Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Alegere

Paul Muresan

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

A cantat pe primul album al grupului "Cristale",piesa "Zacheu", iar pe "Stele in noapte 1", colindul "A venit din vesnicie", In 2002 a obtinut, la festivalul de muzica crestina "QuoVadis", premiul special al juriului la sectiunea interpretare. Acum, la 16 ani, Paul ne prezinta primul sau album intitulat "ALEGERE". A ales sa traiasca si sa cante pentru Dumnezeu. Alin Timofte, Lavinia Rosu, Tina Timofte, Marius Bandila, Ovidiu Andreica, Patriciu Pop, Zoli Jambor, Calin Boca, Costi Baboi si altii, si-au adus contributia la realizarea acestui album care-si gaseste locul printre cele mai apreciate creatii de muzica contemporana crestina din Romania, In 28 iulie, la "Antena 1" in cadrul emisiunii "Viata fara preaviz" unde s-a discutat despre muzica crestina contemporana, Paul a cantat, in direct, piesa "Fara cuvinte", lasand, prin prestatia sa si prin mesajul cantecului, o excelenta impresie atat echipei de emisie cat si telespectatorilor.
Vezi mai mult

Lista piese

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60165
Artist Paul Muresan
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (37)

Comentariu de persoana fara drept de judecata
Evaluare
D-l sa te binecuvanteze (Postat pe 21.07.2008)
Comentariu de paty
Evaluare
exact bia ai perfecta dreptate!!! (Postat pe 14.07.2008)
Comentariu de bianca
Evaluare
VAi CATA INVIDIE.......tocmai am citit unele comentarii si nu imi vine sa cred......ce bn stiti judeca......de ex daca un tanar nepocait citeste ce atzi scris voi aici ce poate sa zica?.......iar fazele cu "taticu" is exagerate......POCAITZI-VA CA VINE DOMNUL......si inca ceva....."nu judeca ca sa nu fi judecat" (Postat pe 14.07.2008)
Comentariu de bianca
Evaluare
din punctul meu de vedere ai o voce minunata si se stie.....melodiile sunt foarte frumoase si eu zic ca D-l sa te binecuvanteze......si sa te ajute sa potzi sa-i slujesti toata viata.......cine zice ca ai voce nashpa e invidios pt ca ai una din cele mai frumoase voci din romania......trebuie sa fim realisti si sa recunoastem......gby (Postat pe 14.07.2008)
Comentariu de Samy
Evaluare
Toti: vai...ce voce are...ce naspa canta...dar invatati sa priviti la versuri, sa vedeti daca au vreun mesaj sa va zica!Nu mai criticati baiatu' .. daca lui Dumnezeu ii place ce canta Paul, atunci voua de ce sa nu va placa?Mie unul imi place mult cum canta, si nu sunt in masura sa'l critic sau sa zic altceva despre el, si cred ca nici voi nu aveti dreptul de'al judeca. (Postat pe 30.06.2008)
Comentariu de frl
Evaluare
Domnul sa te binecuvinteze. Mie imi place f mult mel tale.nu lua in seama ce spun alti.ei doar judek. dar Isus a spus sa nu judecam k sa nu fim judekti.asa k ar trebui sa taca.dak u il lauzi pe D-l din toata inima, nu conteaza ce fel de voce ai.god bless u. (Postat pe 17.12.2007)
Comentariu de Romina
Evaluare
Mie personal imi place foarte mult acest album! ok..sunt deacord ca nu toate piesele se pot canta in biserica (pe negativ)! Dar de ascultat sunt super faine...nu mi se par "zgomotoase"...cand citesc in biblie cum laudau popoarele pe Domnul...pe aia mi imaginez ffoarte zgomotosi :) eu sunt pe principiu sa laudam pe Domnul cu toate instrumentele nu doar cu cele care nu fac "galagie"...eu nu sunt atinsa doar de piesele lente...si eu nu cred ca Duhul Sfant nu se aude in aceste piese...se aude DACA VREM sa il auzim...si daca lasam sa ne cerceteze! Nu mi se pare corect sa spunem ca vocea lui Paul Muresan este penala! Fiecare are cat a primit de la Cel de sus! Si cei care au habar de muzica pot spune ca baiatul acesta are calitate in voce (mai ales la anii lui)!!! Eu il apreciez ca la anii lui a ales sa laude pe Domnul...ar fi bine ca toti baitii de ani lui sa se ocupe cu asa ceva! asa ca eu zic: GOD BLESS U PAUL (Postat pe 28.11.2007)
Comentariu de teo
Evaluare
multumesc pentru ca incercati sa ma intrdeptatzi din punctul vostru de vedere(adica sa ma facetzi sa cred o prostie mare de tot)! muzica scoate zgomote dragii mei daca e data la volum tare dar daca muzica e ascultata in surdina sau pana la limita vocii ea nu poate produce decat niste sunete care pentru unii ca dumneavoastra i deranjeaza daca nu e lautarie sau lalala lalala si nimic mai mult!saru'mana (Postat pe 10.10.2007)
Comentariu de andreea
Evaluare
puteti voi zice ce vreti.. mie imi place foarte mult cum canta paul.... si vocea lui e super pt un baiat d varsta lui... critici daca stam sa cautam gasim multe...mai bine va rugati in lok sa judecati p altii... pace voua :) (Postat pe 03.10.2007)
Comentariu de pt . teo
Evaluare
ai grija la felul cum vorbesti ,nu vorbi la bascalie cu fratii si surorile tale cind te mustra cineva ,ca ce-ai scos pe gura nu mai poti sa retragi inapoi {cuvinte de batjocura} orice invatatura care gadila firea ,sau orice fel de muzica zgomotoasa care gadila firea nu e de la D-zeu nici pt. D-zeu ci pt. firea ta si daca cauti sa satisfaci pofta ta paminteasca atunci grija mare nu esti pe druymul cel bun fugi de acolo si scapa-ti viata , apostolul pavel a spus lui timotei sa fuga de poftele tinereti, muzica pe care o sustii tu este o muzica a poftelor firi ca lui D-zeu nu-i plac zgomotele si tipetele , El sa prezentat la ilie intr-un susur blind si D-l Isus cind a fost pe pamint blind si smerit (Postat pe 06.09.2007)

De la 11 la 20 din totalul de 37

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.