Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Party again

Chris

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Luca 15:25 "Fiul cel mare era la ogor. Cand a venit si s-a apropiat de casa, a auzit muzica si jocuri."

Am scris in acest album o parte din viata mea; amanunte ale momentelor pe care cu greu le-am traversat intr-o perioada lunga de confuzie si pustiu. Da, sunt fiul risipitor, cu sufletul amortit si cu aripile sfasiate, tradat de prieteni, cautand derutat calea inapoi catre casa, sunt fiul ingenunchiat in fata Tatalui, cersind cu umilinta iertarea, ascuns in imbratisarea Lui tandra si acoperit de sarutari, si sunt fiul recuperat, mostenitor al Regelui, purtand o haina noua si un nume nou!

Si chiar daca stiu bine ca exista in jurul meu si astazi fii mari care se revolta la simpla auzire a cuvintelor: muzica, ritm, zgomot, dans..., la fel de bine stiu ca atunci cand m-am intors acasa, in Cer a fost o explozie de bucurie; multimi de ingeri au sarbatorit impreuna cu mine reintalnirea mea cu Tatal. Si cred ca as fi asa de nerecunoscator si fatarnic daca as ascunde aceasta bucurie si as pastra-o doar pentru mine...

Pentru ca "...plansul isi are vremea lui; bocetul isi are vremea lui si jucatul isi are vremea lui..." Eclesiastul 3:4, cu riscul asumat de a ramane singurul dansator din strada, mi-am urmat visul, mi-am lasat libera bucuria si am putut sa zbor mai sus de infrangeri cu acest album pe care-l inchin in intregime, Celui care este "Lord of The Music, Lord of The Dance".

Chris
Vezi mai mult

Lista piese

1. Calea catre casa

2. Destin mecanic

3. Drumul meu prin noapte

4. Fa-ma sa zbor

5. Urmeaza-ti visul

6. Sa fiu un cantec

7. Vis cu un inger8. Dans in strada

9. Lord of the Dance (Nimeni ca Tine RMX)

10. De ziua Ta

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60386
Artist Chris
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (75)

Comentariu de dan
Evaluare
party again mai tin minte acele clipe cand rataceam.cand aveam "drumul meu prin noapte"..fara nici o speranta..fara nici un sunet.avand un "destin mecanic" doream sa gasesc "calea catre casa".de multe ori am strigat "`fa`ma sa zbor`"dorind neincetat "sa fiu un cantec".si mi`am dat seama ca "de ziua ta" tu m`ai salvat din noapte..mi`ai dat "vis cu inger" ..acum sunt eu in explozia de bucurie..sunt in "dans in strada" gata a striga tuturor caci tu esti "lord of the dance"..danseaza cu mine ..canta.si "urmeaza`ti visul !" dan (Postat pe 31.07.2006)
Comentariu de chathalin
Evaluare
e meseriash!no comment!Multumim Chris! (Postat pe 26.07.2006)
Comentariu de Bogdan I
Evaluare
Te felicit pt ca ai avut curaj sa spui lucrurilor pe nume. Ai vrut sa cind dance si ai cintat. Imi pare bine ca nu mai suna a chici... (Postat pe 11.07.2006)
Comentariu de Rafael Alasu
Evaluare
Genial! Realmente genial! Acest album trebuie ascultat si de necrestini! Sau in primul rand de ei! Fii binecuvantat, chris! Multumim pentru tot ce faci in muzica noastra! Esti the best! (Postat pe 10.07.2006)
Comentariu de Gabriel Miron
Evaluare
In sfarsit un album in muzica crestina care poate sta in picioare cu demnitate langa orice fel de alt album din muzica laica! Sunt superincantat! Adevarul e ca nimeni in afara de Chris nu ar avea curajul sa faca o muzica de genul si la nivelul asta. Felicitari! De zece ori felicitari! (Postat pe 07.07.2006)

De la 71 la 75 din totalul de 75

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.