Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 
Nou

Lottie Moon - misionara care a schimbat China. Seria "Iată-mă, trimite-mă!"

Amy Whitfield

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 43 puncte.

Pret normal: 46,00 Lei

42,78 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 43 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Charlotte Digges Moon, cunoscuta ca Lottie Moon a fost o fetita cam neastamparata care nu avea alta grija decat sa-si pregateasca lectiile, sa-si aleaga rochitele si sa faca farse. Dar, intr-o zi, totul s-a schimbat pentru Lottie. Cand a cunoscut dragostea lui Dumnezeu, ea si-a dorit sa spuna despre ea tuturor oamenilor.

Si nu uita: Gaseste cele paisprezece cuvinte din scrisoarea lui Lottie, ascunse pe paginile cartii!

Doamna Prajiturica nu a renuntat nicio clipa!

povestita de Mei Mei, ursuletul panda

Charlotte Digges Moon, cunoscuta ca Lottie Moon a fost o fetita cam neastamparata care nu avea alta grija decat sa-si pregateasca lectiile, sa-si aleaga rochitele si sa faca farse. Dar, intr-o zi, totul s-a schimbat pentru Lottie. Cand a cunoscut dragostea lui Dumnezeu, ea si-a dorit sa spuna despre ea tuturor oamenilor. Asa ca a renuntat la viata ei buna din America pentru a deveni misionara in China, contribuind la dezvoltarea educatiei si a lucrarii crestine in acea parte de lume.
Pentru a sustine misiunea in China, Lottie a scris sute de scrisori pentru a cere ajutor grupurilor de femei americane. Aceasta initiativa a ei a devenit atat de cunoscuta, incat si astazi se strang fonduri pentru misiuni in intreaga lume in cadrul unui proiect care ii poarta numele.
Curajul lui Lottie un exemplu al modului in care credinta in Dumnezeu poate fi pusa in practica, indiferent de locul in care te afli.
Ilustratii de Marcin Piwowarski

Amy Whitfield este director executiv de comunicare la Biserica Summit din Raleigh-Durham, Carolina de Nord, si co-gazda podcastului SBC This Week. Amy si sotul ei, Keith, au doi copii. Ii place sa citeasca carti, sa faca excursii cu rulota impreuna cu familia si sa cunoasca oameni pasionati de misiune, la fel cum a fost si Lottie Moon.

Seria Iata-ma, trimite-ma! prezinta viata fascinanta a unor oameni care au avut o credinta puternica in Dumnezeu si, prin curajul primit de la El, au schimbat lumea in bine. Fiecare personaj este un exemplu ce merita sa fie cunoscut si urmat de o noua generatie care trebuie sa raspunda chemarii lui Dumnezeu.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 30392
Autor Amy Whitfield
Editura Scriptum
Nr. pagini 32
Dimensiuni 21 x 27,5 cm
Anul publicarii 2024
Seria Iată-mă, trimite-mă!
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta rigida
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786060311928

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.