Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Adio amoruri

Joshua Harris

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 19 puncte.
19,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 19 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Pentru tanara generatie, Adio amoruri este o carte-soc care propune cu nemasurata obraznicie renuntarea la americanismul "dating", sau cum ar veni mai pe romaneste renuntarea la obiceiul de a-i cere cuiva prietenia pentru a-i da apoi papucii in favoarea unei noi victime, lasand in urma regrete si inimi frante. Tanarul autor Joshua Harris este de o naturalete fermecatoare fiindca vorbeste "din mers" si traieste pe propria piele aceasta dilema tipica adolescentei devenind astfel extrem de credibil in demersul sau de a ne demonstra implicatiile pozitive in plan psihologic si afectiv pe care le poate avea o schimbare radicala de atitudine in ceea ce priveste zburatul din floare in floare si intimitatea excesiva inainte de casatorie. Frumusetea castitatii, cosmarul modei, inutilitatea flirtului, obsesia casatoriei sau disciplina personala sunt doar cateva din temele pe care autorul le abordeaza cu indrazneala intr-un limbaj direct, eliberat de clisee, propunand cititorului aventura de a inainta impotriva curentului intr-o lume care, pe zi ce trece, pare tot mai lipsita de repere morale autentice.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20167
Autor Joshua Harris
Editura N/A
Nr. pagini 166
Dimensiuni 20,8 x 14 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (35)

Comentariu de adina
Evaluare
azi am terminat cartea...si pe mine m`a schimbat complet...si nu e deloc exagerata....merita din plin citita.... (Postat pe 10.08.2007)
Comentariu de eu
Evaluare
este prea exagerata...nu am citit-o si nu vreau s-o citesc.stiu pe cineva care desi este fff corect si retinut intr-o relatie l-a marcat de a plans doua zile continuu numai pt cateva pagini citite. e prea de tot. (Postat pe 06.03.2007)
Comentariu de anca
Evaluare
daca citeam aceasta carte, pe la 10-12 ani, asi fi evitat atat de multe erori petrecute in viata mea. de aceea recomand aceasta carte la cat mai multe tinere si tineri... e o carte foarte potrivita pentru un cadou, unui sau unei adolescente... (Postat pe 28.12.2006)
Comentariu de teenie-girl
Evaluare
sunt ed aceeasi parere cua lexandra.abia am cumparat cartea si,desi nu am terminat-o inca,pot afirma ca este ceea ce tinerii si adolescenti au nevoie (nu ceea ce doresc insa de multe ori)sa auda .un excelent din partea mea (Postat pe 10.09.2006)
Comentariu de alexandra
Evaluare
e o carte f buna...mi`a placut deosebit demult...Joshua Harris are un mod placut de a spune lucrurilor pe nume...e o carte pe placul meu...si poate si pe al tau...merita citita..dar mai mlut merita decizia pe care o iei dupa ce o citesti...:)`eu si tu nu vom primi niciodata ce are Dumnezeu mai bun pt noi,pana ce nu`i dam noi totul lui Dumnezeu`(joshua harris `Adio amoruri` (Postat pe 26.07.2006)

De la 31 la 35 din totalul de 35

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.