Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

O viata sub semnul slujirii

Marcela Gorcea

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 44 puncte.
44,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 44 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

"O viata sub semnul slujirii" este o carte biografica ce cuprinde aspecte din viata si experienta misionara a celui ce a fost Marius Gorcea, presedintele MISIUNII SPERANTA si liderul grupului SPERANTA.

Pe paginile acestei carti veti descoperi portretul unui om care a inteles inca din copilarie care este chemarea lui si a ales sa-si traiasca viata in conformitate cu voia lui Dumnezeu. Scopul acestei carti este acela de a prezenta personalitatea si caracterul unui om ales de Dumnezeu, care a raspuns afirmativ chemarii divine si L-a slujit in toate domeniile vietii sale.

Citind aceasta carte veti fi surprinsi sa descoperiti cele mai frumoase experiente din viata si lucrarea acestui misionar consacrat, dar si aspecte mai putin cunoscute din viata sa de familie. Cartea vorbeste despre un om care a calcat pe urmele lui Isus, un om care a dezvoltat o asiune pentru sufletele oamenilor, un om simplu care a devenit partener cu Dumnezeu in lucrarea de mantuire a omenirii.

Nimeni altcineva nu ar fi putut surprinde mai bine in cuvinte viata acestui lucrator neobosit precum cea care i-a fost sotie, dar si partenera in viata de slujire — Marcela Gorcea. Cartea este disponibila in editie DeLuxe.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20612
Autor Marcela Gorcea
Editura Nu
Nr. pagini 398
Dimensiuni 17 x 23,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (31)

Comentariu de doru
Evaluare
o carte care m-a pus foarte mult pe ganduri ,am citit-o ,de multe ori am lacrimat si mi-am dat seama cat este de important sa traiesti pentru Dumnezeu,dupa ce am terminat-o m-am uitat in urma mea si am vazut ca am lasat numai durere si nu am facut nimic bun care sa il multumeasca pe Dumnezeu de aceea am luat noi hotarari si vreau ca bunul Dumnezeu sa ma ajute sa le duc la implinire.Viata este scurta si trebuie sa stim pentru ce o traim (Postat pe 19.02.2010)
Comentariu de adina
Evaluare
cand va fi diponibila aceasta carte as vrea sa stiu (Postat pe 13.01.2010)
Comentariu de anda
Evaluare
aceasta carte este cu adevarat o motivatie de a merge si al sluji pe domnul mult mai mult.......as vrea sa fac si eu comanda de carte sa o am in biblioteca personala daca doriti sa imi da.ti adresa la cine as putea face comanda e-mail meu anda_kanalas@yahoo.com multumesc mult domnul sa va binecuvinteze.. (Postat pe 23.03.2009)
Comentariu de Denisa
Evaluare
Aceasta carte inseamna foarte mult pentru mine,este o adevarata viata a unui om care a stat la indemana lui Dumnezeu.Ma facut sa inteleg si sa stiu cea ce a insemnat pentru Marcela si Denis pierdearia lui Marius.Ma bucur pentru ei ca au superat acel moment asa de greu si vreau sa o felicit pe Marcela pentruca o avut acest curaj de a descrie adevarata viata a lui Marius ca sot,tata si un adevarat om a lui Dumnezeu. Este o carte care chiar merita citita.Am invatat foarte mult din ea si am primit curajul pentrua lucra mai cu incredere lucraria care Dumnezeu mi`o daruito. ...O carte superba... (Postat pe 14.10.2008)
Comentariu de miha
Evaluare
Acuma dupa ce am citit aceasta carte miam dat cu adevarat seama de ce Marcela a depasit asa de greu momentul despartirii de Marius pt viata traita alaturi de Marius.De ce a fost omul care a fost pt ca a asculta de Dumnezeu si cand faci voia lui Dumnezeu e cu tine si viata ta e fericita si frumoasa chiar daca mai treci si prin incercari.o carte deosebita care merita citita.Eu am recitit-o si nici acuma nu ma satur de ea cand o citesc. (Postat pe 16.04.2008)
Comentariu de diana arad
Evaluare
am citit aceasta carte si pot sa zic ca am ramas fara cuvinte cand am vazut cum domnul lucreaza la inima omului........este o carte superba si merita citita (Postat pe 22.03.2008)
Comentariu de monica Sfr-ARAD
Evaluare
DIN ACEASTA CARTE AM VAZUT MAI CLAR CE IMPACT POATE AVEA ASUPRA ALTORA VIATA UNUI CRESTIN ASA CUM A FOST MARIUS.SUTA LA SUTA CRESTIN SI DUMNEZEU REVARSA HAR DIN BELSUG. (Postat pe 14.03.2008)
Comentariu de monica-Sfr-ARAD
Evaluare
Lucrul care m-a impresionat mult in cartea,,O VIATA SUB SEMNUL SLUJIRII'' a fost deschiderea MARCELEI referitor la MARIUS si viata traita alaturi de el ;stiind ca aceasta urma sa-i redeschida sufletul ranit si inima intristata.Ca si mama,i-a lasat,lui DENNIS, un lucru de mare valoare,viata lui MARIUS, incununata cu exemplu de traire crestina reala.DUMNEZEU CRED CA A FOST GLORIFICAT PRIN FAMILIA ACEASTA.Un exemplu pt. familia mea si pt. toti cei care vor sa aibe o familie crestina sanatoasa.CARTEA aceasta este o unealta in mana DOMNULUI pt. a atinge inimi,transforma familiile-n impas in familii sanatoase,si a motiva crestinii pt. misiune.Cred ca e o valoare pt.fiecare biblioteca,dupa parerea mea.Superb modul in care Marcela a prezentat viata unui om dedicat SUTA LA SUTA pt. DUMNEZEU,si un familist bun in acelasi timp.Tot ceea ce cuprinde cartea;fragmentele de scrisori,pozele,marturiile oamenilor,unele detalii din famlia lor,te fac partas la o adevarata armonie care te inspira la o viata mai serioasa cu DOMNUL si mai curata in acelasi timp.CD-ul este minunat,calitatea este excelenta iar aspectul ,deasemenea.Multumim si binecuvantam pe DOMNUL PT MARCELA,DENNIS,GABI,GENOVEVA si pe toti cei care fac parte din grupul si misiunea SPRANTA.Lauda fie doar a DOMNULUI. (Postat pe 04.02.2008)
Comentariu de monica - ARAD
Evaluare
MARIUS SI GABI au fost piLonii de baza ai misiunii SPERANTA.SLAVA DOMNULUI pt exemplul lor.MARCELA este sotia care a stiut binecuvantarea unui sot crestin ca si MARIUS si ii multumesc pt cartea care a scris-o;este un exemplu de traire pt failiile noastre.DUMNEZEU sa o binecuvanteze pe ea si DENIS. (Postat pe 04.02.2008)
Comentariu de mihaela
Evaluare
O carte foarte buna de la carepoti invata multe lucruri incepand cu o viata langa domnul dar si privind viata de familie.cred.Familiile cu probleme cred ca ar trebui sa o citeasca.nu cred ca marcelei ia fost usor sa o scrie pt ca a trebuit sa retraiasca toate momentele din viata ei alaturi de marius dar Dumnezeu a intarito.Dumnezeu so binecuvinteze pe marcela si pe dennis. (Postat pe 06.01.2008)

De la 21 la 30 din totalul de 31

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.