Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Party again

Chris

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Luca 15:25 "Fiul cel mare era la ogor. Cand a venit si s-a apropiat de casa, a auzit muzica si jocuri."

Am scris in acest album o parte din viata mea; amanunte ale momentelor pe care cu greu le-am traversat intr-o perioada lunga de confuzie si pustiu. Da, sunt fiul risipitor, cu sufletul amortit si cu aripile sfasiate, tradat de prieteni, cautand derutat calea inapoi catre casa, sunt fiul ingenunchiat in fata Tatalui, cersind cu umilinta iertarea, ascuns in imbratisarea Lui tandra si acoperit de sarutari, si sunt fiul recuperat, mostenitor al Regelui, purtand o haina noua si un nume nou!

Si chiar daca stiu bine ca exista in jurul meu si astazi fii mari care se revolta la simpla auzire a cuvintelor: muzica, ritm, zgomot, dans..., la fel de bine stiu ca atunci cand m-am intors acasa, in Cer a fost o explozie de bucurie; multimi de ingeri au sarbatorit impreuna cu mine reintalnirea mea cu Tatal. Si cred ca as fi asa de nerecunoscator si fatarnic daca as ascunde aceasta bucurie si as pastra-o doar pentru mine...

Pentru ca "...plansul isi are vremea lui; bocetul isi are vremea lui si jucatul isi are vremea lui..." Eclesiastul 3:4, cu riscul asumat de a ramane singurul dansator din strada, mi-am urmat visul, mi-am lasat libera bucuria si am putut sa zbor mai sus de infrangeri cu acest album pe care-l inchin in intregime, Celui care este "Lord of The Music, Lord of The Dance".

Chris
Vezi mai mult

Lista piese

1. Calea catre casa

2. Destin mecanic

3. Drumul meu prin noapte

4. Fa-ma sa zbor

5. Urmeaza-ti visul

6. Sa fiu un cantec

7. Vis cu un inger8. Dans in strada

9. Lord of the Dance (Nimeni ca Tine RMX)

10. De ziua Ta

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60386
Artist Chris
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (75)

Comentariu de Suzana
Evaluare
Buna chris!felicitari pt party again!(si pt andra si calin boca).super versuri(ma regasesc in multe din ele)sa stii k nu esti singurul dansator din strada!!! (Postat pe 23.11.2006)
Comentariu de razvan
Evaluare
e interesanta abordarea...noua pentru cultura religioasa romaneasca. adica inca nu usor de digerat, oricum asta e muzica de maine a tinerilor. poate o sa imi placa mai incolo...felicitari pentru proiect oricum de laudat initiativa! (Postat pe 22.11.2006)
Comentariu de Teea
Evaluare
Chris, ti-am ascultat obsesiv cd-ul ..."chrispartyagain"...Sunt si eu o fiica ratacitoare care se intoarce acasa iarasi si toate piesele tale m-au atins ,ca si cand imi exprimau propriile trairi ...Mai ales "urmeaza-ti visul "sau "de ziua ta"...mi-au placut mult dar si exuberantza de la "voi sarbatori..." Deasemenea m-au incurajat cuvintele tale de la inceput.Felicitari !Sa fii binecuvantat! (Postat pe 22.11.2006)
Comentariu de emy
Evaluare
cea mai mai frumoasa voce.....DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE (Postat pe 21.11.2006)
Comentariu de vas_ales
Evaluare
Apreciez munca ta Chris - o munca colosala... Am inaltat in inima mea un monument alb de multumire pentru tine!Fii tare! (Postat pe 27.10.2006)
Comentariu de ciprian dh
Evaluare
sincer nu inteleg cum pot unii sa zica ceva de rau..... (Postat pe 26.10.2006)
Comentariu de ciprian dh
Evaluare
sincer sa fiu nu inteleg cum nu pot unii sa zica ceva de rau de albumul asta....probabil k nu l-au auzit...si chiar de l-au auzit s-au impotmolit in ritm...eu unul cred k un asemenea album ar putea avea o mare influenta asupra tinerilor necrestini.....multumim Chris!esti the best...sincer..ciprian (Postat pe 26.10.2006)
Comentariu de Daniel
Evaluare
Cheis, daca as fi fost mai mare ... as fi sponsorizat si te`as fi promovat caci meriti, merita sa auda si altii de tine, si cei necrestini; sa iti auda vocea, versul...universul tau! (Postat pe 19.10.2006)
Comentariu de Abel Bandila
Evaluare
" iti multumescpersonal pt.albumul scos...si felicitari(chiara daca inima mea , cum zici "nu a ramas nimic din ea")...,PARTY AGAYN ...numai asa ceva mai putea sa imi atraga atentia... cel putin mie si tinerilor care asculta cuvintele ...Ce mai faci chris ?...,ma bucur ca tot acelasi ai ramas, ma bucur ca aceleasi versuri simple dar pline de substanta...si inteleg ...chris chiar daca nu ai zis ..."Isus" in nici o melodie ,....stiu ca asa cum zici in melodia 6..."ca o cascada trecerea ...lui ISUS",...in spatele versurilor ii...Cel care si mie imi produce o sete... care nu , nimeni si nici un lucru nu adapa nu satura setea ... Chris iarta-ma ca te deranjez..., poate intelegi ...,plin de rusine si inchis in mine, nimeni nu stie durerile si intunericul....si nu stiu cati pot sa intaleaga,...nu am vrut nici sa iti scriu ......dar albumul acesta iarasi m-a lovit...cu cuvintele..., nu pot sa ma exprim ce inseamna asta pt. mine!..............multumesc. (Postat pe 19.10.2006)
Comentariu de Chris
Evaluare
In primul rand, simt ca trebuie sa multumesc tuturor celor care si-au exprimat aprecierea vis a vis de albumul meu pe acest site, incurajarile voastre inseamna foarte mult pentru mine! Apoi as vrea sa adresez cateva cuvinte lui Rares, dragul meu, cu tot respectul si dragostea, chiar daca inca nu te cunosc desi mi-ar placea, trebuie sa-ti spun ca mesajul acestui album este crestin in cele mai mici detalii si daca il vei asculta in intregime nu vei avea cum sa sustii altceva! "Exista in preajma noastra, spre Cer, o fereastra albastra; perdeaua cand ii vom feri, doar atunci vom trai!" asta spun eu, printre altele, si chiar daca nu folosesc "aleluia" si "osana" in fiecare fraza, cred cu tarie ca cei care au urechi de auzit, aud. In alta ordine de idei, vreau sa mai stii ca ...nu stiu altii cum sunt (sau poate stiu) dar eu nu am cantat, nu am slujit niciodata pe bani, de peste zece ani fac aceasta lucrare si nu am cerut NICIODATA bani pentru slujirea mea. Mi se pare ca e corect sa stii acest lucru si ... poate ca ar trebi sa continuam discutia, daca vrei contacteaza-ma pe adresa rochris_ro@yahoo.com. Oricum, multumesc pentru cuvintele tale ... e mai mult decat nimik! cu respect! (Postat pe 14.10.2006)

De la 51 la 60 din totalul de 75

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.