Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Nu am destula credinta ca sa fiu ateu

Norman L. Geisler & Frank Turek

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 40 puncte.
40,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 40 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

"Clara, completa, convingatoare - aceasta carte formidabila ii va ajuta atat pe crestini cat si pe necrestini sa inteleaga baza rationala a crestinismului. Mi-as fi dorit ca ea sa fi existat si pe vremea cand eu insumi eram ateu - m-ar fi ajutat sa castig timp pretios in calatoria mea spirituala spre Dumnezeu!"

-- LEE STROBEL - autor al "Pledoariei pentru Cristos" si al "Pledoariei pentru credinta crestina"

"Oricat de multe dovezi s-ar aduce, ele nu pot converti un necredincios. Aceasta este doar lucrarea lui Dumnezeu. Dar demersul lui Norman Geisler si Frank Turek in aceasta carte ar trebui sa rascoleasca pe oricine pretinde ca este ateu ... poate suficient de mult pentru a-l convinge sa porneasca in cautarea lui Dumnezeu, care a existat tot timpul."

-- CAL THOMAS - foiletonist si moderator al emisiunii After Hours de pe canalul Fox News

"Geisler si Turek ridica o multime de intrebari spinoase si, ca intotdeauna, raspund la ele cu pricepere si profunzime. Cartea aceasta este o completare valoroasa la multele scrieri contemporane de apologetica crestina."

-- RAVI K. ZACHARIAS - presedinte al Misiunii Ravi Zacharias International

Norman Geisler a scris singur sau in colaborare aproximativ saizeici de carti, intre care mentionam "The Baker Encyclopedia of Christian Apologetics" si lucrarea in patru volume "Systematic Theology". A predat cursuri la nivel universitar si postuniversitar timp de aproape patruzeci de ani si a conferentiat in toate cele cincizeci de state ce compun SUA, precum si in alte douazeci si cinci de tari. Geisler detine un doctorat in Filozofie (Ph.D.) de la Universitatea Loyola si slujeste acum ca rector la Seminarul Evanghelic de Sud, in apropiere de Charlotte, Carolina de Nord.

Frank Turek detine doua diplome de masterat si acum isi desfasoara studiile doctorale in domeniul apologeticii la Seminarul Evanghelic de Sud, unde si activeaza ca prorector. Este un vorbitor apreciat, aparand in numeroase emisiuni TV sau radio, inclusiv la The O'Reilly Factor, Hannity and Colmes si Politically Incorrect. Prima lui carte, "Legislating Morality: Is It wise? Is It Possible?" (scrisa tot in colaborare cu dr. Geisler) a castigat Medalia de Aur a Asociatiei Editorilor Crestini Evanghelici pentru cea mai buna carte la categoria ei.

Cuprins

Cuvant inainte de David Limbaugh
Prefata: De cata credinta ai nevoie ca sa crezi ce spune aceasta carte?
Multumiri
Introducere: Capacul de pe cutia cu puzzle-ul vietii
1. Putem noi suporta adevarul?
2. De ce sa creada cineva ceva?
3. La inceput a existat un mare VAL
4. Planul divin
5. Aparitia vietii: lege naturala sau miracol divin?
6. Noi forme de viata: De la protoplasma la om prin regnul animal
7. Maica Tereza contra Hitler
8. Miracolele: semne ale lui Dumnezeu sau credulitate
9. Avem noi marturii timpurii cu privire la Isus?
10. Avem o marturie directa despre Isus?
11. Principalele motive pentru care stim ca scriitorii Noului Testament au spus adevarul
12. A inviat Isus cu adevarat dintre cei morti?
13. Cine este Isus: Dumnezeu sau doar un mare invatator moral?
14. Ce a invatat Isus despre Biblie?
15. Concluzie: Judecatorul, Robul Imparat si imaginea de pe capacul cutiei
Apendicele 1: Daca exista Dumnezeu, de ce exista atata rau in lume?
Apendicele 2: Nu este doar interpretarea ta?
Apendicele 3: De ce Seminarul "Isus pentru Isus" nu vorbeste pentru Isus
Note
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21521
Autor Norman L. Geisler & Frank Turek
Editura Nu
Nr. pagini 430
Dimensiuni 40,7 x 21 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (18)

