Bine ai venit!         

 
 
 

Party again

Chris

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Luca 15:25 "Fiul cel mare era la ogor. Cand a venit si s-a apropiat de casa, a auzit muzica si jocuri."

Am scris in acest album o parte din viata mea; amanunte ale momentelor pe care cu greu le-am traversat intr-o perioada lunga de confuzie si pustiu. Da, sunt fiul risipitor, cu sufletul amortit si cu aripile sfasiate, tradat de prieteni, cautand derutat calea inapoi catre casa, sunt fiul ingenunchiat in fata Tatalui, cersind cu umilinta iertarea, ascuns in imbratisarea Lui tandra si acoperit de sarutari, si sunt fiul recuperat, mostenitor al Regelui, purtand o haina noua si un nume nou!

Si chiar daca stiu bine ca exista in jurul meu si astazi fii mari care se revolta la simpla auzire a cuvintelor: muzica, ritm, zgomot, dans..., la fel de bine stiu ca atunci cand m-am intors acasa, in Cer a fost o explozie de bucurie; multimi de ingeri au sarbatorit impreuna cu mine reintalnirea mea cu Tatal. Si cred ca as fi asa de nerecunoscator si fatarnic daca as ascunde aceasta bucurie si as pastra-o doar pentru mine...

Pentru ca "...plansul isi are vremea lui; bocetul isi are vremea lui si jucatul isi are vremea lui..." Eclesiastul 3:4, cu riscul asumat de a ramane singurul dansator din strada, mi-am urmat visul, mi-am lasat libera bucuria si am putut sa zbor mai sus de infrangeri cu acest album pe care-l inchin in intregime, Celui care este "Lord of The Music, Lord of The Dance".

Chris
Vezi mai mult

Lista piese

1. Calea catre casa

2. Destin mecanic

3. Drumul meu prin noapte

4. Fa-ma sa zbor

5. Urmeaza-ti visul

6. Sa fiu un cantec

7. Vis cu un inger8. Dans in strada

9. Lord of the Dance (Nimeni ca Tine RMX)

10. De ziua Ta

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60386
Artist Chris
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (75)

Comentariu de nathaly
Evaluare
sal lasam pe DOMNUL sa laude! (Postat pe 05.03.2007)
Comentariu de dadu
Evaluare
fi binecuvantat chris(si toti colaboratori tai)...fiti binecuvantati voi care ati scri si veti mai scrie de bine...de la primul si pana la party again toate albumele mau fascinat.. chris (Postat pe 27.02.2007)
Comentariu de bOOm777
Evaluare
recunosc doar ca...ii singuru album care imi place de stilu asta :D nu-i stilu meu da albumu asta chiar ii tare...Domnu sa te binecuvanteze shi nu lua in seama pe toti care incearca sa te darame... este Unu acolo sus care stie cat suferim si cat Il iubim chiar daca om fi noi mai "ciudati" . Domnu sa va binecuvanteze pe toti! :) (Postat pe 12.02.2007)
Comentariu de codhdv
Evaluare
ce sa zicem ?! ... ai ceva de obiectat ? ... e super ma ... dum. cand am avut accidentul ... ascultam piesa Dans in strada! ... shi ne gandeam la cuvinte :) e tare ... ! (Postat pe 31.01.2007)
Comentariu de marius
Evaluare
n-am cuvinte albumul e pe "viata lui" (Postat pe 06.01.2007)
Comentariu de Ioana
Evaluare
Doar vreau sa te intreb, Chris, pe cand urmatorul album? Sunt dependenta de muzica ta! (Postat pe 04.01.2007)
Comentariu de Claudiu
Evaluare
Albumul e de nota unsprezece... se poate vota la categoria "cel mai bun album" pe site-ul www.quo-vadis.ro. Va provoc, fanilor de pretutindeni...Felicitari, chris! Esti cel mai bun! (Postat pe 08.12.2006)
Comentariu de ioana
Evaluare
multumesc si pentru acest album.iti doresc sa ramai in bucuria tatalui,pana il vei vedea.. (Postat pe 27.11.2006)
Comentariu de i.e.
Evaluare
draga chris, stiu ca dincolo de timp,dupa ce toate lacrimile ne vor fi fost sterse,cand umbrele mortii vor fi trecut,cand pacatul nu va mai fi....bucuria va fi bucurie si sarbatoarea va fi sarbatoare.in harul lui,tatal ne ofera de pe acum crampeie de cer,frmuseti din casa adevarata... unele din aceste frumuseti,mie imi sunt date prin tine.multumesc. (Postat pe 27.11.2006)
Comentariu de i.e.
Evaluare
draga chris, stiu ca dincolo de timp,dupa ce toate lacrimile ne vor fi fost sterse,cand umbrele mortii vor fi trecut,cand pacatul nu va mai fi....bucuria va fi bucurie si sarbatoarea va fi sarbatoare.in harul lui,tatal ne ofera de pe acum crampeie de cer,frmuseti din casa adevarata... unele din aceste frumuseti,mie imi sunt date prin tine.multumesc. (Postat pe 27.11.2006)

De la 41 la 50 din totalul de 75

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.