Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Adio amoruri

Joshua Harris

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 19 puncte.
19,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 19 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Pentru tanara generatie, Adio amoruri este o carte-soc care propune cu nemasurata obraznicie renuntarea la americanismul "dating", sau cum ar veni mai pe romaneste renuntarea la obiceiul de a-i cere cuiva prietenia pentru a-i da apoi papucii in favoarea unei noi victime, lasand in urma regrete si inimi frante. Tanarul autor Joshua Harris este de o naturalete fermecatoare fiindca vorbeste "din mers" si traieste pe propria piele aceasta dilema tipica adolescentei devenind astfel extrem de credibil in demersul sau de a ne demonstra implicatiile pozitive in plan psihologic si afectiv pe care le poate avea o schimbare radicala de atitudine in ceea ce priveste zburatul din floare in floare si intimitatea excesiva inainte de casatorie. Frumusetea castitatii, cosmarul modei, inutilitatea flirtului, obsesia casatoriei sau disciplina personala sunt doar cateva din temele pe care autorul le abordeaza cu indrazneala intr-un limbaj direct, eliberat de clisee, propunand cititorului aventura de a inainta impotriva curentului intr-o lume care, pe zi ce trece, pare tot mai lipsita de repere morale autentice.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20167
Autor Joshua Harris
Editura N/A
Nr. pagini 166
Dimensiuni 20,8 x 14 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (35)

Comentariu de ..
Evaluare
am citit multe carti pt tineri ,dar asta e cea mai cea ...cititi-o ;) (Postat pe 25.08.2008)
Comentariu de andreea
Evaluare
E o carte fff funa! Merita sa o cititi! Astazi sunt asa de rare cartile cu un asa mesaj...Eu am citit-o mai demult dar as mai citi-o de 10 ori,de fiecare data as invata ceva noi din ea. Chiar ajuta.E important cum iti traiesti tineretea! De ea depinde tot restul vietii..Vo recomand din toata inima! (Postat pe 13.08.2008)
Comentariu de Lavi
Evaluare
...merita sa fie citita de tineri,inainte sa inceapa o relatie de prietenie!!:) (Postat pe 21.05.2008)
Comentariu de me
Evaluare
da..cartea asta chiar merita citita:) (Postat pe 20.05.2008)
Comentariu de Paula
Evaluare
Am citit cartea... cel mai bun cadou tinerilor din ziua de azi!As fi fericita sa o citeasca toti TINERI cu siguranta nu ar mai exista atatea probleme in viata tinerilor...spune lucrurilor pe nume... e ceva pe care ii atrage pe tineri...ceva care sa intamplat cu adevarat;ceva real! nu sunt povesti de"adormit copii" ... va sfatuiesc sa o cititi si pe urma viata dvs se va schimba radical ...Fiti binecuvantati... (Postat pe 29.04.2008)
Comentariu de timotei din spania
Evaluare
cartea este ff buna pentru toti tinerii (Postat pe 29.02.2008)
Comentariu de remus
Evaluare
cartea e prea buna pentru noi, adolescentii...as vrea din inima sa o citesc si sper ca in curand...pace (Postat pe 27.01.2008)
Comentariu de childofgod
Evaluare
;) dak va pica pe mana,cititi`o...ptr ca merita;) ... si nu`i exagerata deloc...doar dezbate adevarul despre relatiile trecatoare ale adolescentilor-tinerilor.. :) ... (Postat pe 21.12.2007)
Comentariu de name is not important
Evaluare
da-mi voie sa te contrazic "eu"cartea e ff buna,spune lucrurilor pe nume...si un sfat prietenesc...nu vb despre o carte pe care n-ai citit-o asa k.. spor la citit si sa ne spui opinia de dupa ;) (Postat pe 13.12.2007)
Comentariu de Corneliu Gog
Evaluare
recomand cu caldura cartea tuturor tinerilor seriosi si a celor care doresc sa devina mai seriosi. Cartea este bine venita si nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca fiecarui tinar ...chiar si "necrestin" . Rabdare si lectura placuta ! (Postat pe 16.08.2007)

De la 21 la 30 din totalul de 35

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.