Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Sfaturile unui diavol batran catre unul mai tanar

C. S. Lewis

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Despre viata unui om angajat religios se vorbeste de obicei din persectiva inalta, din perspectiva reperelor lui morale si spirituale. C. S. Lewis, distins universitar englez, e un crestin dotat cu realism si umor; el alege cealalta perspectiva: cum se vede viata unui om din unghiul diavolului care il are in grija, care trebuie sa il achizitioneze drept hrana pentru infern? Cartea joaca pe competenta psihologica a diavolilor, pe priceperea de a folosi maruntele noastre slabiciuni, de fiecare zi, suficiente pentru a ne face deseori surzi la glasul Celuilalt. Cu toate astea, la capatul cartii si al unei vieti duse cu onestitate si cu atentie spirituala, eroul anonim il intalneste,discret si simplu, pe Celalalt.

Cuprins

Prefata (C. S. Lewis)

Sfaturile unui diavol batran catre unul mai tanar

Prefata la colectia de eseuri "Sfredelin propune o inchinare" (Jocelyn Easton Gibb)

Sfredelin propune o inchinare
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 23160
Autor C. S. Lewis
Editura Nu
Nr. pagini 182
Dimensiuni 12 x 20 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (6)

Carte aparteComentariu de Emilia
Evaluare
O carte aparte! Cu o usoara ironie, C.S. Lewis surprinde intr-un mod diferit felul cum cel rau ataca si actioneaza la nivelul mintii noastre cu tenacitate si rabdare. Carte este un fel de „in spatele cortinei” a actiunilor omului. (Postat pe 25.03.2020)
ExcelentaComentariu de Miriam
Evaluare
O carte care ne arata gandirea dusmanului,armele sale si dorinta lui de a ne indeparta de Dumnezeu.
Ne constientizeaza de razboiul pe care il ducem si trebuie castigat! (Postat pe 28.02.2020)
EvaluareComentariu de Ana
Evaluare
Geniala cartea!! Intelegi foarte bine ca esti intr-o lupta spirituala si cel rau stie exact unde sa atace. Citind cartea aceasta o sa observi chiar si cum el te minte poate chiar in momentul de fata, astfel ca tacticile lui sunt date pe fata si afli cum poti sa lupti impotriva lor. (Postat pe 28.08.2019)
.Comentariu de Mirela
Evaluare
O carte care ne aminteste ca suntem in razboi spiritual, nu intr-o plimbare in parc. Din punctul meu de vedere, chiar daca modul in care este tratata cartea poate parea bizar (autorul in sine a marturisit ca i-a fost foarte greu sa o scrie), aduce cu sine multa revelatie si incurajare. Citind-o, m-am surprins de multe ori gandind "Nu-mi vine sa cred ca am crezut de atatea ori minciunile lui Satan". Cartea deci provoaca la mai multa veghere si cunoastere a dragostei si voii lui Dumnezeu. (Postat pe 06.01.2018)
Comentariu de anca
Evaluare
O carte care merita citita:) Va las o fraza care mi-a schimbat o opinie...- "Daca eu, fiind ceea ce sunt, ma pot considera totusi si intr-un fel crestin, de ce sa-mi dovedeasca diverse slabicinii a le acestor oameni de randul intai (adica pastorii, prezbiterii, liderii de tineret..ect)ca religia lor a fi o ipocrezie si conventie? (Postat pe 01.07.2013)
Comentariu de Nico
Evaluare
O carte minunată care care tratează problema păcatului în viața unui creștin în cele mai fine atacuri ale dușmanului! Păcatul este privit din perspectiva lui Satan, autorul tratând căderile fiecărui om cu seriozitate, reflectând clar puterea de decizie a ființei umane de a alege calea pe care să o urmeze! O recomand cu căldură oricărui creștin dorește să cunoască și din „trucurile” lui Satan care ne pot duce la cădere! (Postat pe 10.05.2013)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.