Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Tu m-ai chemat

Simina

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

 
Vezi mai mult

Lista piese

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60466
Artist Simina
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (277)

Comentariu de Lidia
Evaluare
vreau sa va spun caci cantare nr 2(in limba engleza)ati copiat-o de la Celin Dion "A new day has come"!!!!!Domnul sa va ierte ca furati!!! (Postat pe 14.04.2007)
Comentariu de rave
Evaluare
nu sunt cuvinte sa pot sami exprim opinia ati facut ceva frumos care mangaie inimiile.Fiti binecuvantate. (Postat pe 12.04.2007)
Comentariu de de la biserica din dumitra
Evaluare
dumnezeu sati dea pace harul si dragostea lui sa fie cu tine ,,simina ,,si cu tine gabriela vam vazut cand ati fost la nunta la dumitra si mia placut ft mult cum cantati domnul sa va binecuvinteze, te asteptam cu mult dor sa vi la noi la dumitra iti multumim (Postat pe 12.04.2007)
Comentariu de lavinia
Evaluare
vai ce fain canti.domnul sa te binecuvinteze si sa fie cu tine (Postat pe 11.04.2007)
Comentariu de Samuel
Evaluare
Pt.cei(prea sfinti)"Cine dintre voi este fara de pacat,sa arunce cel dintii cu piatrain ea"IOAN 8:7.Iar cit despre tine Simina D-Zeu sa te binecuvinteze in continoare cu har si dragoste pt. lucrarea la care te-a chemat,nu privi in jur ci mergi inainte folosindu-ti talantul minunat pe care la-i primit de la Domnul ca rasplata va fi pe masura D-zeu sa te binecuvinteze si sa te tina tare atit pe tine cit si pe sora ta (Postat pe 07.04.2007)
Comentariu de Toomy Gelsyn
Evaluare
Eu sint la mine surpeas ce glasu ai Simine eu vreau la mine sa te cunoaste la mine sint din U.S,A GA. JAPER Astept la tine raspunse (Postat pe 05.04.2007)
Comentariu de ovidiu
Evaluare
harul si pacea D-lui ISUS sa fie cu toti cei care asculta aceste cantece.am intrat si eu pe acest site,si am ramas surprins de ceea ce am citit.Fratilor bucurativa de aceste cantece,rugativa pt.cei care le canta,si restul lasati in mainile lui Isus.EL este singurul care are dreptul sa ne judece,doar EL a murit pt.pacatele noastre.NU mai fiti rai,iubitiva unii pe ceilalti,asa cum ne-a invatat EL.D-L sa va binecuvinteze pe totii. (Postat pe 05.04.2007)
Comentariu de nu conteaza
Evaluare
hmmmmmmmmm, frumoase melodii dar.....Tu m-ai chemat , refrenul ``oooooo`` e luat dupa Nino de Angelo sau cum s-o mai scrie, in fine in Romania exista o manea asemanatoare, nu sunt impotriva ca sa se copie dupa ceva anume, dar aduceam la cunostinta ca e copiata o parte din melodie, copiata dupa o melodie lumeasca (Postat pe 04.04.2007)
Comentariu de miriam
Evaluare
simina...Dl sa te binecuvinteze,ai o voce minunata...nu te uita la cei din jur si la vorbele lor ....uita-te doar la Domnul...GBY (Postat pe 04.04.2007)
Comentariu de paulla
Evaluare
dommnul sa te ajute sa canti in continuare sprea slava lui.noul album e excelent.tine-o tot asa.asteptam noutati....:*:*:* (Postat pe 03.04.2007)

De la 231 la 240 din totalul de 277

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 22
  4. 23
  5. 24
  6. 25
  7. 26
  8. ...
  9. 28

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.