Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

O descoperire zguduitoare. O revelatie divina despre iad

Mary K. Baxter

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 9 puncte.
9,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 9 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Kathryn Baxter s-a născut în Tennesee. A fost crescută şi educată într-o casă creştină. Încă pe când era mică, mama ei a învăţat-o despre Isus Hristos şi mântuirea prin El.

Kathryn a fost născută din nou la vârsta de 19 ani. După ce L-a servit pe Domnul câţiva ani, ea s-a depărtat de El pentru o perioadă. Duhul lui Dumnezeu n-a lăsat-o liniştită şi ea a fost nevoită să se întoarcă la dragostea dintâi şi şi-a predat din nou viaţa lui Hristos. Ea Îl slujeşte pe El acum cu credincioşie.

Pe la mijlocul anului 1960, Kathryn s-a mutat cu familia la Detroit, Michigan, unde a început să aibă vedenii din partea Domnului. În timpul petrecut la Michigan, ea s-a supus pe deplin bătrânilor şi conducerii Casei Domnului.

Pastorii, conducătorii şi sfinţii Domnului vorbesc de bine despre ea şi slujba ei. Mişcarea Duhului Sfânt este puternică în toate serviciile ei, şi multe minuni au avut loc în ele. Darurile Duhului Sfânt cu demonstraţii sunt manifestate în adunările ei, aşa după cum ea este condusă de Duhul lui Dumnezeu. Ea iubeşte pe Domnul cu toată inima, mintea, sufletul şi puterea ei, şi doreşte mai mult decât orice să fie un câştigător de suflete pentru Isus Hristos.

Kathryn este căsătorită de peste 24 de ani cu Bill Baxter. Ei au 4 copii şi 6 nepoţi, care îi ajută în slujba lor.

Ea este cu adevărat o servitoare dedicată Domnului. Chemarea ei este în mod specific în domeniul viselor, vedeniilor şi descoperirilor. Ea a fost ordinată ca o femeie slujitoare în 1983 la Full Gospel Church of God în Taylor, Michigan. Ea acum slujeşte sub autoritatea Bisericii Naţionale a lui Dumnezeu din Washington D. C.

În 1976, pe când trăia în Belleville, Isus i-a apărut în formă umană, în vise, vedenii şi descoperiri sau revelaţii. De atunci, ea a primit încă multe vizite ale Domnului. În timpul acestor vizite, El i-a arătat adâncimile, gradele, nivelele şi torturile sufletelor pierdute în iad. Ei i s-au dat, de asemenea, vedenii despre cer, despre perioada necazului cel mare şi despre timpul sfârşitului.

În timpul unei perioade din viaţa ei, Isus a venit la ea în fiecare noapte, timp de 40 de nopţi. El i-a spus că acest mesaj este pentru lumea întreagă.

Cuprins

Cuvânt înainte
De la autoare
1. În iad
2. Piciorul stâng al iadului
3. Piciorul drept al iadului
4. Iarăşi gropi
5. Tunelul fricii
6. Activitatea în iad
7. Burta iadului
8. Celulele din iad
9. Ororile iadului
10. Inima iadului
11. Întunericul de afară
12. Coarnele
13. Braţul drept al iadului
14. Braţul stâng al iadului
15. Zilele lui Ioel
16. Centrul iadului
17. Război în ceruri
18. Vedenii cu ochii deschişi
19. Fălcile iadului
20. Cerul
21. Religia falsă
22. Semnul fiarei
23. Reîntoarcerea lui Hristos
24. Actul final al lui Dumnezeu
25. Vedenii despre rai
- Asemenea lui Dumnezeu
- Munţii aurii
- Construirea unui locaş
- Porţile Cerului
- Camera fiselor
- Scara cerească

26. O profeţie de la Isus

Cuvinte de încheiere
O vedenia a iadului

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20700
Autor Mary K. Baxter
Editura Nu
Nr. pagini 101
Dimensiuni 14,5 x 20 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (31)

