Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Viata condusa de scopuri. De ce sunt pe acest pamant?

Rick Warren

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte.
32,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

De ce sunt pe acest pamant?
Tu nu esti un accident. Chiar inainte de crearea universului, Dumnezeu te-a avut in minte si te-a planificat pentru scopurile Sale. Aceste scopuri trec cu mult dincolo de cei cativa ani traiti pe acest pamant. Ai fost facut sa traiesti vesnic!
Deseori cartile de autoperfectionare sugereaza ca pentru a descoperi semnificatia si scopul vietii trebuie sa privesti in interiorul tau, dar Rick Warren spune ca acesta este un punct de plecare gresit. Trebuie sa incepi cu Dumnezeu, Creatorul tau, si cu motivele pentru care te-a creat. Tu ai fost facut de Dumnezeu si pentru Dumnezeu si, atata timp cat nu intelegi acest lucru, viata nu are nici un sens.
Aceasta carte te va ajuta sa intelegi de ce ai viata si care e planul uimitor al lui Dumnezeu pentru tine -- atat pentru prezent cat si pentru vesnicie. Rick Warren te va calauzi intr-o calatorie spirituala personala de 40 de zile, care iti va transforma raspunsul pe care-l dai la cea mai importanta intrebare a vietii: De ce sunt pe acest pamant? Cunoasterea scopurilor pentru care te-a creat Dumnezeu iti va reduce stresul, te va ajuta sa-ti concentrezi energiile, iti va simplica deciziile, va da sens vietii tale si, lucrul cel mai important, te va pregati pentru vesnicie.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20273
Autor Rick Warren
Editura N/A
Nr. pagini 350
Dimensiuni 22,5 x 15 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (37)

Comentariu de misa
Evaluare
cartile sunt vafle (Postat pe 03.09.2008)
Comentariu de ...
Evaluare
... (Postat pe 27.06.2008)
Comentariu de Lavi
Evaluare
am inceput sa citesc si eu cartea de 4 zile...si ma tulbura cand citesc versete cu o traducere ciudata... (Postat pe 05.05.2008)
Comentariu de Daniel
Evaluare
FERITI-VA !!! O carte New-Age-ista. Foarte pertinent comentariul postat de "discernamant".Aceeasi invitatie, la discernamant, si din partea mea. Am studiat-o aproape pe toata intr-un grup si am ramas nehraniti sufleteste. Apoi am gasit niste comentarii si carti foarte pertinente precum cea sugerata mai sus (Nu tot ce luceste este AUR - J MacArthur - vorbeste si despre aceasta carte si despre discernaman biblic).Teologie liberala, pacatul nu este privit decat ca o denaturare a caracterului, ceea ce este, oricum, o problema reparabila. Doar umanism, nimic despre razboiul spiritual real pe care Biblia ni-l prezinta ... DUMNEZEU sa se indure de noi! (Postat pe 27.03.2008)
Comentariu de discernamant
Evaluare
V-as sugera ca dupa ce cititi cartea lui Rick Warrent sa va puneti urmatoarele intrebari:1. De ce sunt folosite peste 40 de traduceri diferite ale Bibliei pentru a argumenta anumite idei?2. Cum defineste autorul procesul nasterii din nou? 3. Exista vreundeva in Biblie conceptia "repeta rugaciunea asta si gata, esti mantuit"?4. Ce relatie cu Dumnezeu poate avea Rick Warren atata timp cat invita sa vorbeasca in biserica lui pe Hillary Clinton care s-a declarat deschis pro-avort si pro-homosexualitate?V-as sugera sa cititi si cartile lui John MacArthur "Nu tot ce luceste este aur" si apoi veniti cu alte comentarii (Postat pe 22.01.2008)
Comentariu de Catalina
Evaluare
Mi-a placut cartea foarte mult, dar mai am o rugaminte la voi,daca avet si aceasta carte "Viata condusa de scopuri" si in engleza, imi trebuie urgent si as vrea sa o cumpar, daca o aveti puteti sa mi-o si trimiteti pe adresa: str.Witting, nr. 28.......multumesc (Postat pe 22.11.2007)
Comentariu de alkin
Evaluare
stii cineva daCA aceasta carte (viata codusa de scopuri) este cumva tradusa si in limba italiana ??? daca este imi puteti trimite link-ul cu pricina pe adresa mea de email : ro_alkin@yahoo.com (Postat pe 22.11.2007)
Comentariu de monica
Evaluare
Cartea e super,merita citita si daca am si aplica consiliile ar fi excelent si am avea o viata bogata spiritual.Domnul sa ne ajute! (Postat pe 15.10.2007)
Comentariu de florin
Evaluare
o carte care te transforma (Postat pe 09.10.2007)
Comentariu de fratele Augustin
Evaluare
O carte faina de tot, pretul pe masura! (Postat pe 22.08.2007)

De la 21 la 30 din totalul de 37

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.