Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

O descoperire zguduitoare. O revelatie divina despre iad

Mary K. Baxter

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 9 puncte.
9,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 9 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Kathryn Baxter s-a născut în Tennesee. A fost crescută şi educată într-o casă creştină. Încă pe când era mică, mama ei a învăţat-o despre Isus Hristos şi mântuirea prin El.

Kathryn a fost născută din nou la vârsta de 19 ani. După ce L-a servit pe Domnul câţiva ani, ea s-a depărtat de El pentru o perioadă. Duhul lui Dumnezeu n-a lăsat-o liniştită şi ea a fost nevoită să se întoarcă la dragostea dintâi şi şi-a predat din nou viaţa lui Hristos. Ea Îl slujeşte pe El acum cu credincioşie.

Pe la mijlocul anului 1960, Kathryn s-a mutat cu familia la Detroit, Michigan, unde a început să aibă vedenii din partea Domnului. În timpul petrecut la Michigan, ea s-a supus pe deplin bătrânilor şi conducerii Casei Domnului.

Pastorii, conducătorii şi sfinţii Domnului vorbesc de bine despre ea şi slujba ei. Mişcarea Duhului Sfânt este puternică în toate serviciile ei, şi multe minuni au avut loc în ele. Darurile Duhului Sfânt cu demonstraţii sunt manifestate în adunările ei, aşa după cum ea este condusă de Duhul lui Dumnezeu. Ea iubeşte pe Domnul cu toată inima, mintea, sufletul şi puterea ei, şi doreşte mai mult decât orice să fie un câştigător de suflete pentru Isus Hristos.

Kathryn este căsătorită de peste 24 de ani cu Bill Baxter. Ei au 4 copii şi 6 nepoţi, care îi ajută în slujba lor.

Ea este cu adevărat o servitoare dedicată Domnului. Chemarea ei este în mod specific în domeniul viselor, vedeniilor şi descoperirilor. Ea a fost ordinată ca o femeie slujitoare în 1983 la Full Gospel Church of God în Taylor, Michigan. Ea acum slujeşte sub autoritatea Bisericii Naţionale a lui Dumnezeu din Washington D. C.

În 1976, pe când trăia în Belleville, Isus i-a apărut în formă umană, în vise, vedenii şi descoperiri sau revelaţii. De atunci, ea a primit încă multe vizite ale Domnului. În timpul acestor vizite, El i-a arătat adâncimile, gradele, nivelele şi torturile sufletelor pierdute în iad. Ei i s-au dat, de asemenea, vedenii despre cer, despre perioada necazului cel mare şi despre timpul sfârşitului.

În timpul unei perioade din viaţa ei, Isus a venit la ea în fiecare noapte, timp de 40 de nopţi. El i-a spus că acest mesaj este pentru lumea întreagă.

Cuprins

Cuvânt înainte
De la autoare
1. În iad
2. Piciorul stâng al iadului
3. Piciorul drept al iadului
4. Iarăşi gropi
5. Tunelul fricii
6. Activitatea în iad
7. Burta iadului
8. Celulele din iad
9. Ororile iadului
10. Inima iadului
11. Întunericul de afară
12. Coarnele
13. Braţul drept al iadului
14. Braţul stâng al iadului
15. Zilele lui Ioel
16. Centrul iadului
17. Război în ceruri
18. Vedenii cu ochii deschişi
19. Fălcile iadului
20. Cerul
21. Religia falsă
22. Semnul fiarei
23. Reîntoarcerea lui Hristos
24. Actul final al lui Dumnezeu
25. Vedenii despre rai
- Asemenea lui Dumnezeu
- Munţii aurii
- Construirea unui locaş
- Porţile Cerului
- Camera fiselor
- Scara cerească

26. O profeţie de la Isus

Cuvinte de încheiere
O vedenia a iadului

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20700
Autor Mary K. Baxter
Editura Nu
Nr. pagini 101
Dimensiuni 14,5 x 20 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (31)

