Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Tu m-ai chemat

Simina

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

 
Vezi mai mult

Lista piese

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60466
Artist Simina
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (277)

Comentariu de un crestin "pocait"
Evaluare
Domnu sa va binecuvinteze si sa va pazeasca. Piesa "Tu m-ai chemat" i mai faina si ca "harul Tau"! CAND ASCULT ALBUMUL ASTA MA DESPRIND DE LUME!!! (Postat pe 24.03.2007)
Comentariu de un crestin
Evaluare
Buna ,Simina si Gabriela am un indemn sa va dau. in zadar cintati spre lauda Domnului este in zadar prin purtarea voastra necuvinceoasa va macheati vati vopsit in cap pot spune ca sunteti Doua fete lumesti cintati doar pentru slava lumi ginditiva bine ce faceti pocaitiva si intoarcetiva din calea care duce la pierzare si rugatil pe Domnulsa va ierta si pocaitiva ....ba inca umblati si fara batic in cap si cu pantaloni ca niste destrabalate mie rusine sa va mai vad in videoclipurile voastre zadarnice. (Postat pe 24.03.2007)
Comentariu de B.M.
Evaluare
Multumesc DOMNULUI pentru tine si pentru harul ce-l revarsa peste tine si peste noi,peste cei ce ne cerceteaza prin cintarile tale.Ma rog DOMNULUI sa-ti puna pe suflet si la-ndemina 2 albume-RUGACIUNE CINTARI VECHI-peste care sa reverse din plin harul sau sfint.I-ti doresc toate BINECUVINTARILE CERESTI. (Postat pe 21.03.2007)
Comentariu de ioana
Evaluare
un album foarte fain (Postat pe 17.03.2007)
Comentariu de Nela
Evaluare
Simina tu fa cum iti dicteza inima nu cum vrea oameni ca tu sti ce dar tia dat dumnezeu folosestel cu mai multa putere nu zic dar si in nainte ai cintat bine dar isus ti-a dat acum mai multa cunostinta in ce-ia ce priveste muzica eu iti doresc ca albumul acesta sa trezeasca pe toti ca sa simta nu numai muzica dar si cuvintele care daca stai sa asculti ne vorbeste la fiecare-n parte .Mult succes cu D-zeu (Postat pe 14.03.2007)
Comentariu de dorel_esp
Evaluare
vreau asa iti zic ai o voce superba, dar muzica aceasta nu seamana deloc cu ce ai cantat inainte ...intoarcete la ce ai pierdut ca e mai bine... o sa fii atunci mai sus cu albumele care le scoti daca nu o sa fii jos o sa mai vezi tu domnul sa te binecuvanteze cu intelepciune si pe toti amin (Postat pe 13.03.2007)
Comentariu de marcela
Evaluare
simina,Dumnezeu ti a dat un dar deosebit,foloseste l cat mai bine.mare ti va fi rasplata,sa sti ca prin cantul tau vorbeste Dumnezeu insusi. (Postat pe 13.03.2007)
Comentariu de Nela
Evaluare
pentru Simona daca il citesti iti recomand prima data sa il asculti si dupa aia vorbesti ca sa intri in categoria femeilor (Postat pe 12.03.2007)
Comentariu de Marta
Evaluare
Pentru mine cintecele ei imi mingaie inima si-mi da o noua speranta in isus d-l isus sa-ti binecuvinteze vocea (Postat pe 12.03.2007)
Comentariu de simona
Evaluare
nu am ascultat acest nou album,, insa ma uimeste discrepanta intre toate aceste comentarii in care sunt admirate fetele si muz lor, nota primita de album lasa insa de dorit.. (Postat pe 11.03.2007)

De la 251 la 260 din totalul de 277

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 24
  4. 25
  5. 26
  6. 27
  7. 28

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.