Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Alegere

Paul Muresan

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

A cantat pe primul album al grupului "Cristale",piesa "Zacheu", iar pe "Stele in noapte 1", colindul "A venit din vesnicie", In 2002 a obtinut, la festivalul de muzica crestina "QuoVadis", premiul special al juriului la sectiunea interpretare. Acum, la 16 ani, Paul ne prezinta primul sau album intitulat "ALEGERE". A ales sa traiasca si sa cante pentru Dumnezeu. Alin Timofte, Lavinia Rosu, Tina Timofte, Marius Bandila, Ovidiu Andreica, Patriciu Pop, Zoli Jambor, Calin Boca, Costi Baboi si altii, si-au adus contributia la realizarea acestui album care-si gaseste locul printre cele mai apreciate creatii de muzica contemporana crestina din Romania, In 28 iulie, la "Antena 1" in cadrul emisiunii "Viata fara preaviz" unde s-a discutat despre muzica crestina contemporana, Paul a cantat, in direct, piesa "Fara cuvinte", lasand, prin prestatia sa si prin mesajul cantecului, o excelenta impresie atat echipei de emisie cat si telespectatorilor.
Vezi mai mult

Lista piese

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60165
Artist Paul Muresan
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (37)

Comentariu de nathaly
Evaluare
teo cere lumina DOMNULUI! cine crede ca DOMNUL vorbeste cuiva,prin zgomotul asta?nici nu poti auzi ce spune...DUHUL SFINT e un SUSUR BLIND SI LINISTIT...daca stii ,daca ai auzit vreodata! vai de cei ce numesc raul bine si binele rau! (Postat pe 21.03.2007)
Comentariu de teo
Evaluare
ba mai stati pe tusa cu astfel de comenturi! ok? faceti voi un album si dup'aia mai vorbiti de altii ca nu canta bine ca una ca alta.... daca Domnu vrea sa vorbeasca prin modul asta cuiva ce faceti? stiti voi mai bine decat EL?Pocaiti-va ca iadu-i a vostru! (Postat pe 13.03.2007)
Comentariu de ..................................
Evaluare
nu stiu,nu-l cunosc...dar imi place o piesa de pe album...e drept...are si unele prea zgomotoase..... (Postat pe 13.02.2007)
Comentariu de D.M.- USA
Evaluare
Vocea este...si nu este, dar instrumentatia este f. buna. Este intradevar, way too much hype, dar inteleg pentruca "taticu" isi doreste un star. Si nu este nimic rautacios in ati exprima opinia sincera.Se vede Paul ca nu-ti place constructive criticism. Tu te-ai uitat vreodata la acel videoclip care taticul tau il "pedaleaza" la toti - cind chipurile tu esti un rebel, si te invirti pe o motocicleta- nu ti se pare banal lipsit de gust si chiar...prost realizat. Nu incerca sa fii cine nu esti. Nu vei fi niciodata un star fara ajutorul lui "taticu" asa ca swollow your pride si admite ca sint altii care sint de zeci de ori mai buni ca tine dar nu au oportunitatea ta. Si care " taticu" nu-i vrea, si nu-i promeveaza pentruca e prea busy sa convinga pe toti ca feciorasul este the real deal. Crezi ca sint remarci rautacioase ... good luck ! ! ! .... (Postat pe 21.01.2007)
Comentariu de !!!!!!!!!!!!!!!
Evaluare
voce penala,musik de discoteca,sfaturi date din "dragoste si dorinta de indrepatare" si alte remarci rautacioase.Ati facut o scurta rugaciune in gand inainte de a posta aceste opinii?? (Postat pe 27.11.2006)
Comentariu de cristi.m.
Evaluare
nu este de ajuns sa faci zgomot ca sa fii cu adevarat folositor.poate ca ar fii bine sa il cauti pe Dumnezeu si voia Sa cerand binecuvantarea,inspiratia,puterea si calauzirea Sa inainte de a canta altora. in caz contrar muzica pe care o propui in anumite cazuri s-ar potrivi mai degraba intr-o discoteca decat fredonata de copii lui Dumnezeu. (Postat pe 23.08.2006)
Comentariu de Corina Ban
Evaluare
Hmmmm..., vrajeala cu tot bla-bla-ul ridicator in slavi pentru albumul asta si baiatu' lui taticu! De acord, albumul e bine facut dar vocea e penala, un adolescent cu vocea in schimbare, ....suna caraghios, ca sa nu mai punem la socoteala intrebarea: ce ar avea de spus, ca si artist, un pusti rasfatat al carui singur atu e faptul ca are taticu' studio! (Postat pe 08.06.2006)

De la 31 la 37 din totalul de 37

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.