Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Ultima batalie

Rick Joyner

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte.
15,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

"Experientele profetice"... sunt numeroase si diverse. Ele includ principalele cai prin care Domnul a vorbit poporului Sau in Scriptura. Deoarece Dumnezeu este Acelasi astazi, ca si ieri, El nu a incetat sa se arate in aceleasi feluri poporului Sau, iar asemenea experiente continua sa fie consemnate de-a lungul istoriei Bisericii.

Aceasta viziune panoramica a fost autorului in decursul unei perioade de un an de zile. Ea include descrierea ultimei batalii dintre lumina si intuneric.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20156
Admin Rick Joyner
Editura N/A
Nr. pagini 160
Dimensiuni 20 x 13 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (30)

Minunata!Comentariu de DANIELA
Evaluare
Trilogia lui Rick Joyner este intr-adevar adevar minunata.. la inceput cam greoaie, dar cand intri in miezul cuvintelor, spui cu indrazneala: merita citita.. Multumim,Kerigma ! (Postat pe 24.01.2019)
Comentariu de Aurel
Evaluare
Editura Kerigma are un handicap; acela de a nu intelege ca trebuie sa reediteze lucrarea.Mesajul cartii nu poate fi primit decat prin Duhul sfant. ,,caci ce se poate cunoaste despre Dumnezeu ( cu tot ceea ce-l reprezinta)..le este descoperit in ei"..1.19 Romani. (Postat pe 02.11.2015)
Comentariu de Catalin
Evaluare
De unde le pot cumpara/inchiria?!Va rog sa ma ajutati!cr3stin@gmail.comIisus sa va binecuvanteze! (Postat pe 01.10.2015)
Comentariu de Vali
Evaluare
Aceasta trilogie al Lui Rick Joyner, dupa parerea mea, este intradevar inspirata de Dumnezeu.Chiar daca prezinta pe ici pe colo unele chestii care par ambigue (cititi introducerea autorului)este o revelatie extraordinara care vine sa intampine nevoia acestei generatii de crestini de a avea o privire de ansamblu asupra vremurilor pe care le traim. P.S. Aveti mare grija cei care nu purtati "mantia umilintei" pt. ca ati si fost sagetati de cel rau sa-i defaimati pe fratii vostri... scopul sau este divizarea crestinilor... (Postat pe 12.01.2015)
Comentariu de claudiu
Evaluare
io ai recomand lui ana tragedia veacurilor sau sa intre pe net trei solii angeresti sau revelatia.ro are ce sa vada acolo.io va stau la dispozitie pt anumite antrebari nr tf 0751957925 (Postat pe 26.12.2014)
Comentariu de claudiu
Evaluare
an locul vostru as citi an graba tragedia veacurilor si sa vedeti adevarata inspiratie din partea lui dumnezeu si pregatitiva pt ce ie mai rau sa vina asupra celor care ancalca poruncile lui dumnezeu an special porunca a 4 (Postat pe 26.12.2014)
Comentariu de Ciprian
Evaluare
Am si eu nevoie de carte, unde o pot gasi? (Postat pe 11.04.2014)
Comentariu de emilia
Evaluare
Este o carte care am citit-o mai demult ,am imrumutat-o,am citit-o si am copiat-o.atita de mult am considerat ca e importanta incit am vrut sa o am ca prima carte dupa biblie in casa ,sa o citeasca si copii mei. (Postat pe 18.02.2014)
Comentariu de Mariana
Evaluare
Este o carte extraordinara care te transforma, te ajuta sa urci la urmatorul nivel de intelegere si traire spirituala, merita citita! (Postat pe 01.06.2013)
Comentariu de Andrei
Evaluare
sunt spre sfarsitul de a termina de citit cartea, mi se pare extraordinara.amin (Postat pe 30.03.2013)

De la 1 la 10 din totalul de 30

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.