Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

O descoperire zguduitoare. O revelatie divina despre iad

Mary K. Baxter

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 9 puncte.
9,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 9 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Kathryn Baxter s-a născut în Tennesee. A fost crescută şi educată într-o casă creştină. Încă pe când era mică, mama ei a învăţat-o despre Isus Hristos şi mântuirea prin El.

Kathryn a fost născută din nou la vârsta de 19 ani. După ce L-a servit pe Domnul câţiva ani, ea s-a depărtat de El pentru o perioadă. Duhul lui Dumnezeu n-a lăsat-o liniştită şi ea a fost nevoită să se întoarcă la dragostea dintâi şi şi-a predat din nou viaţa lui Hristos. Ea Îl slujeşte pe El acum cu credincioşie.

Pe la mijlocul anului 1960, Kathryn s-a mutat cu familia la Detroit, Michigan, unde a început să aibă vedenii din partea Domnului. În timpul petrecut la Michigan, ea s-a supus pe deplin bătrânilor şi conducerii Casei Domnului.

Pastorii, conducătorii şi sfinţii Domnului vorbesc de bine despre ea şi slujba ei. Mişcarea Duhului Sfânt este puternică în toate serviciile ei, şi multe minuni au avut loc în ele. Darurile Duhului Sfânt cu demonstraţii sunt manifestate în adunările ei, aşa după cum ea este condusă de Duhul lui Dumnezeu. Ea iubeşte pe Domnul cu toată inima, mintea, sufletul şi puterea ei, şi doreşte mai mult decât orice să fie un câştigător de suflete pentru Isus Hristos.

Kathryn este căsătorită de peste 24 de ani cu Bill Baxter. Ei au 4 copii şi 6 nepoţi, care îi ajută în slujba lor.

Ea este cu adevărat o servitoare dedicată Domnului. Chemarea ei este în mod specific în domeniul viselor, vedeniilor şi descoperirilor. Ea a fost ordinată ca o femeie slujitoare în 1983 la Full Gospel Church of God în Taylor, Michigan. Ea acum slujeşte sub autoritatea Bisericii Naţionale a lui Dumnezeu din Washington D. C.

În 1976, pe când trăia în Belleville, Isus i-a apărut în formă umană, în vise, vedenii şi descoperiri sau revelaţii. De atunci, ea a primit încă multe vizite ale Domnului. În timpul acestor vizite, El i-a arătat adâncimile, gradele, nivelele şi torturile sufletelor pierdute în iad. Ei i s-au dat, de asemenea, vedenii despre cer, despre perioada necazului cel mare şi despre timpul sfârşitului.

În timpul unei perioade din viaţa ei, Isus a venit la ea în fiecare noapte, timp de 40 de nopţi. El i-a spus că acest mesaj este pentru lumea întreagă.

Cuprins

Cuvânt înainte
De la autoare
1. În iad
2. Piciorul stâng al iadului
3. Piciorul drept al iadului
4. Iarăşi gropi
5. Tunelul fricii
6. Activitatea în iad
7. Burta iadului
8. Celulele din iad
9. Ororile iadului
10. Inima iadului
11. Întunericul de afară
12. Coarnele
13. Braţul drept al iadului
14. Braţul stâng al iadului
15. Zilele lui Ioel
16. Centrul iadului
17. Război în ceruri
18. Vedenii cu ochii deschişi
19. Fălcile iadului
20. Cerul
21. Religia falsă
22. Semnul fiarei
23. Reîntoarcerea lui Hristos
24. Actul final al lui Dumnezeu
25. Vedenii despre rai
- Asemenea lui Dumnezeu
- Munţii aurii
- Construirea unui locaş
- Porţile Cerului
- Camera fiselor
- Scara cerească

26. O profeţie de la Isus

Cuvinte de încheiere
O vedenia a iadului

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20700
Autor Mary K. Baxter
Editura Nu
Nr. pagini 101
Dimensiuni 14,5 x 20 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (31)

