Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Party again

Chris

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Luca 15:25 "Fiul cel mare era la ogor. Cand a venit si s-a apropiat de casa, a auzit muzica si jocuri."

Am scris in acest album o parte din viata mea; amanunte ale momentelor pe care cu greu le-am traversat intr-o perioada lunga de confuzie si pustiu. Da, sunt fiul risipitor, cu sufletul amortit si cu aripile sfasiate, tradat de prieteni, cautand derutat calea inapoi catre casa, sunt fiul ingenunchiat in fata Tatalui, cersind cu umilinta iertarea, ascuns in imbratisarea Lui tandra si acoperit de sarutari, si sunt fiul recuperat, mostenitor al Regelui, purtand o haina noua si un nume nou!

Si chiar daca stiu bine ca exista in jurul meu si astazi fii mari care se revolta la simpla auzire a cuvintelor: muzica, ritm, zgomot, dans..., la fel de bine stiu ca atunci cand m-am intors acasa, in Cer a fost o explozie de bucurie; multimi de ingeri au sarbatorit impreuna cu mine reintalnirea mea cu Tatal. Si cred ca as fi asa de nerecunoscator si fatarnic daca as ascunde aceasta bucurie si as pastra-o doar pentru mine...

Pentru ca "...plansul isi are vremea lui; bocetul isi are vremea lui si jucatul isi are vremea lui..." Eclesiastul 3:4, cu riscul asumat de a ramane singurul dansator din strada, mi-am urmat visul, mi-am lasat libera bucuria si am putut sa zbor mai sus de infrangeri cu acest album pe care-l inchin in intregime, Celui care este "Lord of The Music, Lord of The Dance".

Chris
Vezi mai mult

Lista piese

1. Calea catre casa

2. Destin mecanic

3. Drumul meu prin noapte

4. Fa-ma sa zbor

5. Urmeaza-ti visul

6. Sa fiu un cantec

7. Vis cu un inger8. Dans in strada

9. Lord of the Dance (Nimeni ca Tine RMX)

10. De ziua Ta

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60386
Artist Chris
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (75)

Comentariu de Adi
Evaluare
Iar pentru cei care nu inteleg engleza voi scrie pe romaneste. Chris albumul tau este foarte bine produs. Dar pentru mine tu vei ramane acelasi tanar care cantai intr-o biserica mica din Romania. Fiind departe de prieteni, frati si surori in Christos, am fost incurajat de cantarile acelea. Voi pretuii acelea cantari intotdeauna.Si pentru toti care a avut ceva de spus cu privire la acest album. Da, album este foarte bine arenjat, dar lipseste numele lui Isus Christos, Salvatorul nostru. Imi pare rau Chris ca sunt asa de direct dar oameni care nu cunosc ca esti crestin si sper ca esti, ei nu vor intelege ca se subintelege ca vorbesti despre El. Un indemn. Isus Christos este acela care trebuie sa fie laudat si noi nu trebuie sa ne rusinm mentionand numele Lui.Track 9. este singurul in care este mentionat numele lui Dumnezeu. Pentru mine cantele suna ca fiind devotionale si moderne. Stiu ca toti trecem prin necazuri si momente grele in viata dar daca ne uitam urma si meditam bine la cele intamplat vom vedea in inima noastra ca Isus a fost acela care ne-a sustinut si ne-a purtat poverile noastre.Concluzie imi place albumul dar as prefera sa aud mai mult despre Isus Christos, Salvatorul.Domnul sa te binecuvinteze si sa te indrume si pentru urmatorul album. (Postat pe 14.05.2007)
Comentariu de Adi
Evaluare
Chris your album is very well produced. But to me you will always remain the same guy that played songs with his guitar in a small church in Romania. Those songs actually kept me going, being away from my friends, brothers and sisters in Christ. I will always cherish those songs.And for everyone that said something about the album. YES it is very well produced but it lacks the name of our Savior, Jesus Christ. Sorry Chris to be so blunt but to outside people (from people that know that you are a Christian, and I do hope that you are) they will not know that you actually imply about Him. It is just a word of advice. Jesus Christ is the only one that can be praised and we should not be ashamed to mention His name. Track 9 "Lord of the music, Lord of the dance" is the only one that actually mentioned God's name. The songs are called devotionals or contemporan music in my opinion. I know that everyone goes through painful moments in his/hers life, but if we really go back and think about it we found in our hearts that Jesus is the only one that sustained us and carried our burdens.Bottom line I like the album, but I will prefer to hear more about my Savior, Jesus Christ.May God bless you and guide you for your next album. (Postat pe 14.05.2007)
Comentariu de flory ploiesti
Evaluare
super tare ai o voce de invidiat sa vi la cat mai multe concertev o sa vi nu ? plisssssssssssssss (Postat pe 11.05.2007)
Comentariu de flory
Evaluare
ceva ce nu se poate exprima in cuvinte.voceata e plina de pace de iubire de fericire.Mesajul pe care il trimiti tu noua e mesajul lui DUMNENEU .esti super tare (Postat pe 11.05.2007)
Comentariu de CRINA
Evaluare
un album reusit! GOD BLESS YOU! (Postat pe 02.04.2007)
Comentariu de SAVEIKA_2007
Evaluare
MIADUK AMINTE DE MOMENTELE PETRECUTE LA CORTUL SPERANTA DIN MANGALIA PETRECUTE ALATURI DE TINE CANTAM MELODIILE DE PE ALBUMUL SCOS PTR COPII ERAM MIKA ATUNCI DAR TIMPUL TRCE SI DESI NUMAI STIU NIMIK DE TINE MIAR PLACEA SA ASCULT NOUL TAU ALBUM POT SA ZIC CA TU SI LUMI SUNTETI CEI MAI TARI MAI ALES TU TINEO TOT ASA BAFTA IN CONTINUARE CEAU (Postat pe 31.03.2007)
Comentariu de tymy
Evaluare
da nu am ce zice. toate albumele sunt peste orce altele dar asta ii super. domnul sa te binecuvanteze chris sisunt convins k rasplata ta e marea sus in cer God bless you (Postat pe 30.03.2007)
Comentariu de :-)
Evaluare
ciudat dar adevarat i-as spune ceva la cris dar ma abtin (Postat pe 26.03.2007)
Comentariu de Gelu
Evaluare
Mesajul e foarte incurajator, iar muzica super tare. Dak eshti shi atat de pocait pot satzi spun ca eshti bazat. God bless you. Cum pot sa fac rost de albumul tau ? (Postat pe 18.03.2007)
Comentariu de miky
Evaluare
lam ascultat dar este prea nepocaiesc cu rimnurile alea citeste Psalmul,3:7 (Postat pe 15.03.2007)

De la 31 la 40 din totalul de 75

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 8

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.