Comentariu de ionut
Evaluare
daca aceasta carte costa bani inseamna ca e o afacere , iar Dumnezeu nu face afaceri , Isus nu cere bani sa ma mantuiasca , dar darul FARA PLATA a lui dumnezeu este viata vesnica in Isus Hristos Domnul nostru (Postat pe 11.08.2014)
Comentariu de Razvan
Evaluare
Sa nu credeti pe aceasta impostoare ca viziunea ei este falsa ea nu a vazut asa ceva este o mincinoasa o falsa o ipocrita. Nu credeti de la evanghelisti o iota din ce va spun ei ca acestia chiar te trag in iad.Chiar daca rostesc numele Domnului Iisus Hristos ei nu isi fac cruce.Poate ca eu o sa merg in iad primul dar tot cu ce pot ajuta eu ajut. Un mare sfant ortodox a zis: Sectarii vor merge in iad cu Biblia in mana. Stiu ca nici ortodocsii nu sunt perfecti majoritatea dar sunt putini care chiar sunt drepti. Cati sfinti sunt in Biserica ortodoxa si cati sfinti evanghelisti au fost vreodata nici unuuuuuuuu. (Postat pe 18.11.2013)
Comentariu de ioana
Evaluare
ultimele mesaje ale Domnului ISUS(YESHUA HAMASHIAH spun ca vine:acum,sa-i ia pe ai LUI acasa(rapirea),cine nu este pregatit ramine aici in necazul cel mare;conditiile LUI de plecare:POCAINTA sincera,reala,COMPLETAcu durere in suflet ptr.TOATE pacatele;PREDARE COMPLETA a intregii fiinte,inima,vointa,viata in intregime in totul totului ei;SA-L IUBIM PE DOMNUL MAI PRESUS DE ORICINE DE ORICE,SA-L PUNEM PE PRIMUL LOC IN VIETILE NOASTRE,NUMAI PE PRIMUL LOC-NICI 2,NICI 3,NUMAI 1-UNU SAU NICI UNUL-SPUNE EL-TOT SAU NIMIC,numai f.putini vor fi luati-spune EL,ptr ca nu sint dispusi sa-si dea vietile pe mina LUI-acolo unde chiar ar fi,cu adevarat in siguranta.De ce?Le place mai mult amagirea lumii,amagire prin care ii tira satana in iad-locul lui de destinatie.O data cu rapirea se prod. un dezastruos cutremur de pamint in care vor pieri multi cedincioss nepregatiti-lasati in urma de rapire,credinciosi *caldicei* cum ii numeste EL,unde credeti ca vor merge ei si toti necredinciosii daca astazi,acum nu se intorc cu seriozitate la Domnul?Va prppun sa va ginditi,caci de acolo nu s-a mai intors nimeni,decit citiva pe care i-a dus domnul numai sa vada si sa se intoarca sa faca de cunoscut.MULTA GRIJA,ESTE VORBA DE DESTINUL NOSTRU VSNIC!!!!!!! (Postat pe 27.08.2012)
Comentariu de IOANA
Evaluare
27.08.2012 (Postat pe 27.08.2012)
Comentariu de Matheus
Evaluare
eu multumesc Lui Dumnezeu caci am aflat de aceasta carte ... si multumesc Lui Dumnezeu ca ma luminat in privinta iadului.Conculzia pe care am tras-o de la aceata carte este ca oamenii nu trebuie sa piara-niad...si parerea mea este sa nu mai judecam noi...Lasa-ti pe CEL SFANT SA JUDECE noi suntem prea maruntei sa facem acest lucru...pace sfanta (Postat pe 23.04.2012)
Comentariu de ionut
Evaluare
AM CITIT SI EU CARTEA ACEASTA SI AM CREZUT INTR-ADEVAR CA EXISTA IADUL SI CA TOT CE SCRIE ESTE ADEVARAT, DAR M-AM RUGAT DOMNULUI SA MA LUMINEZE CU PRIVIRE LA CELE SCRISE IN EA DACA ESTE ADEVARAT, VA MARTURISESC CA E O INSELACIUNE PENTRU CA NU ESTE DUPA BIBLIE, CITITI IN APOCALIPSA SI VA VETI CONVINGE CA E FALS, SI CA CEI OSANDITI PENTRU IAD VOR MERGE INTR-ADEVAR IN IAD DAR DUPA JUDECATA, VA ROG CITITI ! (Postat pe 11.04.2012)
Comentariu de daniela elena
Evaluare
este antradevar emotional.daca nu esti antrutotul credincios te regasesti si tu printre cei perduti an iad.doamne ispitele pe pamant sunt multe fara sa vrei spui minciuni,invidiezi aproaproapele pt.ca...si-a luat o masina faina.ce sa zic am ramas pe ganduri (Postat pe 28.03.2012)
Comentariu de DANUT
Evaluare
,,,A CAROR MINTE NECREDINCIOASA A ORBITO DUMNEZEUL ACESTUI VEAC,,, (Postat pe 27.11.2011)
Comentariu de matilde
Evaluare
adonay sa fi slavit in numele fiului yeshua hamasiach pentru bunatatea sa (Postat pe 16.09.2011)
Comentariu de Costel
Evaluare
Si care ar fi rationamntul sau logica daca aceasta carte nu ar fi adevarata ? Se stie si fara sa citesti aceasta carte ca Satan vrea ca toti oamenii sa fie pierduti, si daca e asa atunci cu ce il "avantajeaza " pe el sa apara aceasta carte? Satan nu va avertiza niciodata pe oameni asupra pericolului, ba dimpotriva. Multi se intreaba daca Dzeu e bun gandindu-se la Iad, insa cine ar muri pt altii si inca rai ? Ce dovada mai trebuie? Isus a suferit pana la ultima suflare pt oameni sa fie salvati. (Postat pe 21.06.2011)

De la 1 la 10 din totalul de 31

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.