Comentariu de Florica
Evaluare
din pacate parerile crestinilor referitoare la vesnicia iadului sunt impartite numai DOMNUL ne poate descoperi adevarul;cartea e intr adevar cutremuratoare eu nu am reusit sa o citesc in intregime am preferat sa o dau altora;e posibil ca DOMNUL sa i fi descoperit unele aspecte legate de iad e foarte buna pt.cei necredinciosi (Postat pe 27.05.2011)
Comentariu de nicu bossu
Evaluare
de ce trebuie sa ne temem de judecata de apoi (Postat pe 28.04.2011)
Comentariu de Rebeka D.
Evaluare
Eu cred ca e o carte foarte buna deoarece ,chiar daca poate nu e adevarata,poate aduce multa lume pe calea cea sfanta.In plus,nu noi suntem inputerniciti sa judecam oamenii,ci numai Dumnezeu. (Postat pe 17.03.2011)
Comentariu de Costea David
Evaluare
Incredibila aceasta carte, glorie lui Iisus. Va marturisec ca am fost chemat de multe ori la mantuire dar tot amanam zicand ca o sa am timp pana o sa ajung batran. In schimb cand am citit aceasta carte la un prieten pur si simplu am crezut ca eu sunt unul din acei aflati in iad. Har Domnul caci mi-ai dezvaluit ce ma astepta, insa dupa ce am citit carte am inceput sa cred si sa ma rog fiindu-mi teama ca sa nu ajung in iad. Si Domnul mi-a dat salvare. Aleluia lui Iisus. (Postat pe 15.12.2010)
Comentariu de Mihail_Alin
Evaluare
DESCRIERILE IADULUI FACUTE DE K BAXTER CORESPUND CU ALTE DESCRIERI DE EXEMPLU CU CELE ALE FAUSTINEI KOWALSKA. NU MA INDOIESC CAT DE PUTIN CA DOMNUL IA DESCOPERIT INFERNUL CA SA DEA MARTURIE DESPRE EL CELOR CARE NU CRED IN CELE VESNICE. DUMNEZEU ESTE INFINIT DE BUN SI A MURIT PE CRUCE PENTRU NOI ,DAR CEI CARE IL REFUZA AMAGINDU_SE IN VREUN FEL CA SA POATA PACATUI, VOR AJUNGE SA CUNOASCA IADUL. CEI CE ALEG PACATUL SE OFERA DIAVOLULUI ,IAR DACA MOR IN STAREA ASTA II VOR APARTINE PE VECIE .IADUL ESTE IMPARATIA SATANEI IAR CEI CE IUBESC PACATUL VOR AVEA PARTE DE EL. (Postat pe 17.10.2010)
Comentariu de Mihail
Evaluare
Indiferent cum ar fi descris, important este ca iadul exista iar realitatea lui intrece cu mult puterea noastra de intelegere. Dumnezeu ne avertizeaza la tot pasul , iar scriptura arata clar ca iadul este vesnic. Sufletele au fost create pentru eternitate ,depinde de fiecare dintre noi daca alegem cea cu Dumnezeu sau cea cu Diavolul.Dumnezeu este infinit de bun dar si infinit de drept, el nu obliga pe nimeni sa vina la EL, omul a fost inzestrat cu liber arbitru astfel ca sa-si aleaga calea fie spre cer fie spre iad. Cei care mor in pacat de moarte ,adica rupti de Dumnezeu , raman in aceasta stare o vesnicie fara sa mai poata repara ceva din ce au facut. Ei raman impietriti in pacat, fara puterea de a se cai pentru faptele lor. Remuscarile pe care le simt osanditii nu au nimic de-a face cu cainta ca l-au ofensat pe Dumnezeu, iar pentru ca ei au refuzat mantuirea lui Isus starea lor in pacat este vesnica deci si iadul lor va fi vesnic. Omul se poate amagi in mii de feluri ca sa poata pacatui linistit dar rezultatul va fi intotdeauna unul si acelasi. (Postat pe 12.09.2010)
Comentariu de Adrian
Evaluare
Pentru toti cei care credeti ca pedeapsa focului vejnic va fi aplicata unui suflet pentru eternitate patrundeti in interiorul vostru si constientizati ca aveti in voi o dorinta sadica de razbunare prin chinuri asupra celor decazuti in loc de iubirea divina care v-ar arata o compasiune pentru aceste suflete si dorinta de a fi salvate.Pedeapsa vesnica nu se aplica unui suflet pentru eternitate ci doar atata timp cat el este pe calea cea rea, daca ar fi pentru eternitate atunci unde ar mai fi iubirea si mila lui Dumnezeu.Dar voi bieti indoctrinati faceti din Dumnezeul Iubirii un dumnezeu al razbunarii, aceasta este doctrina lui Satan. (Postat pe 02.09.2010)
Comentariu de Paul
Evaluare
Referitor la intrebarea: "De ce unii cred si altii nu?", spuneti-le: "Pentru ca unii isi bat joc de viata lor si de a altora, spunandu-si parerea... O parere care pe altii II VA COSTA O VESNICIE IN IAD. Majoritatea au de facut o alegere in viata si acea e in 99% cea gresita, adica sa-si bata joc de Creatorul lor care a murit pentru ei, a platit cu propriul Sau sange plata pacatelor fiecaruia..." (Postat pe 09.07.2010)
Comentariu de Paul
Evaluare
Pt cei care nu cred ca e autentica sau atei, spuneti-le: Cand veti fi unde a scris Kathryn Baxter va fi prea tarziu pe a concluziona ca "Si totusi... cartea aceasta a fost adevarata!" "De ce am ras ca un prost de ea pe pamant?" "DE CE NU MI-A SPUS NIMENI CA E ADEVARATA CARTEA ACEEA ?!" "Acum am ajuns s-o traiesc din plin!" Dar atunci va fi deja prea tarziu ca sa te pocaiesti si sa-ti indrepri cararea dupa CUVANTUL LUI DUMNEZEU, si dupa relevatia asta din secolul nostru... (Postat pe 09.07.2010)
Comentariu de eu
Evaluare
pentru Daniel vrmurile sfarsituluiau fost sigilate.Pavel si Ioan nu au primit atatea vise si mesaje si o femeie de nu stiu unde primeste mai mult??!!!!IN TOATA BIBLIA NU GASESTI ATATEA DETALII!!!Of ,Doamne trezeste-ne. (Postat pe 10.06.2010)

De la 11 la 20 din totalul de 31

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.