De cititComentariu de Ariana
Evaluare
Fiecare crestin trebuie sa stie sa dea socoteala de motivele pentru care crede ca Dumnezeu e real. Nu pentru ca asa a fost invatat, ci concret. Aceasta carte este un ajutor deoarece prezinta multe dovezi (stiintifice, fizice, biologice, chimice, etc) in favoarea existentei unui Creator. Pe mine m-a ajutat sa imi zidesc si mai mult credinta si in discutiile cu necrestinii. (Postat pe 21.11.2018)
EvaluareComentariu de Syra
Evaluare
De cate ori am adus in discutie insusi titlul acestei carti, interlocutorii mei atei s-au aratat foarte deranjati de ideea ca ei ar putea, de fapt, avea tot atata credinta, daca nu mai multa, in teoriile lor cum avem noi in ale noastre. Si totusi, e adevarat, iar cartea aceasta explica foarte bine de ce teoriile ateilor cu privire la aparitia vietii, originea universului, evolutia oamenilor, nu au totusi la fel de multa credibilitate ca si meaajul biblic. (Postat pe 04.09.2017)
Superba!Comentariu de Petru
Evaluare
Foarte bine conceputa, incepind de la principii logice de bază si terminind cu Scriptura.

Este un instrument foarte util in discutiile apologetice cu ateii si agnosticii.

(Postat pe 30.08.2017)
Comentariu de un baiat
Evaluare
Daniel..dar zi-mi tu mie unde scrie ca erau de 24 de ore zilele acelea,asa cum zici tu...ti se pare o aberatie ca pentru Dumnezeu 1000 de ani sunt ca o zi si o zi ca 1000 de ani cum scrie in Biblie..? nu te pripi sa judeci repede lucrurile ca judeci gresit. (Postat pe 04.08.2014)
Comentariu de Bogdan
Evaluare
Intr-adevar, in carte, in capitolul 3 se argumenteaza pe ideea de Big Bang ca Pamantul are un inceput, ceea ce intra in conflict cu Biblia. Si cum spun autorii in restul cartii, nu pot fi in acelasi timp 2 lucruri opuse si amandoua adevarate. (Postat pe 17.03.2014)
Comentariu de Sami
Evaluare
Ati auzit de raspunde nebunului dupa nebunia lui? Tocmai asta e si idea, daca a existat big-bang trebuie neaparat sa fi existat si " initiatorul" lui, adica un factor extern materiei aglomerata intr-un singur punct, care sa ii dea impulsul exploziei. Acesta ar fi Dumnezeu. Marii atei si oameni de stiinta chiar resping acum mai nou bangul exact pe acest motiv. Cea mai noua conceptie e teoria starii stationare, adica universul pur si simplu exista. Dara mari explozii. (Postat pe 17.07.2013)
Comentariu de Alex
Evaluare
Mesaj pentru Daniel si cei care cred ca pamantul are aprox 6000 de ani. Primul verset al bibliei "La inceput Dumnezeu a facut cerurile si pamantul" apoi urmeaza creatia. La Dumnezeu o zi e ca 1000 de ani si 1000 de ani ca o zi. Nu poti limita infinitatea Lui Dumnezeu. Ascultati dezbaterile facute de John Lennox, Turek si alti oameni de stiinta crestini, care recunosc dovezile aduse de stiinta a faptului ca universul are in jur de 15 miliarde de ani. Recomand creationistii sa citeasca si carti de stiinta. (Postat pe 23.01.2013)
Comentariu de Cris
Evaluare
O carte superba.nu am intalnit nici un dezacord,iar cap despre creatie e foarte bine argumentat.totusi e greu de digerat cand crezi ca stii prea multe,dar,dupa cum spun autorii,cantariti dovezile si trageti concluzii,nu le introduceti pe baza propriilor prejudecati.Mi-a placut in special faptul ca au adus argumente impotriva macroevolutiei,teoriei la care subscriu majoritatea crestinilor savanti,ex. John Polkinhorne. Recomand. (Postat pe 18.12.2011)
Comentariu de supaplecs
Evaluare
Ma lamureste si pe mine cineva in legatura cu Cap 3? (Postat pe 26.09.2011)
Comentariu de Petru
Evaluare
Superba! (Postat pe 06.09.2011)

De la 1 la 10 din totalul de 18

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.