Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Tu m-ai chemat

Simina

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

 
Vezi mai mult

Lista piese

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60466
Artist Simina
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (277)

Comentariu de mihai
Evaluare
nu vocea sau continutul cantarilor te va mantui, ci imbracamintea si pocainta pe care o porti. La cantari nu te deosebesti de ce este lumesc. Oricare vor fi comentariile un pocait adevarat si un cunoscator al scripturii imi va da dreptate, dar imitatiile crestine si cei care nu au nimic din Dumnezeu ii vor da slava Siminei,caci Dumnezeu nu iubeste lumea si nici imitatiile. Hristos iubeste adevarul ca este adevar. Nu pentru texte, nici pentru melodii, ci doar pentru imbracaminte si machiaj ai nota 3. (Postat pe 24.12.2007)
Comentariu de nel-pt lavinia timis
Evaluare
sa zicem cu totiitraiasca Domnul spre slava Lui (Postat pe 14.12.2007)
Comentariu de irina
Evaluare
multe cai pot parea bune omului, dar la urma se vad ca duc la moarte. prov.14.12cum isi va tinea tanarul curata cararea? indrepandu-se dupa Cuvantul Tau.psalmii 119.9 (Postat pe 11.12.2007)
Comentariu de pt.secret
Evaluare
stiu ca are cineti predica dar ce folos?ca nu intelegi nimic din predici ,din sgaturi si vii aici cu tot felul de prostii care cind citesc oamenii se minuneaza....cine sa se pocaiasca cind vede o atitudine de razvratita?!laso tu pe simina ca nui treaba ta sa judeci,,,,,si fii exemplu aici e un site crestin!si intra multi necrestini sa citeasca si vede la tine intunerec...deci;baga la cap!lasa batjocura! (Postat pe 11.12.2007)
Comentariu de secret
Evaluare
pt "pt secret",, sti ce? vezi tu de treaba ta,, pune tu ce coments vrei,, si nu-mi predica tu mie ca are cine sa-ni predice... i don't care about you!!!!!!!!!!!11111111 (Postat pe 10.12.2007)
Comentariu de mari
Evaluare
sa stiti ca Simina cu melodiile ei ,pe multa lume a miscato la inima multa lume sa intors la domnu,nu am ce sa zic doar atit D-l sa aiba mila de noi totii sa umblam in lumina sin smerenie cu toti (Postat pe 02.12.2007)
Comentariu de crina
Evaluare
ma bucur sa ascult muzica crestina de calitate prin vocea siminei!god bless you simina si gabi (Postat pe 27.11.2007)
Comentariu de laurentia
Evaluare
simina...!esti superba si ai o voce minunata!DOMNUL sati dea putere sa continui lucrarea la care ai fost chemata,caci multi sunt cei care te darima,dar stiu ca DOMNUL te va tine in picioare !god bless you!pe tine si gabriela! (Postat pe 26.11.2007)
Comentariu de pt.secret
Evaluare
deacord sati spui parerea dar sa nu dispretuiesti lucrarea domnului,ok?deacord sati dai parerea despre cintec,,,dar tu,,iti dai parerea despre ea simina...lasa gelozia,te rog!ca nu vei putea intra in cer,decit sa iubesti!domnul sa te ajute! (Postat pe 23.11.2007)
Comentariu de secret
Evaluare
cred ca partea asta e sa isi puna fiecare parerea,, asa ca si eu mi-o pun si nu ma puteti opri, am tot dreptul,, asa cum voi vreti sa nu ma intereseze pe mine de pocainta ei si de ceea ce face tot asa nici pe voi sa nu va intereseze de ceea ce fac si ce scriu aici,, POCAINTA E PERSONALA DAR CU PAREREA POATE ORICINE SA SI-O DEA.... (Postat pe 21.11.2007)

De la 41 la 50 din totalul de 277

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. ...
  9. 28

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.