Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Tu m-ai chemat

Simina

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

 
Vezi mai mult

Lista piese

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60466
Artist Simina
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (277)

Comentariu de cineva
Evaluare
da..tu esti pt.muzica rock si pt.batic cu fusta.!imi imaginez cum ii sta la o femeie credincioasa in fusta si batic ascultind zbenguiala aia la 220!tu aperi doar ceti convine tie si ceti place tie!ori multe ne plac noua in zilele astea!dar nui asa!dute la biblie!o sa poti sta in fata DOMNULUI cintindui o piesa rock?mai gindestete! (Postat pe 19.04.2007)
Comentariu de Daniela
Evaluare
Si la cei contra batic si fusta. In biblie scrie, Femeiile sa poarte capul acoperit. Macar in casa Domnului, ca respect fata de El. Ar trebui inca si pe strada si oriunde, fiindca El e pretutindeni. TRebuie sa ne diferentam cumva de cei din lume.In legatura cu muzica sant pentru muzica Rock dar crestina cu cuvinte spre lauda Domnului. Si la noi la biserica se critica muzica Rock crestina, dar santem pe o cale buna de ai trezi si pe ceilalti care sant contra si dorm pe scaune la muzica corala si in comun. (Postat pe 19.04.2007)
Comentariu de Daniela
Evaluare
Pt. Lidia si Nathaly. Nu poti sa slujesti la doi stapani.Asta scrie in biblie. Ascultati Cantece crestine si celor din lume. (Postat pe 19.04.2007)
Comentariu de nu conteaza
Evaluare
hai sa o lasam balta ca nu are rost comentariile referitor la copiat, de copiat oricum e copiata linia melodica, ceea ce conteaza este inchinarea care o aduce melodia si toate melodiile ne bucura sufletele (Postat pe 18.04.2007)
Comentariu de wake up!
Evaluare
nu o copiat nimeni nimica fratii mei ! ascultati cu atentie ! copiati voi mai bine zis commenturile unii altora!!! Din intamplare am toate albumele lu' Celine Dion si a lu' NINO si va spun ca vorbiti degeaba! (Postat pe 17.04.2007)
Comentariu de nu conteaza
Evaluare
copierea inseamna plagiatura si asta e furt (Postat pe 17.04.2007)
Comentariu de anonim
Evaluare
Doamna Lidia biciclista a cazut si si-a rupt limba .Asta daca tot comentezi cu cintarea numarul 2 nu uita ca daca tot judeci ramii tu pe locul 2 si Simina pleaca inainte cu dumnezeu chear daca a copiat a facuto ca so cinte pentru dumnezeu .PA Lidia (Postat pe 16.04.2007)
Comentariu de nu conteaza
Evaluare
rau este asemanarea, cine e un copiator? (Postat pe 16.04.2007)
Comentariu de nathaly
Evaluare
......si am uitat sa pun ceva;daca domnul ia dat siminei un dar cu o voce minunata de ce multi si multe sunt invidiosi?nu inteleg,in loc sa ne rugam pt cei ce fac o slujba,stiu sa arunce cu pietre!lasati invidia!rugativa pt.cei ce cinta! (Postat pe 15.04.2007)
Comentariu de nathaly
Evaluare
dacai asa celin dion nu cinta spre slava DOMNULUI !cred ca e o diferenta da?cei rau daca a luat melodia?repede la judecata!vai ,ce pacat mare!!DOMNUL sa ne ajute sa ne iubim ,nu sa judecam! (Postat pe 15.04.2007)

De la 221 la 230 din totalul de 277

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 21
  4. 22
  5. 23
  6. 24
  7. 25
  8. ...
  9. 28

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.