Comentariu de Valeriu G
Evaluare
Am citit aceasta carte in urma cu ani de zile si tot ce pot sa spun este ca e o rusine monumentala sa asociezi asemenea aberatii si asa zise dezvaluiri cu Persoana Sfanta a Domnului nostru Isus Cristos care cica ar fi descoperit acestei doamne toate acele grozavii. Dansa ori are prea multa imaginatie ori altcineva i-a descoperit respectivele orori. Sa avem multa minte si credinta izvorata din dragostea lui Dumnezeu. (Postat pe 11.03.2010)
Comentariu de ELENA
Evaluare
ACEASTA CARTE MI-A SCHIMBAT VIATA, M-AM ALES SI CU A TREIA FETITA.CRED TOT CE A SCRIS MAI ALES CA AM MAI CITIT SIMILARE SCRISE DE CU TOTUL ALTI (CALUGARI)ETC. (Postat pe 09.02.2010)
Comentariu de ..PENTRU DANIEL.....
Evaluare
ASTEA NU SUNT MINCIUNI SUNT ADEVARURI..DACA NU ITI PLACE LASA DE-OPARTE NU JUDECA...MULTI OAMENI S-AU INTORS LA DOMNUL PRIN CARTEA ASTA....... (Postat pe 04.02.2010)
Comentariu de daniel
Evaluare
aceasta carte e o colectie de minciuni. multi oameni au sustinut ca au avut asemenea viziuni dar relatarile lor sunt atat de diferite incat e cat se poate de clar ca sunt false . Biblia este suficienta pentru crestini; ea ne avertizeaza de profetii mincinosi.Credinta in Domnnul Isus vine in urma auzirii Cuvantului lui Dumnezeu si nu in urma citirii unor minciuni . (Postat pe 05.10.2009)
Comentariu de ionel
Evaluare
DORESC SA CUMPAR ACEASTA CARTE. TEL. 0726 483 722 ionelmarcel@yahoo.com (Postat pe 24.05.2009)
Comentariu de cosmin22
Evaluare
Intradevar socante relatarile, imaginati-va cum am fi noi fiekare akolo si plini de deznadejdie. A spus un adevar ca iadul e in centrul pamantului, pt ka nu demult am urmarit un documentar se num. INGERUL DIGITAL in care am vazut un caz mai veki. In anul 1962 , in Rusia un grup de cercetatori au sapat 14 km in adankul pamantului ca sa studieze fluctuatiile de magma si temperatura de akolo. Au introdus microfoane ultrasensibile si ceea ce au innregistrat i-au socat si pe ei :O . Au inregistrat numai urlete de femei si barbati, iar innregistrarea o gasiti pe documentar. Documentarul poate fi gasit pe net. Infricosator pt sufletele noastre pacatoase (Postat pe 27.04.2009)
Comentariu de ionel
Evaluare
cum comand aceasta carte ? 0726 483 722 (Postat pe 23.02.2009)
Comentariu de NETY
Evaluare
DL. SPUNE F. CLAR ORICINE NU-L ACCEPTA NU CREDE IN JERTFA LUI DE LA CRUCE ACUM CAT TRAIESTE DUPA MOARTE LOCUL LUI ESTEIADUL FOCUL VESNIC CARE NU SE STINGE IN VECI DE VECI. POCAITI-VA ASTAZI MAINE POATE FI PRE TARZIU! E MINUNAT SA TRAIESTI CU D-ZEU PRIN PUTEREA DUHULUI SF.RAIUL E AL TAU! IADUL E ASA CUM E DESCRIS IN AC. CARTE CHIAR MAI RAU !IA AMINTE SI POCAIESTE-TE SUFLETE CARE ESTI SCUMP INAINTEA LUI D-ZEU SI VREA CU GELOZIE SA FII SALVAT1 (Postat pe 08.09.2008)
Comentariu de dori
Evaluare
Da...zguduitoare intradevar,insa in zilele acestea doar ceva de acest gen e nevoie ca oamenii sa se trezeasca...pana nu e prea tarziu. Fie ca noi sa nu vedem niciodata asa ceva (si am dori ca nimeni sa nu ajunga acolo...) (Postat pe 22.11.2007)
Comentariu de Emanuel
Evaluare
sa cititi aceasta carte O Descoperire Zguduitoare si o sa convingeti Amin (Postat pe 21.09.2007)

De la 21 la 30 din totalul de 31

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.