Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

O viata sub semnul slujirii

Marcela Gorcea

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 44 puncte.
44,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 44 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

"O viata sub semnul slujirii" este o carte biografica ce cuprinde aspecte din viata si experienta misionara a celui ce a fost Marius Gorcea, presedintele MISIUNII SPERANTA si liderul grupului SPERANTA.

Pe paginile acestei carti veti descoperi portretul unui om care a inteles inca din copilarie care este chemarea lui si a ales sa-si traiasca viata in conformitate cu voia lui Dumnezeu. Scopul acestei carti este acela de a prezenta personalitatea si caracterul unui om ales de Dumnezeu, care a raspuns afirmativ chemarii divine si L-a slujit in toate domeniile vietii sale.

Citind aceasta carte veti fi surprinsi sa descoperiti cele mai frumoase experiente din viata si lucrarea acestui misionar consacrat, dar si aspecte mai putin cunoscute din viata sa de familie. Cartea vorbeste despre un om care a calcat pe urmele lui Isus, un om care a dezvoltat o asiune pentru sufletele oamenilor, un om simplu care a devenit partener cu Dumnezeu in lucrarea de mantuire a omenirii.

Nimeni altcineva nu ar fi putut surprinde mai bine in cuvinte viata acestui lucrator neobosit precum cea care i-a fost sotie, dar si partenera in viata de slujire — Marcela Gorcea. Cartea este disponibila in editie DeLuxe.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20612
Autor Marcela Gorcea
Editura Nu
Nr. pagini 398
Dimensiuni 17 x 23,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (31)

IncredibilComentariu de Alex
Evaluare
O mărturie superbă despre cel care a fost Marius Gorcea, un om după inima lui Dumnezeu, un om care și-a dedicat toată viața slujirii și misiunii. (Postat pe 12.04.2020)
evaluare Comentariu de Mihaela
Evaluare
Ma bucur ca Marcela a scris aceasta carte. Auzisem de Marius, dar nu il cunosteam, fiind intoarsa de curând la Domnul. Mărturia aceasta demonstrează ca se poate trai pe pământ ca si Isus....doar sa ne punem la dispoziția Lui. (Postat pe 29.03.2018)
Dumnezeu sa Binecuvanteze familia Gorcea!Comentariu de Sergiu
Evaluare
Marius a fost o persona care sa dedicat complet pentru Domnul, a slujit si prin el si muzica lui, Dumnezeu a cercetat multe inimi! (Postat pe 19.02.2018)
Comentariu de amalia
Evaluare
e minunata cartea,nu pot zice decat Domnul sa o binecuvinteze pe Marcela...CAND MA SIMT SINGURA ASCULT CANTECELE LUI MARIUS SI PLING CAT DE DE MINUNATE SUNT SI CAT MA CERCETEAZA DOMNUL PRIN CANTARILE LUI (Postat pe 22.02.2012)
Comentariu de liviu
Evaluare
adevarata carte si minunata...imi pare rau ca a plecat asa de devreme omul acesta minunat....sa dea bunul Dumnezeu ca baiatul lui sa fie la fel cum a fost marius....cat despre sotia lui,am vazuto in multe turnee fericita, poate mai fericita ca cum era cu Marius....nas putea uita un asfel de om eu ca strain si cand ascult cantecele lui pling, erau asa de divine si inspirate de Duhul Sfant...mai scoate Doamne oamenii ca Marius Gorcea.... (Postat pe 13.12.2011)
Comentariu de MIRIAM
Evaluare
E cea mai impresionanta carte...o recomand oricui . Fara doar si poate, exemplul unui om ca Marius Gorcea poate schimba in bine viata oricui va citi cartea aceasta. Oare cati dintre noi mai au azi o viata sub semnul slujirii? (Postat pe 05.11.2011)
Comentariu de george
Evaluare
MARIUS A FOST UN OM DEOSEBIT,ALES DE DUMNEZEU PROBABIL ASFEL DE OAMENII NU SUNT LASATI MULT PRINTRE NOI..CEEA CE IMI PARE RAU E CA A PLECAT PREA REPEDE DINTRE NOI AS FI VRUT SA AM OCAZIA SA MA INTALNESC CU EL DAR TIMPUL NU A PERMIS...SUNT CONVINS CA ESTI DINCOLO SI ASTEPT SA MA INTALNESC CU TINE SI CU CEI DRAGI CARE AU PLECAT...AI NISTE CANTECE MINUNATE CARE CAND LE ASCULT IMI DAU LACRIMILE. (Postat pe 22.02.2011)
Comentariu de ADYY
Evaluare
AM CITIT SI EU CARTEA ACEASTA SI VREAU SA ZIC CA MIA PLACUT FOARTE MULT...ITI MULTUMIM MARCELA SI DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE...RAMAI CEEA CE AI FOST CAND ERA MARIUS... (Postat pe 12.12.2010)
Comentariu de Pop
Evaluare
MArius a fost un om deosebit si m-as bucura mult daca marcela continua sa o tina cum a fost cu marius.A fost un om deosebt si nu s-ar merita ca sa se distruga ceea ce a facut el in mod deosebit la marcela.Sa contnui sa fii cum erai cand era marius! (Postat pe 21.11.2010)
Comentariu de nicu
Evaluare
bai fratilor au dretptate costel si paul in privinta emmei le dau perfecta dreptate, dar despre sotia lui gabi eu unul zic ca cand a venit in turneul din acest an a fost singura din grup cu batic femeie smerita si imbracata ca o femeie care se teme de domnul...adevarul ca nu stiu ce sa zic despre emma decat sa ne rugam pt ei altceva nimik..in toate turnele emma a fost cea mai obraznic imbracata nu asa e eleganta aia e prea de tot imbracaminte la ea pacat ca are o vocea f frumoasa...Oamenii trebuie sa vada lumina in noi si apoi sa se pocaiasca...Doamne ai mila de toti si da-ne tu intelepciune (Postat pe 09.11.2010)

De la 1 la 10 din totalul de 31

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.