Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Tu m-ai chemat

Simina

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

 
Vezi mai mult

Lista piese

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60466
Artist Simina
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (277)

Comentariu de vio
Evaluare
nu prea cred ca alin a gresit in comentariul sau, stimate "un ascultator", nu cred ca este o problema de imaginatie ci ceea ce spune imaginea.Din pacate se vede o influenta luneasca. Vom mai vedea ce imagini vor aparea pe volumele viitoare. (Postat pe 15.05.2007)
Comentariu de pentru lavinea
Evaluare
Lavinea draga eu cred ca ti-e ciuda pe simina ai vrea sa cinti si tu ca ea dar nu poti si de aceia nu sti ce sa mai scornesti oare tu na-i cintat nici o cintare in care sa zica traiasca d-l iti dau dreptate intrun fel dar cred ca gelozia ta e mai mare de cit ceia ce scrie in biblie tu nici nu sti ce scrie in biblie ca daca ai sti na-i comenta versurile la simina .mare atentie pentru tine ai grija cineti sopteste la ureche (Postat pe 15.05.2007)
Comentariu de Marius ,Otelu Rosu
Evaluare
Simina Domnul sa te binecuvinteze cu tot ce ai nevoie in continuare si cu putere sa il slujesti pe EL.Frumoasa lucrare...Mi-ar placea sa o pot obtine cumva....Slavit Sa Fie Domnul! (Postat pe 14.05.2007)
Comentariu de un oarecare -PENTRU LAVINIA TIMIS
Evaluare
surioara draga,inainte de a scrie ceva...documenteaza-te bine...adica CITESTE BIBLIA... pentru ca...inainte de a cinta simina "TRAIASCA DOMNUL" aceste versuri le-a cintat MARELE CINTARET AL BIBLIEI..psalmistul David...PSALM 18:46..... TRAIASCA DOMNUL SI BINECUVINTATA FIE STINCA MEA! (Postat pe 13.05.2007)
Comentariu de lavinia timis
Evaluare
am ascultat piesele tale fi atenta ce canti sau cine-ti scrie versurile mare atentie !,,traiasca domnul ,, pai domnul traieste-n veci! (Postat pe 12.05.2007)
Comentariu de nela
Evaluare
daca asta e dacizia ta nu e nici o problema dar eu cred ca d-zeu ne-a dat si intelepciune nu numai batic si fusta .port si eu fusta si batic dar numai la biserica nu cred ca d-zeu te obliga sa porti si acasa si la servici de-oarece stiu ca multe surori poarta obligate de barbati lor si fete obligate de parinti d-zeu nu vra asa isus vrea din dragoste sa le faci toate dar cu intelpciune si nu de ochi lumi ca nu baticul te duce in rai si nici o fusta ci o inima credincioasa .si cum am mai zis o data degeaba purtam fusta si batic daca sub ele exista multe pacate mai bine te duci fara batic si fara fusta in biserica de cit credincioasa numai cu hainele si destrabalata d-l sa te lumineze (Postat pe 10.05.2007)
Comentariu de 2007
Evaluare
DA FAIN CUM CANTA CELIN DION (COPII SEROX)asta e am ajuns de rasul lumii... am ajuns sa copiem lumea fain (Postat pe 10.05.2007)
Comentariu de pt Nela
Evaluare
iti dau dreptate in legatura cu baticul si fusta dar iti spun ca cine are o inima sincera si credincioasa si smerita nu ii este greu sa poarte o fusta si un batic cum e imbracamintea normala a unei surori tematoare de D-zeu..ce sa zic eu port fusta si batic peste tot dar nu din obligatie ci dintr-o inima curata...si ma tem de Domnul...doresc ca Domnul sa iti lumineze si tie calea cum mi-a luminat-o si mie (Postat pe 10.05.2007)
Comentariu de e.v.
Evaluare
Mie imi place mult cum canta Simina, si Domnul sa o binecuvanteze!!Dumnezeu i-ai dat un dar minunat! Dar eu un lucru stiu, ca cei calauziti de Duhul lui Dumnezeu stie cum sa se poarte in imbracaminte, in vorbire, in toate aspectele vieti. Noi sa ne cercetam prin Duhul pe noi insine sa vedem daca ascultam si implinim Cuvantul lui Dumnezeu. Simina sa se cercetze pe ea insasi, eu pe mine, si tot asa mai departe. Noi nu avem nici un drept sa scoate si sa bagam in Rai pe cine vrem noi. Dragostea lui Dumnezeu e mai mare decat ne putem imagina noi, si El ne vrea cu gelozie si Si-a dat pe singurul Lui Fiu sa moara pt noi cand noi nu am meritat. Deaceea bunatatea Lui ne cheama la pocainta! Sa ne ajunte Domnul sa ne pocaim si sa ne iubim asa cum El ne iubeste, amin! (Postat pe 10.05.2007)
Comentariu de eu
Evaluare
dar de ''o ce-ndurare o Doamne mare'' care e melodia lui Elvis Presly si se canta in toate adunarile ce ziceti?si Elvis stim cu toti ca s-a sinucis.si n-ar fi asta singura melodie.sau ''te-adoram in fericire'' care e de fapt oda bucurieu a lui Beethoven.sa nu-mi spuneti ca se scuza pt ca e clasica.mai bine lasati-o pe Simina ca deveniti ridicoli si va faceti de ras.maturizati-va si nu mai fiti copii la minte .de asta dati dovada (Postat pe 10.05.2007)

De la 181 la 190 din totalul de 277

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 17
  4. 18
  5. 19
  6. 20
  7. 21
  8. ...
  9. 28

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.