Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Pandativ Peste 2 [piroane]

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 7 puncte.
7,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 7 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Materiale: metal, snur
Dimensiuni pandativ: 1,5 x 4 cm
Lungime snur: 62 cm
Aspect: Bronz
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 80488

Comentarii

Comentarii (38)

Comentariu de ben
Evaluare
mi'am dat shi eu o comanda,de pandantivul dinainte,shi mi'a fost trimisa de la oradea,shi pan in piteshti sunt sute de km...mi'au spus ca ajunge in 5zile,shi in 5zile a ajuns...nu ash putea sa cred ca a durat o luna pan a ajuns.....GOD sa te binecuvanteze pe tine,cel care citeshti acest comentariu (Postat pe 01.12.2008)
Comentariu de anca
Evaluare
e super frumusel....imi dau si eu comanda...:D:D (Postat pe 24.10.2008)
Comentariu de Achy
Evaluare
Atatea comentarii...eu zic sa multumim Tatalui pt KERIGMA.Avem oportunitatea sa luam fffffff multe chestii faine.Comanda vine repede.GBS (Postat pe 28.06.2008)
Comentariu de emy
Evaluare
nu stiu de ce sunt atatia care comenteaza la aceste produse, care sunt frumoase si purtate de tinerii pocaiti. mie imi ajunge comanda intr'o saptamana si la altii o luna. Astea sunt fitze. Sunt foarte tari produsele:D (Postat pe 04.06.2008)
Comentariu de simona meodg
Evaluare
first,as cam vrea sa il iau ca pt mine reprezinta semnul crestinatatii si as vrea sa port asa ceva;)) si in al doilea rand chiar "eu-ul"ala si cu celalalt,nu mi s-a parut potrivita conversatia voastra..cautati sa ziditi prin vorbirea voastra:) luv God! (Postat pe 31.03.2008)
Comentariu de dami
Evaluare
e chiar ok. mi l-am luat si eu si are ditai snurul. pacat ca nu are un sistem dinala sa se stranga (Postat pe 17.03.2008)
Comentariu de anka
Evaluare
eu stau in cta si comanda imi vine in maxim 4 zile si chiar sunt multimita:D dar ash vrea si eu niste pandative cu steaua lui david:D ar fi foarte fain si chiar cred ca s-ar vinde...si inca ceva pentru "eu" si "alt eu" nu cred ca e dragutz sa va certati pe un site crestin...nu e vina nimanui ca unuia ii vine mai greu comanda sau unuia mai repede...depinde de multe lucruri si asta nu ar trebui sa fie un motiv de cearta....God bless u both:d (Postat pe 30.01.2008)
Comentariu de debby
Evaluare
stau in hateg, hd. ii ft departe de bucuresti:)) si eu ma mir cum o venit comanda asa repede. si nu tre' sa pui "debby" in ghilimele... asta ii numele meu... abreviere de la debora. (Postat pe 03.01.2008)
Comentariu de r.b.
Evaluare
tu "debby"tu unde stai?...stai cumva in sv...sau tm...sau cj???..poate stai in bucuresti sau mai aproape....si normal k iti vine comanda in 4-5 zile.....da gandestete la altii care stau in sv!!!!! (Postat pe 01.10.2007)
Comentariu de deea
Evaluare
l'am luat..este super mortal.dar cam simplu..in fine..;)acum imi iau din'ala la 14 lei:XX::P..GBU (Postat pe 14.07.2007)

De la 11 la 20 din totalul de 38

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.