Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Pandativ Peste 2 [piroane]

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 7 puncte.
7,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 7 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Materiale: metal, snur
Dimensiuni pandativ: 1,5 x 4 cm
Lungime snur: 62 cm
Aspect: Bronz
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 80488

Comentarii

Comentarii (38)

Comentariu de debby
Evaluare
woai fratilor..astazi or venit amandoua comenzile care leam facut\:D/..deci: una a venit in 4 ziLE SI ALta in 5:>..tare:> (Postat pe 03.07.2007)
Comentariu de debby
Evaluare
comanda vine cam in 2 sapt..poate mai repede..depinde de cate comenzi sunt si dealea:P..da primesti un email unde iti spune cand a fost trimis..si de acolo vezi u cam 2 sapt..:P (Postat pe 02.07.2007)
Comentariu de un tip
Evaluare
produsul este frumusel dar .......dupa aceste lucruri ce urmeaza? (Postat pe 23.06.2007)
Comentariu de un tip
Evaluare
oricum produsele sunte foarte misto (Postat pe 23.06.2007)
Comentariu de un tip
Evaluare
eu am facut si mi-a venit destul de greucam in trei-patru saptamani (Postat pe 23.06.2007)
Comentariu de adypetrescu
Evaluare
LOOOL! simbolul nu seamana cu "chestia aia anti-cancer" ci se numeste "lupta anti HIV"; scuze de precizare, sa-mi fie cu iertare daca e cu suparare. Pozitia mea fata de aceste pandative, bratari, inele e putin cam retrasa. Nu incurajez asa ceva, dar nu arunc nici cu pietre dupa cine le poarta. Fiecare va da socoteala in dreptul lui. (Postat pe 20.06.2007)
Comentariu de r.b.
Evaluare
oare de ce unele comantarii s-au sters?..cum ar fi.."daca continuam asa,o sa ajungem sa purtam cercei cu versete biblice pe ei"...asta era unu din ele...nu inteleg de ce le-au sters...are dreptate "eu" (Postat pe 18.06.2007)
Comentariu de eu
Evaluare
mai asta 'alt eu'. e problema ta daca esti mutumit sau nu de serviciile de aici dar tu nu imi negi mie ce eu am vazut cu ochii mei. vezi-ti de problemele tale, da-ti cu parerea ca vine comanda cat ai zice 'peste' da` nu imi zici mie ca nu e ce am vazut eu. si tu mai limiteaza-te cu parerile cel putin in ceea ce ma priveste. nu ti-am cerut sa te bagi in seama. pana atunci mai e. asteapta si tu pana cand o zbura porcii. (Postat pe 15.06.2007)
Comentariu de alt eu
Evaluare
Hey, tu "eu": Caile Internetului is intortocheate.. S-o fi pierdut postarea ta, nu neaparat au sters-o cei care administreaza site-ul www.kerigma.ro .. Asta pe de o parte. Pe de alta parte, pe fasia gri inchis de mai sus scrie "opinii cu privire la acest produs". Or, dupa cate imi dau seama din ce scrii, in postarea ta care, zici tu, a fost stearsa, nu prea te refereai la produs, adica la "Pandativ_peste 2 [piroane]". Incearca sa te limitezi la ce scrie acolo, OK? Eu comand constant de la KERIGMA.ro si sunt multumit de timpul in care imi primesc comanda. Hai, pa! (Postat pe 14.06.2007)
Comentariu de eu
Evaluare
nu pot sa-mi explic de ce raspusul pt r.b. a fost sters de aici. nu convine crudul adevar ca timpul in care vine comanda e o luna, si asta doar daca esti norocos? e o opinie si cred ca de asta ati lasat aici posibilitatea comentariilor, si mai presus de toate, e un adevar. (Postat pe 14.06.2007)

De la 21 la 30 din totalul de 38

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.