Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Alegere

Paul Muresan

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

A cantat pe primul album al grupului "Cristale",piesa "Zacheu", iar pe "Stele in noapte 1", colindul "A venit din vesnicie", In 2002 a obtinut, la festivalul de muzica crestina "QuoVadis", premiul special al juriului la sectiunea interpretare. Acum, la 16 ani, Paul ne prezinta primul sau album intitulat "ALEGERE". A ales sa traiasca si sa cante pentru Dumnezeu. Alin Timofte, Lavinia Rosu, Tina Timofte, Marius Bandila, Ovidiu Andreica, Patriciu Pop, Zoli Jambor, Calin Boca, Costi Baboi si altii, si-au adus contributia la realizarea acestui album care-si gaseste locul printre cele mai apreciate creatii de muzica contemporana crestina din Romania, In 28 iulie, la "Antena 1" in cadrul emisiunii "Viata fara preaviz" unde s-a discutat despre muzica crestina contemporana, Paul a cantat, in direct, piesa "Fara cuvinte", lasand, prin prestatia sa si prin mesajul cantecului, o excelenta impresie atat echipei de emisie cat si telespectatorilor.
Vezi mai mult

Lista piese

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60165
Artist Paul Muresan
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (37)

Comentariu de cineva
Evaluare
oamenii astia care socotesc ca muzica e de f. buna calitate ,vai de ei , bine a zis ilie prorocilor lui izabela { strigati mai tare ca poate d-zeul vostru doarme sau e plecat la plimbare sau e ocupat , si au inceput sa-si faca taieturi in carne , adica au facut si ei ce-au putut sa-i asculte d-zeul lor , } dar ilie cu o simpla rugaciune fara zgomote cum fac unii cind cinta , a fost asculat ; - luati aminte toti cei care credeti ca il induplecati pe d-zeu cu zgomotele voastre El s-a prezentat la ilie intr-un susur blind si linistit nici in furtuna nici invijelie ; asa cum canta unii prin cantarea vostra sa domnesca pacea si linistea in sufletele oamenilor ca fratii sa se zidesca spiritual in urma cintarilor altfel ati muncit degeaba lasati furtuna si vijelia in seama lui D-zeu celor ce nu asculta de El (Postat pe 05.09.2007)
Comentariu de pt. nathaly
Evaluare
Ai perfecta dreptate cu privire la aceasta caseta , si cu privere la acest {"frate care se numeste teo"} in tot ce a vorbit el n-are nici un suport biblic imi pare tare rau de el este paralel cu pocainta ,astia ca el sint asa cum spune biblia { au urechii dar nu aud ,au ochii dar nu vad ,si d-zeu tocmai de aceea le-a dat o lucrare de ratacire pt ca na-u vrut sa creada adevarul ca si lui AHAB IMPARATUL LUI ISRAEL, si a sfirsit stapuns de o sageta trasa la Intimplare chiar daca era imbracat in alte haine ........... (Postat pe 27.08.2007)
Comentariu de radu
Evaluare
Fiecare are dreptu la o opinie, asta scrie si in Constitutia Romaniei, dar totusi standardele dupa care traim sau cel putin ar trebui sa straim sunt cele din Biblie, ma intristeaza faptu nu suntem preocupati de valori spirituale, muzica care nu ma zideste, nu ma apropie de Domnul, asa ca o fi foarte bine realizat albumul tau paul din punct de vedere muzical, dar muzica ta trebuie sa-i apropie pe oameni de Dumnezeu ceea ce prea putin face... Domnul sa te calauzeasca in toate lucrurile ! (Postat pe 10.07.2007)
Comentariu de floritza
Evaluare
ai o voce super si imi place mult cum canti. domnul sa te binecuvinteze (Postat pe 30.04.2007)
Comentariu de Alina
Evaluare
Paul, imi place foarte mult albumul tau, dar, sincera sa fiu, nu-mi prea place vocea ta, dar asta nu prea o potzi skimba. Tzine-o tot asha (Postat pe 31.03.2007)
Comentariu de cineva
Evaluare
mai bine vati pocai !ori esti vreun frate dea lui !dar nu apara muzica lumeasca!pe site crestin!ce putere are diavolul!... (Postat pe 30.03.2007)
Comentariu de aly_alys2002
Evaluare
bv ai o voce destul de frumoasa,DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE si imi place fr mult cantecul ila a venit din vesnici si stele in noapte bv esty tare,chiar dak unii te critika nu`i baga in seama,!! (Postat pe 27.03.2007)
Comentariu de nathaly
Evaluare
DOMNUL SA TE LUMINEZE TEO! (Postat pe 27.03.2007)
Comentariu de nathaly
Evaluare
DOMNUL SA TE LUMINEZE TEO! (Postat pe 27.03.2007)
Comentariu de teo
Evaluare
da nathaly!esti tarrrrrre! da nu tare si pocaita!esti doar tare asa ca mai gandestete ca nu ai suficienta structura biblica la cea ce vrei sa spui! (Postat pe 24.03.2007)

De la 21 la 30 din totalul de 37

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.