Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Printre ramuri. Seria Casa legământului. Vol. 2

Connilyn Cossette

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 49 puncte.
49,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 49 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Drumul spre libertate îi poate costa totul

Lukio a devenit, în ultimii zece ani, un faimos luptător fifilistean. Pumnii lui nu i-au adus doar celebritatea, ci și o bogăție la care puțini îndrăznesc să viseze. Și-a petrecut anii aceștia nu numai în ring, cu  diverși luptători, ci luptându-se și cu sine, depunând orice efort pentru a îngropa amintirile dureroase cu care a plecat la drum când a părăsit familia levitului care îl adoptase. Acum, când în sfârșit ajunge la premiul cel mare: căsătoria cu fiica regelui, trecutu-i stă la pândă, ca un animal gata să îl doboare.

Shoshana nu a crezut că-l va mai întâlni vreodată pe băiatul cu ochi de culori diferite și cu sufletul încercat, băiat de care fusese obligată să se despartă într-un mod atât de dureros. Când este însă capturată în urma unui raid filistean și făcută sclavă în Ashdod, ea descoperă în luptătorul neînfricat din arenă fărâme dintr-un băiețel pe care îl iubise cândva. Libertatea lor, din sclavia prezentului și din tirania trecutului, are un preț! Vor fi gata să îl plătească?

„Bun venit în lumea antică! Connilyn Cossette nu deține doar cunoștințele necesare, ci și un talent unic, capabil să te ducă în lumea Israelului de odinioară și să te țină acolo pe toată durata romanului. O realizare grandioasă!” - Historical Novels Review

Connilyn Cossette este nominalizată pentru Christy Award și este autoarea seriei Ieșiți din Egipt si Cetati de scapare. Nimic nu-i face mai mare plăcere decât să sape în lumea antică, bogată a Bibliei și să descopere comori îngropate ale harului care arată spre Isus. Pe acestea le țese mai apoi într-o poveste captivantă.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 30359
Autor Connilyn Cossette
Editura Gramma
Nr. pagini 388
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2024
Seria Seria Casa legământului
Volum 2
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786306513345

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.