Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

Puncte de fidelitate - Regulament

 

Punctele de fidelitate sunt un bonus pe care ti-l oferim pentru a te bucura de o experienta de shopping cat mai placuta pe site-ul nostru si, in acelasi timp, inca un mod de a-ti multumi pentru ca esti clientul nostru fidel.

 

Cum acumulezi puncte

Mai intai iti creezi cont pe site-ul nostru, daca nu ai deja. Dupa aceea poti acumula puncte de fidelitate prin urmatoarele activitati:

 • Cumparare de produse -- Ori de cate ori cumperi un produs de pe site, primesti un numar de puncte egal cu valoarea in Lei a produsului cumparat. Cumperi un produs al carui pret este de 21,00 Lei, primesti bonus 21 de puncte.

 • Creare cont pe site -- 60 puncte.

 • Abonare la newsletter -- 60 puncte (valabil doar daca detii cont si doar la prima abonare).

 • Evaluare + scriere comentariu produs -- 30 puncte. Primesti puncte pentru evaluarea unui produs si scrierea unui comentariu despre acesta. Atentie, nu orice comentariu iti aduce puncte! Vezi mai jos conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un comentariu pentru a-ti aduce puncte de fidelitate (Reguli de postare comentariu produs).

 • Promovare produs de pe site KERIGMA prin: Like/Facebook, Share/Facebook, Tweet/Twitter, +1/Google+ -- 1 punct. Numarul maxim de Like/Share/Tweet/+1 pe site-urile de socializare: 7 pe zi.

 • Promovare site KERIGMA prin: Like/Facebook, Share/Facebook, Tweet/Twitter, +1/Google+ -- 1 punct. Numarul maxim de Like/Share/Tweet/+1 pe site-urile de socializare: 7 pe zi.

  

Reguli de postare comentariu produs

Primesti 30 de puncte pentru fiecare comentariu acceptat pentru postare!

Parerea exprimata despre un produs trebuie sa fie utila si relevanta pentru alti utilizatori, ajutandu-i astfel pe acestia sa poata alege mai usor produsul.

Administratorul site-ului KERIGMA are dreptul de a nu accepta pentru postare unul sau mai multe comentarii in urmatoarele situatii:

 1. Parerea exprimata nu contine informatie relevanta pentru alti utilizatori. Nu pot fi acceptate opinii de genul: "Imi place", "Super! Recomand!" etc.

 2. Textul contine un limbaj indecent, face referire la alte website-uri sau magazine, limbaj defaimator la adresa unor persoane sau autori.

 3. Textul comentariului apartine altor autori sau este copiat de pe alte site-uri.

 4. Mai multe comentarii exprimate pentru acelasi produs sau acelasi continut trimis pentru produse diferite.

 5. Comentariul trebuie sa faca referire la produs, nu la autori / producatori.

Pentru o buna calitate a continutului, administratorul site-ului KERIGMA va analiza fiecare comentariu in parte, acest proces avand o durata de pana la 7 zile pana la aprobarea unui comentariu. Odata aprobat comentariul, punctele primite pot fi folosite imediat.

 

Detalii regulament

 • Valoarea unui punct de fidelitate este de 0,03 Lei (ex.: 100 puncte = 3,00 Lei). Cumperi un produs al carui pret este de 21,00 Lei, primesti bonus 21 de puncte. Se ia in calcul valoarea produsului cu TVA inclus si fara taxe postale.

 • Valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este de 100 zile din momentul procesarii acesteia. Inainte cu 10 zile de expirarea punctelor vei fi atentionat printr-un email.

 • Pentru a putea folosi punctele de fidelitate este necesar ca in contul tau sa detii puncte in valoare de minimum 3,00 Lei (100 de puncte).

 • Punctele de fidelitate cheltuite pot acoperi maximum 35% din valoarea produselor existente intr-o comanda.

 • Nu este obligatoriu sa folosesti toate punctele din cont pentru a obtine discount la o comanda. Ai posibilitatea de a folosi exact atatea puncte cate doresti (care sa echivaleze cu o suma intreaga, fara zecimale).

 • Punctele aferente unei comenzi vor intra in contul tau doar in momentul emiterii facturii pentru comanda respectiva.

 • Punctele aferente unei comenzi pentru care nu s-a emis factura le vei putea vedea in contul tau, dar nu le vei putea folosi, ele aflandu-se in curs de validare. Le vei putea folosi imediat dupa emiterea facturii.

 • Daca anulezi o comanda in care ai folosit puncte de fidelitate, acestea iti vor fi returnate in cont.

 • Daca anulezi o comanda, punctele pe care urma sa le primesti in baza acesteia vor fi si ele anulate.

 • Daca factura aferenta unei comenzi nu se achita in termen de 30 de zile de la data emiterii, punctele primite in baza acelei comenzi vor fi anulate.

 • Punctele se acorda numai persoanelor fizice / juridice care au creat cont valid de client pe site.

 • Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul.

 • Punctele nu pot fi preschimbate in bani.

Poti opta sa fii anuntat prin email ori de cate ori apar modificari in disponibilul de puncte din contul tau, si anume atunci cand primesti sau cheltuiesti puncte. De asemenea, poti opta sa fii anuntat inainte ca valabilitatea punctelor de care dispui sa expire. Aceste optiuni le gasesti in sectiunea PUNCTELE MELE DE FIDELITATE din PANOU DE CONTROL.  

 

DE RETINUT:

 • KERIGMA isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, modul de acordare si folosire a punctelor de fidelitate fara o avertizare prealabila.