Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Adio amoruri

Joshua Harris

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 19 puncte.
19,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 19 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Pentru tanara generatie, Adio amoruri este o carte-soc care propune cu nemasurata obraznicie renuntarea la americanismul "dating", sau cum ar veni mai pe romaneste renuntarea la obiceiul de a-i cere cuiva prietenia pentru a-i da apoi papucii in favoarea unei noi victime, lasand in urma regrete si inimi frante. Tanarul autor Joshua Harris este de o naturalete fermecatoare fiindca vorbeste "din mers" si traieste pe propria piele aceasta dilema tipica adolescentei devenind astfel extrem de credibil in demersul sau de a ne demonstra implicatiile pozitive in plan psihologic si afectiv pe care le poate avea o schimbare radicala de atitudine in ceea ce priveste zburatul din floare in floare si intimitatea excesiva inainte de casatorie. Frumusetea castitatii, cosmarul modei, inutilitatea flirtului, obsesia casatoriei sau disciplina personala sunt doar cateva din temele pe care autorul le abordeaza cu indrazneala intr-un limbaj direct, eliberat de clisee, propunand cititorului aventura de a inainta impotriva curentului intr-o lume care, pe zi ce trece, pare tot mai lipsita de repere morale autentice.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20167
Autor Joshua Harris
Editura N/A
Nr. pagini 166
Dimensiuni 20,8 x 14 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (35)

Comentariu de nu conteaza
Evaluare
exagerataaaaa!!!!!!!!!1........... (Postat pe 29.04.2010)
Comentariu de by
Evaluare
cu adevarat aceasta carte e minunata..timp de o saptamana am avut studiu cu tinerii de la biserica cu privire la aceasta carte si pot sa spun ca pe fiecare din noi ne-a marcat si ne-a facut sa schimbam multe lucruri in viata noastra;) (Postat pe 27.08.2009)
Comentariu de sami
Evaluare
e buna cartea.pe mine cel putin ma ajutat foarte mult.imi place ca e practica si directa. (Postat pe 16.08.2009)
Comentariu de mari
Evaluare
cea mai tare carte pentru adolescenti...nu ilustreaza altceva decat principii biblice cu privire la relatiile dintre baieti si fete, principii care odata aplicate te scutesc de multa suferinta...o spun din experienta...:)pentru mine a fost un indrumar pretios... (Postat pe 19.02.2009)
Comentariu de anonim
Evaluare
este o carte buna pot sa zic chiar foarte buna,e complexa si ofera exemple reale...cititi o,va ve ti schimba conceptia despre relatiile cu cei de sex opus (Postat pe 30.12.2008)
Comentariu de mihai
Evaluare
hannah, tema centrala a cartii este ca tinerii trebuie sa Il puna pe Dumnezeu pe primul loc in viata lor, si sa se bucure de anii dinainte de casatorie, in care pot sa se consacre din toata inima, in loc de a zbura de la o relatie la alta, si de a se plange in continuu ca "n-au pe nimeni".Ti se pare ca a fi "prieteni si atat", cum spune autorul, inseamna sa se separe cele 2 sexe? Poate poti explica in ce fel sugereaza cartea sa fugi de luptele vietii ca un las... (Postat pe 11.12.2008)
Comentariu de hannah
Evaluare
.. , inseamna k iti plac lucrurile duse la extrema... lupta fiecarui baiat te face constient de ceea ce se intam0pla in viata ta...te invata sa te confrunti cu luptele vietii...nu sa fugi de ele ca un las...cum ii sugerat in adio amoruri... (Postat pe 31.10.2008)
Comentariu de ..
Evaluare
am citit LUPTA FIECARUI BAIAT ...si nici nu-mi trece prin cap sa mai citesc si cea a fetei ...e faina ,dar parca nu ma atrage si cea cu fata .....in schimb cum am zis ...cartea asta ii the best ...pt mine :)...citit-o macar de curiozitate (Postat pe 06.10.2008)
Comentariu de hannah
Evaluare
ok...aam citit-o chiar knd a aparut...si nu is deloc de acord cu Joshoa Harris... cititi Limite in Curtare si intelegeti de ce...e exagerat...nu am zis niciodata sa ai o groaza de prieteni...dar felu cum abordeaza el pb...adica sa nu ai nici macare relatii stranse cu pers de sex opus...si cum pur si simplu parca sugereaza sa se separe cele 2 sexe,feminin si masculin...prea de tot!!! o carte buna kre o sa va ajute ii Lupta fiecarei fete sau lupta fiecarui baiat!!! superbe... (Postat pe 12.09.2008)
Comentariu de emma
Evaluare
e sooper faina cartea...eu am citito si o recomand si la alti tineri...merita citita (Postat pe 26.08.2008)

De la 11 la 20 din totalul de 35

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.