Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Viata condusa de scopuri. De ce sunt pe acest pamant?

Rick Warren

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte.
32,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

De ce sunt pe acest pamant?
Tu nu esti un accident. Chiar inainte de crearea universului, Dumnezeu te-a avut in minte si te-a planificat pentru scopurile Sale. Aceste scopuri trec cu mult dincolo de cei cativa ani traiti pe acest pamant. Ai fost facut sa traiesti vesnic!
Deseori cartile de autoperfectionare sugereaza ca pentru a descoperi semnificatia si scopul vietii trebuie sa privesti in interiorul tau, dar Rick Warren spune ca acesta este un punct de plecare gresit. Trebuie sa incepi cu Dumnezeu, Creatorul tau, si cu motivele pentru care te-a creat. Tu ai fost facut de Dumnezeu si pentru Dumnezeu si, atata timp cat nu intelegi acest lucru, viata nu are nici un sens.
Aceasta carte te va ajuta sa intelegi de ce ai viata si care e planul uimitor al lui Dumnezeu pentru tine -- atat pentru prezent cat si pentru vesnicie. Rick Warren te va calauzi intr-o calatorie spirituala personala de 40 de zile, care iti va transforma raspunsul pe care-l dai la cea mai importanta intrebare a vietii: De ce sunt pe acest pamant? Cunoasterea scopurilor pentru care te-a creat Dumnezeu iti va reduce stresul, te va ajuta sa-ti concentrezi energiile, iti va simplica deciziile, va da sens vietii tale si, lucrul cel mai important, te va pregati pentru vesnicie.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20273
Autor Rick Warren
Editura N/A
Nr. pagini 350
Dimensiuni 22,5 x 15 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (37)

Comentariu de AOL
Evaluare
O carte foarte foarte buna. Am citit-o de 2 ori si am cumparat mai multe exemplare pentru a le oferi prietenilor mei Din pacate in Romania asta nesimtita nu s-a auzit de reduceri... Costa 12 dolari... In SUA o gasesti si cu $5, dar noi suntem mai smecheri...La noi pretuirle cresc ca Fat Frumos...De reduceri ati auzit, domnilor?O carte buna pe care o recomand oricui. Usor de citit si de inteles! (Postat pe 22.08.2007)
Comentariu de iulian
Evaluare
o super carte!!!!!!! (Postat pe 22.08.2007)
Comentariu de pentru ANONIMUS
Evaluare
Da, mai Anonimus, ai dreptate in parte cand spui ca Biblia iti schimba viata. Dar daca viata ta a fost schimbata, s-a datorat in parte si instrumentelor umane de care s-a folosit Atotputernicul Dumnezeu, ca de exemplu o carte inspirata de Duhul Sau, sau un pastor cu un mesaj motivational, sau de o nenorocire care s-a abatut poate prin preajma ta (adusa acolo tot de Atotputernicul Dumnezeu). Asa ca las-o mai usor cu sfintenia asta ieftina... Apropo, daca crezi ca DOAR Biblia este folosita de Dumnezeu pentru a transforma viata, tu o citesti in FIECARE zi a vietii tale? Ai vazut... te-am prins... Spui una cu gura, dar viata ta arata ca nu prea crezi ceea ce spui (sa ne aducem aminte de ce spune apostolul Iacov in epistola sa, ca pomul bun nu-l cunosti dupa eticheta de pe el, ci dupa roade).Pentru mine cartea este foarte buna si o recomand cu incredere oricarui om (asta nu inseamna ca sunt de acod cu tot ce crede si spune Rick Warren, asa cum nu sunt de acord cu tot ce cred si spun toti multi crestini din jurul meu - ma refer la subiecte legate de venirea Domnului, pierderea sau nu a mantuirii, conducerea in biserica locala etc)Domnule Anonimus, te las cu bine!Al tau frate de credinta,Iulian (Postat pe 08.08.2007)
Comentariu de dori
Evaluare
am citit-o si mi-am notat idei din fiecare capitol. E buna. (Postat pe 12.06.2007)
Comentariu de anonimus
Evaluare
cartea contine si interpretari gresite ale Scripturii si versete citate traduse gresit cu scopul de a le adapta la ideile personale ale autorului. O analiza mai amanuntita si o filtrare prin Cuvant arata de fapt ca multe dintre ideile prezente in carte sunt eronate. Doar Biblia iti poate transforma viata. (Postat pe 13.05.2007)
Comentariu de zbally
Evaluare
zuper tare cartea............merita citita (Postat pe 18.12.2006)
Comentariu de xavi
Evaluare
mey ce sa zik eu ... sigur te vei schimba ... depinde cu ce inima vei citi cartea .... pt. mine a fost ... super tare ! ... e o carte bestiala ! merita sa o incerci ! Succes ! (Postat pe 29.09.2006)

De la 31 la 37 din totalul de 37

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.