ce efectuezi plata iti expediem coletul.

 

Modalitati de livrare 

• Posta Romana [intreaga lume]  (timp livrare colet: 7 - 21 zile)

• Atlassib [Spania, Italia, Austria, Marea Britanie, Germania, Belgia, Franta, Olanda, Suedia, Portugalia, Grecia]  (timp livrare colet: 2 - 3 zile) 

• Tabita Tour [Spania, Italia, Franta]  (timp livrare colet: 2 - 3 zile)

• Tarsin [Italia, Austria, Germania, Marea Britanie, Belgia, Irlanda]  (timp livrare colet: 2 - 3 zile)

 

Cost de livrare 

Costul de livrare a unui colet in afara Romaniei prin Posta Romana / Atlassib / Tabita Tour / Tarsin nu il calculeaza site-ul la plasarea comenzii. Acest cost il calculeaza personalul nostru ulterior, in functie de greutatea coletului si de tara de destinatie, si apare distinct pe factura pe care ti-o trimitem prin e-mail pentru a efectua plata.
IMPORTANT! Nu uita sa-ti verifici Inbox-ul  (sau Spam-ul) pentru a vedea cand primesti factura, si a evita in felul acesta orice intarziere in expedierea coletului.