Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Pandativ Peste 2 [piroane]

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 7 puncte.
7,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 7 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Materiale: metal, snur
Dimensiuni pandativ: 1,5 x 4 cm
Lungime snur: 62 cm
Aspect: Bronz
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 80488

Comentarii

Comentarii (38)

Comentariu de Alexandru
Evaluare
Cand o sa fie disponibil ? (Postat pe 10.06.2014)
Comentariu de Liviu
Evaluare
as dori si eu unu. cand va fi disponibil spre vanzare? sau cum as putea face rost de el si din alta parte? (Postat pe 13.01.2014)
Comentariu de Rebeca
Evaluare
jesusss... vasy_ .. este foarte urat ceea ce ai spus.. si tot ca ai vbt despre roadele Duhului sfant.. fa una si nu mai judeca.. de fapt aceste accesori sunt pt cine vor.. si oameni k dumnavoastra ati facut o mahala aici... cine vrea sa cumpere..super.. dc treb sa criticati si sa spuneti cine este intreadevar pocait sau nu... :)... pupicii (Postat pe 09.12.2011)
Comentariu de Nico.
Evaluare
Buna. Imi spuneti si mie cam in cat timp ajunge pachetul daca comand din bucuresti si cat e taxa? Multumesc.:) (Postat pe 29.08.2011)
Comentariu de vasy_
Evaluare
pt Darius. vad ca la voi in biserica se poarta cercei si lantisoare, si evrei au purtat si au ajuns sa isi faca idoli si au murit muscati de serpi toti cei ce nu s-au pocait,vad ca vorbiti aproape toti in limbi si crezi ca sata te defineste a fi om, oameni plini de duhul sfant? unde va sant roadele DUHULUI SFANT care este intr-un om smerit fara atatea podoabe si idoli la gat , vad ca se fac si minumi in Numele lui ISUS foarte bine DUMNEZEU stie de ce face aceste minuni. Dar tot in biblie este scris: n-am prorocit noi in Numele Tau?n-am scos noi draci in numele Tau?n-am facut noi vindecari in numele Tau? Raspunsul;Niciodata nu v-am cunoscut,departativa de la mine,voi toti care lucrati faradelege. Voia Lui Dumnezeu este sfintirea voastra,nu purtare de podoabe,ci omul ascuns al inimi,care este de mare pret inaintea lui Dumnezeu. 1 Petru 3:3-4 . Si nu uita ceea ce arata omul pe dinafara este exact si in omul din launtru. Matei 23:27.Dumnezeu sa te binecuvanteze cu o viata deplina in Hristos. (Postat pe 03.06.2011)
Comentariu de Darius
Evaluare
"adypetrescu" --> Nu ca vreau sa zici ca felul tau de gindire este gresit, dar citeste Romani 10:9 "daca marturisesti deci cu gura ta pe Isus ca Domn, si daca crezi in inima ta ca Dumnezeu la inviat din morti, vei fi mintuit", ieu personal cred ca ciodata tu crezi si traiesti o viata incercind zi de zi sa traiesti ca Isus, nu mai conteaza da ai un lantisor la git. Domnu se uita la inima si duh, phisic mai putin, si biblia clar ne invata asta. Apropo, ieu fregventez o biserica in cara se poarta si cercei si lantisoare si aprope duminica de duminica se face vindecari in numele lui Isus, si aproape toti vb in limbi si,clar, au duhul sfint. Care crezi ca intra mai precis in imparatia lui Dumnezeu? O persona cu inima curata si cu cercei? Sau o persona care este "sfinta" pe dinafara dar inima ie departe de Dumnezeu? Asta e parera mia, si e bazata total pe scriptura, in orce verset din Biblie despre mintuire sa refera la credinta ta nu la trupul tau sai la cum arati. Inca ciar nicaieri nu scrie in Biblie ca nu ai voi sa porti. Fara nici o suparare da este un adevar, si pareria mea. Ce crezi tu este treaba ta. Dumnezeu sa te Binecuvinteze. (Postat pe 23.04.2011)
Comentariu de medrea dariana
Evaluare
e supertare...eu il am...:) (Postat pe 18.04.2010)
Comentariu de rebyU
Evaluare
e super tare pestisoru;`...am avut si eu unul doar k l`am pierdut...imi place super mullt:X (Postat pe 15.02.2010)
Comentariu de ChinA
Evaluare
hehe... ce fain e.... super ...... am si eu unu ... si am fost surprinsa cand am vazut la Penilel (si nu numai) pe foarte multi tineri care aveau. tks GOD (Postat pe 09.02.2010)
Comentariu de beny
Evaluare
Am si eu unu si e misto rezista mult...:D*** (Postat pe 02.01.2009)

De la 1 la 10 din totalul de 38

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.