Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Ultima batalie

Rick Joyner

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte.
15,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

"Experientele profetice"... sunt numeroase si diverse. Ele includ principalele cai prin care Domnul a vorbit poporului Sau in Scriptura. Deoarece Dumnezeu este Acelasi astazi, ca si ieri, El nu a incetat sa se arate in aceleasi feluri poporului Sau, iar asemenea experiente continua sa fie consemnate de-a lungul istoriei Bisericii.

Aceasta viziune panoramica a fost autorului in decursul unei perioade de un an de zile. Ea include descrierea ultimei batalii dintre lumina si intuneric.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20156
Autor Rick Joyner
Editura N/A
Nr. pagini 160
Dimensiuni 20 x 13 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (30)

Comentariu de marcelo
Evaluare
cine nu are DUHUL LUI CRISTOS ,NU ESTE A LUI,CINE ESTE A LUI,EL CHEAMA OILE SALE SI IL URMEAZA ORIUNDE MERGE EL AMIN (Postat pe 13.07.2012)
Comentariu de Sorin
Evaluare
Cum pot sa fac si eu rost de cartea aceasta...am vrut so cumpar dar stocul e indisponibil. am auzit de ea, si as dori sa o am si eu. (Postat pe 15.02.2012)
Comentariu de ana
Evaluare
am citit cartea de mai multe ori si este extraordinara! Este f clar pt mine ca este o revelatie de la Dumnezeu ! Numai cine nu are Duhul Lui Dumnezeu poate face afirmatii ca cele negative postate mai sus! (Postat pe 10.02.2011)
Comentariu de remus
Evaluare
Nu imi vine sa cred cum oamenii zisi ai lui Dumnezeu sunt atat de orbi si nu au Duhul lui Dumnezeu in ei sa poata discerne spiritual o invatatura. Sunt orbi cu Biblia in brate si cu versetele lor cu tot. Le-a fost spalat creierul de religie si se poticnesc ca niste oameni slabi in ce nu cunosc. Sunt tari in apologetica si au impresia ca castiga razboaie cu versete. Exact ca si in carte... astia sunt crestinii care arunca cu sagetile diavolului chiar in fratii lor: cu judecata, critica, mandrie, etc si nu primesc mesajul lui Dumnezeu adevarat care confirma chiar si cele scrise in Scripturi. Sunt ca iudeii plini de religiozitate care il rastignesc pe Cristos crezand ca fac o slujba lui Dumnezeu. Au impresia ca sunt slujitorii Lui insa eu sunt sigur ca nu ii urmeaza nici macar unul din semnele din Marcu 16! Trezitiva Fratilor! Ca eu stiu ca sunteti frati dar iesiti afara din orbire, religiozitate, mandria de cunoastere a mintii si sa mai purtati razboaie cu fratii vostri. Ultima Batalie e inspiratie divina chiar daca o mai avea greseli (cine e orb nu vede ca si Sfanta Scriptura mai are greseli, inclusiv de traducere) cercetati toate lucrurile si luati ce este bun! Sa luptam impotriva sistemului lumii, a firii pamantesti, si daca astea le biruim il biruim si pe diavol! Domnu sa ne ajute la asta! (Postat pe 14.12.2010)
Comentariu de LIVIU
Evaluare
Lasa Lumina sa alunge intunericul (Postat pe 03.08.2010)
Comentariu de FERNANDA
Evaluare
MIE TOT NUMI PLACE (Postat pe 02.08.2010)
Comentariu de KITE
Evaluare
NUMI PLACE DE LOC BEA (Postat pe 02.08.2010)
Comentariu de erarsmus
Evaluare
Citesc cu uimite comentariile unora care lauda ceva ce nu cunosc...Oameni buni, voi ati auzit de Morning Star Ministries, organizatia unde este afiliat autorul mai sus mentionat? Ati auzit ce propovaduiesc acolo si ca este co-pastor cu Tod Bentley? Slujitori care traiesc in imoralitate, si apoi sunt trecuti cu vederea ca si cum nu au nevoie de pocainta? Invataturi false din Cuvant, care nu au decat putina Scriptura, si multa aberatie? Cum se poate sa va bazati siguranta spirituala, mantuirea, relatia cu Dumnezeu pe spusele unui om care a dovedit in repetate randuri ca amesteca si apa dulce si apa amara? Aceasta carte nu trebuia nicidecum tradusa in romana, dar sa mai fie si promovata in mediile evanghelice...unde e discernamantul spiritual? nu mai e...a ramas doar banul... Mamona dicteaza cine predica si cine invata turma...tristCei ce vreti sa va convingeti dati click pe linkul de mai joshttp://www.apologeticsindex.org/j08.htmlNici un slujitor care se asociaza cu altul care propovaduieste asa zisa punera a mainilor si trantirea la pamant, si rasul sfant, si vindecari neverificabile...nu e demn de incredere. Spune-mi cu cine te insotesti ca sa iti spun cine esti...Cititi cartile lor pe propria raspundere. (Postat pe 17.05.2010)
Comentariu de emanuel
Evaluare
Consider ca aceasta carte,care a fost scrisa prin tevelatia Duhului Sfant este de un folos mare copiiilor lui Dumnezeu.De multe ori noi cerem ca dumnezeu sa ne reveleze planul sau.Ei bine,mesajul pe care il transmite Ultima batalie, este unul dintre raspunsurile lui Dumnezeu (Postat pe 30.01.2010)
Comentariu de Deea
Evaluare
Dragul meu Ghery,daca o astfel de carte pe tine te lasa "rece" inseamna ca ai o inima impietrita;faptul ca ai venit cu versete din Biblie nu inseamna prea mult...avand in vedere faptul ca si D-l Isus a fost ispitit de satan tot cu "caci este scris:..."(Luca 4:10).Mai citeste odata cartea si roaga-te D-lui sa te strapunga cu sabia Duhului. (Postat pe 23.07.2009)

De la 11 la 20 din totalul de 30

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.