Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Tu m-ai chemat

Simina

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

 
Vezi mai mult

Lista piese

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60466
Artist Simina
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (277)

Comentariu de secret
Evaluare
ce buni sunteti toti de predicat si de mustrat dar inaintea D-lui conteaza inima dar si felul in care te prezinti inaintea lui,, prin ce va deosebiti voi pocaitii de cei din lume??/ ca prin ce vb nu va deosebeti,, de ce mai sus va jigniti toti??? si coments cum se gaseste pe siteul pocaitilor nu se gaseste nici la noi in lume,,, va laudati ca, conteaza inima sa fie buna dar din cate am citit din Biblie am citit ca ceia ce este in inima este si afara asa ca daca ele arata in ultimul hal inbracate ma gandesc ca nici inima lor nu e mai buna,,, oricum imi place mult cum canta si vocea lor,, si ascult cantarile lor mereu dar imi pare rau ca a trebuit sa eau parte la niste vb despre Simina si vorbele alea mau determinat sa nu-mi placa de ea si sa-mi schimb parerea despre ea,,, daca e adevarat ce am auzit, despre ce a facut imi pare rau de ea dar daca vorbele au fost doar minciuni atunci imi pare rau de cel ce le-a spus,, nu stiu cum traieste si cat de pocaita e,,, eu nici nu stiu prea bine cum trebuie sa fie pocaitii dar eu una nu pot sa va iau pe nici unul de pe acest site ca pilda,,,. (Postat pe 29.08.2007)
Comentariu de jorge_zgz_2007
Evaluare
canti ca un inger. dumnezeu sa te bine cuvinteze. din partea noastra frati George (Postat pe 29.08.2007)
Comentariu de pt simina si gaby
Evaluare
FITI BINECUVANTATE!!!D-l va binecuvantat cu o voce deosebita!!! (Postat pe 21.08.2007)
Comentariu de pt.secret
Evaluare
nu veni tu aici si judeca ca nu e treaba ta!judecata e a DOMNULUI!vreau sati spun ca daca te pocaiesti pt.tine o faci daca nu,vei fi aruncata in iazul cu foc!nu avea grija siminei cum se imbraca ,ci cerceteazate pe tine,insuti si priveste ce iese din inima ta!sa stii ca domnul iti cere inima nu hainele!asa ca mergi la BIBLIE si citeste si calca pe URMELE DOMNULUI ISUS!PE EL ial de exemplu nu pe oameni ca toti suntem pacatosi!domnul sati dea lumina!god bless! (Postat pe 21.08.2007)
Comentariu de eu
Evaluare
imi pare rau de cei care vin aici si darima lucrarea domnului!daca nu esti in stare sa incurajezi ,mai bine taci!un crestin adevarat stie cum sa vorbeasca ,si ce sa vorbeasca,!cei care batjocoresc cum e secret nu vine de la domnul, DOMNUL e dragoste ,bunatate,blindete,rabdare.....!teas intreba secret,de cite ori ai pacatuit,tu DOMNUL asa tia vorbit cum vorbesti tu siminei doar ca nuti face placul tau a se imbraca cum vrei tu?!ai grija ce vorbesti si pocaiestete! nu ai dreptul tu sa judeci,ca esti om pacatos!ca oricare! (Postat pe 21.08.2007)
Comentariu de Simona
Evaluare
Daca nu poti sa spui un cuvant de imbarbatare mai bine taci!Simina,vreau sa sti ca de fiecare data cand aud cantecele tale ISUS atinge inima mea si o umple de multa bucurie si pace.Isus te iubeste foarte mult (Postat pe 20.08.2007)
Comentariu de secret
Evaluare
sa te pocaiesti (Postat pe 18.08.2007)
Comentariu de lidia
Evaluare
Deacort cu secret... perfecta dreptate are!!! GOD BLESS YOU SECRET!!! (Postat pe 18.08.2007)
Comentariu de johny
Evaluare
"cand te vei pocai si tu atunci ma voi pocai si eu" (Postat pe 15.08.2007)
Comentariu de SECRET
Evaluare
... am citit opinia multor de-aici...si nu-mi vine sa cred ca exista asa ceva intre pocaiti... numai sa va jigniti unul pe altul,, de la un cuvant scris gresit toti va agitati ca PEPSI in borcan... SA VA FIE RUSINE CA SUNTETI CU NUMELE POCAITI DAR CAND VA ARATATI OPINIA VA DATI DE GOL CU POCAINTA CARE E IN VOI... MACAR NU VA MAI NUMITI CRESTINI CA O FACETI SPRE OSANDA VOASTRA,, SI FACETI CRESTINISMUL DE RUSINE!!!! GOD BLESS YOU ALL WITH MIND!!!! AMEN???? (Postat pe 15.08.2007)

De la 101 la 110 din totalul de 277

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 9
  4. 10
  5. 11
  6. 12
  7. 13
  8. ...
  9. 28

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.