Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Ultima batalie

Rick Joyner

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte.
15,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

"Experientele profetice"... sunt numeroase si diverse. Ele includ principalele cai prin care Domnul a vorbit poporului Sau in Scriptura. Deoarece Dumnezeu este Acelasi astazi, ca si ieri, El nu a incetat sa se arate in aceleasi feluri poporului Sau, iar asemenea experiente continua sa fie consemnate de-a lungul istoriei Bisericii.

Aceasta viziune panoramica a fost autorului in decursul unei perioade de un an de zile. Ea include descrierea ultimei batalii dintre lumina si intuneric.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20156
Autor Rick Joyner
Editura N/A
Nr. pagini 160
Dimensiuni 20 x 13 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (30)

Comentariu de Ghery
Evaluare
Cred ca traim vremurile din urma, cand "dragostea celor mai multi se va raci" pentru citirea Sfintelor Scripturi(nr.ed.). Interesul exagerat pentru o carte de SF Spiritual nu-si are alta explicatie. Isus spunea: "Va rataciti! Pentru ca nu cunoasteti nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei 22.29) (Postat pe 15.05.2009)
Comentariu de Dany
Evaluare
S-a tradus si a treia carte scrisa de R, Joyner, "Faclia si Sabia", editura Betania, Oradea! (Postat pe 18.03.2009)
Comentariu de anca
Evaluare
am citit si eu acesta carte e cea la care ai de invatat as vrea sa citesc i continuarea cartii chemarea o are cineva nu o gasec niciunde multumesc (Postat pe 04.02.2009)
Comentariu de Dany
Evaluare
Slava Domnului pentru descoperirile date acestui om(R. Joyner). Fiecare crestin ar trebui sa citeasca aceasta carte!!! (Postat pe 30.12.2008)
Comentariu de Moni
Evaluare
E o carte extraordinara!!!!merita citita de toti credinciosii! e o carte ce se "subordoneaza" Scripturii si ne vorbeste despre Slava Domnului si ce putem avea impreuna cu El in vesnicii! mi-a atins inima in mod profund si mi-a atras atentia sa nu-mi irosesc viata! Dupa Sfanta Scriptura, e cartea mea preferata! (Postat pe 12.07.2008)
Comentariu de henuca.ro
Evaluare
Da, Anna, sunt perfect de acord cu tine. Prima data am citit-o in oct.1996,avand un impact extraordinar asupra mea. Niciodata pana atunci nu mai traisem asa o unitate in duh cu cineva pe care sa nu-l cunosc defel. Efectiv Duhul Sfant mi-a miscat inima intr-un mod real si adanc, astfel incat chiar atunci cand mergeam pe strada, gandurile mele erau concentrate la scenele descrise in aceasta carte. De-atunci, am ramas un fan al scrierilor lui R. Joyner. Slava Domnului ptr astfel de daruri date Trupului lui Cristos - in vederea zidirii, sfatuirii si incurajarii, daruri sub forma de oameni, unul din ei fiind si R. Joyner.Intr-adevar, este o carte duhovniceasca care trebuie inteleasa cu ochii inimii, ca de altfel toate scrierile lui... (Postat pe 25.05.2008)
Comentariu de anna
Evaluare
Daca ar fi sa aleg intre toate cartile din lume dupa Sfinta Scriptura, as alege aceasta carte. Anna -Australia (Postat pe 21.04.2008)
Comentariu de Cipri
Evaluare
Am citito cu mult timp an urma,este o lucrare profetica pt.toti copii lui D-zeu,care incepe in momentul care l-ai primit pe ISUS in inima ta. (Postat pe 13.02.2008)
Comentariu de Simona
Evaluare
E o descoperire dumnezeiasca extraordinara (Postat pe 26.08.2007)
Comentariu de dori
Evaluare
O batalie grea. Sa nu dam inapoi, caci lumina va invinge. Am citit-o de vreo 2 ani.Foarte tanara fata care mi-a recomandat-o (Postat pe 19.07.2007)

De la 21 la 30 din totalul de 30

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.