Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Tu m-ai chemat

Simina

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

 
Vezi mai mult

Lista piese

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60466
Artist Simina
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (277)

Comentariu de secret
Evaluare
Simina ar trebui sa nu copi ce vezi in lume,, tu nu faci spre slava lumii ci a Domnului,,, aveti voce super faina dar cand ma uit la video ce-l aveti ma face sa cred ca numai pocaite nu sunteti... sau daca cantati spre slava Domnului asa crezi ca se canta in prezenta Lui??? cu inbracamintea ce-o aveti voi.... eu nu sunt pocaita,, dar am vrut sa ma pocaiesc dar nu cred ca are rost,, ma uit la voi cum sunteti si sunteti la fel ca noi nepocaitii. Asa ca sa se pocaiasca pocaitii nepocaiti mai intai!!!! (Postat pe 15.08.2007)
Comentariu de ....11.08.2007
Evaluare
....e greu sa faci fata ,..sau sa ramana toti mutumiti ,...uni asculta muzica ca sa se intretina, alti sa se simta bine sau ca sa treaca timpu ...., ramane o parte (care nu is majoritatea ,..sant mai putini ),..care asculta aceste cantece: (muzica ritm voce versuri)..dupa care raman multumiti ,..si recunoscatori ,...care sustin si incurajeaza !!!!.Daca nu cauti speranta ,..pace ,..liniste si bucurie in aceste cantece ,...NU are sens sa scrii pareri,..opinii sau criticii !,nu esti in stare pt a asa ceva ,...numai Dumnezeu cunoaste inima omnului ,..nu ramane dezamagit si nemultumit de unele lucruri care nu iti convin ,..pierzi frumusetea unui vers sau unei exprimari...., inca Dumnezeu detine controlul lucrari lui ,..nu ii scapat nimic din control ,...chiar daca totul se schimba ,nu mai e ce a fost...,"El" continua sa fie viu ! "Simina - Tu mai chemat" ,..sigur mult efort depus ,..nu te oprii in vreo parere sau altceva ,....ii un verset in care biblie spune ca exista "oameni" in lume de care lumea nu sant vrednici de ei..." intr-o lume mandra si si bolnava care alearga fara rost continuaaa sa faci ceeace multi te sustin ...!!! (Postat pe 11.08.2007)
Comentariu de Gabriela
Evaluare
multumesc in numele Domnului tuturor celor care ne sustineti in slujire pentru Rege.dar va rog fiinca este un SITE-CRESTIN nu va mai intaratati in polemici cu lucruri "de lapte".eu stiu ca e un har sa poti fii crestin adevarat care poate sa dea un sfat bun dar Isus ne indeamna "SA VA IUBITI UNII PE ALTII ASA CUM V-AM IUBIT EU PE VOI.PRIN ACEASTA VA CUNOASTE LUMEA (care intra pe site, necrestini sau crestini,lumea de pe strada,loc si de pretutindeni) CA SUNTETI COPII MEI". Dumnezeu sa va binecuvinteze pe fiecare!!! (Postat pe 03.08.2007)
Comentariu de nel
Evaluare
nu conteaza ce zic multi important e ce zice unul ,,cuvintul" daca toti comenteaza cu privire la imbracaminte e bine sa te porti intrun stil normal sa nu telasi de rasul lumii dar nici prea iesit din comun pt. ca albumul e super si cand ma gandesc cum e posibil ca omul sa oata crea asa ceva ,o voce imi spune ca nu omul ,de acea pt. ca Domnul a pus ceva in tine pasreaza in curatie ca nimeni sa u poata spune nimic,fa-o pt Domnul. (Postat pe 29.07.2007)
Comentariu de Larissa
Evaluare
aoleu ce-i aici,,,nu pot sa cred ce citesc!avaii oameni buni sa ne pocaim ca de nu ne manca iadu!nu va mai jicnitii unii pe altii,ci indemnatia la fapte bune!trebuie sa ne iubim unii pe altii,nu ce facem noi!...................simina...ai o voce splendida!GBU! (Postat pe 22.07.2007)
Comentariu de pt lidia...
Evaluare
bey....crestino....oi stii tu multe despre Celine Dion ....(care se scrie cu "C" da am uitat....tu esti in america si intelegi ca tu stii engleza....)si un artist nu se defineste pe el insusi prin stilul pe care il canta sau versurile...ci inima si faptele il definesc.....de unde stii tu ce face Celine duminica??? o cunosti personal?? :D stiu ca esti din america....de aia stii tu asa bine sa scrii in engleza...daramite sa mai intelegi sau sa citesti ceva.....Domnul sa iti dea minte si sa te lumineze...sa scoata mandria din tine :D (Postat pe 09.07.2007)
Comentariu de PT.NELA
Evaluare
peste tot intervii si dai subiecte de cearta!femeie dar veziti de treaba daca nu stii sa dialoghezi!numai batjocura e de tine ,nu tie rusine?pocaiestete!si invata sa vorbesti frumos,daca pina acum nu ai invatat!;nu mai zic ;;crestineste''! (Postat pe 07.07.2007)
Comentariu de valeu!!!!!
Evaluare
ce de-a certuri!!!!...ca intre pocaiti..:)) nush ce sa zic....niciodata nu am crezut ca poate sa fie si asa.... (Postat pe 03.07.2007)
Comentariu de GHY
Evaluare
IIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSUUUUSSSSSSSSSSSSS (Postat pe 02.07.2007)
Comentariu de !!!
Evaluare
frumos! cinear putea sa stea de vorba cu tine?ma intreb cum de poti avea o atitudine atit de rea si razvratita?si mai vii sa spui de batic si fusta!!1miar fi rusine!nici nu vreau sati mai citesc mesajele!domnul sa aiba mila sa te lumineze!ai grija de cine esti calauzita!si trezestete!by! (Postat pe 01.07.2007)

De la 111 la 120 din totalul de 277

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 10
  4. 11
  5. 12
  6. 13
  7. 14
  8. ...
  9. 28

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.