Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Handicapul constiintei

Ligia Seman

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte.
39,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

In acest al doilea roman al sau, dupa cel de debut, Funiile dragostei, care a beneficiat de un interes deosebit din partea cititorilor, Ligia Seman continua sa-si cucereasca cititorii prin problematica abordata, pentru ca tot ce tine de conditia umana si de experienta care creeaza destinul unui om este in acelasi timp vechi si nou, starnind interesul si, mai mult, o participare afectiva a cititorului la viata personajelor, la drama lor, dar cel mai important lucru este ca, prin experienta acumulata de eroii romanului se stabileste limpede si definitiv pozitia omului fata de divinitate, adica dependenta omului de Dumnezeu, asa cum ar trebui sa o inteleaga oricine doreste sa fie fericit in viata. Particularitatea care vine din experienta personajelor acestui roman este aceea a raportarii lor la problema handicapului, una dintre cele mai actuale probleme cu care se confrunta societatea noastra post-comunista.
Concluzia care decurge in mod firesc din inlantuirea evenimentelor postuleaza adevarul despre handicapurile constiintei, care sunt reale, la fel ca si cele fizice, chiar daca nu izbesc privirea, ele ii deformeaza pe cei care le poarta inlauntrul lor din punct de vedere moral si le dovedesc natura monstruoasa cand este vorba de relatiile din plan social.

Din Nota editurii
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20269
Autor Ligia Seman
Editura Nu
Nr. pagini 428
Dimensiuni 20,5 x 14 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (17)

Comentariu de veronica
Evaluare
a fost un roman frumos (Postat pe 26.06.2013)
Comentariu de tabita
Evaluare
este o carte excelenta (Postat pe 08.03.2013)
Comentariu de CRISTINA GRUSCA
Evaluare
Un Roman ce ne relateaza adevaratul handicap al omenirii,ma impresionat si-l recomand tuturor mai ales tinerilor. (Postat pe 22.10.2012)
Comentariu de INGRID
Evaluare
o carte impresionanta... am citit-o cu mare drag si interes, ca si celalalte romane ale Ligiei Seman. O carte care te invata multe, o carte care te face sa reflectezi la ce este viata de fapt. Mie mia placut mult deoarece avea si multe psihologie avand multa descriere de sentimente, trairi. (Postat pe 04.02.2010)
Comentariu de SIMONA m-noua
Evaluare
am citit aceasta carte si o recomand tuturor cititorilor ,este o carte foarte buna (Postat pe 05.06.2009)
Comentariu de Adriana
Evaluare
Daca cineva simte ca s-a indepartat de Dumnezeu sau cunoaste pe cineva in aceasta stare, sa nu pregete sa o citeasca sau sa o dea cadou!E excelenta si poate intoarce o inima pierduta catre lumina!Este una din cele mai bune carti citite! (Postat pe 28.03.2009)
Comentariu de cristiana kikia_72@yahoo.de
Evaluare
am scris opinia mea mai sus,dar am uitat sa scriu e.mailul,ast.nerabdatoare raspuns de la voi!!!m-am referit la cartea HANDICAPUL CONSTIINTEI;(pe lb.italiana)va multumesc!!!!!aceasta carte o recomand tuturor,mai ales celor care nu mai pot pretui ceea ce au ...si cei care poate de multe ori Il supara pe D-zeu ,fiind nemultumitori.D-zeu sa ne ajute sa fim intotdeauna recunoscatori pt.tot ceea ce avem din partea D-lui Isus!!D-zeu sa vabinecuvinteze pe toti!!!! (Postat pe 26.01.2009)
Comentariu de cristiana
Evaluare
aceasta este o carte care,m-a ajutat foarte mult pt.resterea mea spirituala si m-a incurajat sa pot face fata incercarilor ce urmau sa vina in viata mea.Ii pot spune Ligiei Seman ca ma rog pt.ea si sa stie ca ceaa ce ea face este de folosul multor oameni...mai ales pt cei care nu-L conosc pe D-zeu.As avea o rugaminte..sa pot darui aceasta carte unei prietene (sora in D-l)dar in limba italiana,se poate cumpara????astept raspuns pe adr.mea de e-mail.Va multumesc,in numele D-lui Isus! (Postat pe 26.01.2009)
Comentariu de symy
Evaluare
Avem multe de invatat din aceasta carte.Este o atentionare pentru fiecare cititor, care ar trebui sa-si cerceteze viata in toate aspectele ei, pentru a nu regreta mai tarziu.Uneori Dumnezeu ne lasa sa gresim, sa ajungem chiar la capatul puterilor noastre negasind nici o rezolvare,pentru ca mai apoi,plecandu-ne umili inaintea Sa si recunoscandu-I atotprezenta, sa-si reverse peste noi binecuvantarile. Ii indemn pe toti, mai cu seama pe cei tineri, dar si pe cei ce sunt sau vor deveni parinti sa citeasca si sa-si traga concluziile fiecare pentru sine.Deci:sa luam atitudine in vietile noastre, fiind mai atenti in relatiile cu parintii, fratii,copiii, prietenii pe care Dumnezeu ni i-a dat pentru o vreme, deoarece <UN NUME BUN ESTE MAI DE DORIT DECAT O BOGATIE MARE, SI A FI IUBIT PRETUIESTE MAI MULT DECAT ARGINTUL SI AURUL> proverbe 22.1 (Postat pe 05.12.2008)
Comentariu de aryana
Evaluare
cea mai buna carte ce am citit-o vreodata,intr-o zi am citit 300 pag,nu m-am putut dezlipi de ea.Ar fi pacat s-o citesti si sa nu o recomanzi mai departe. (Postat pe 08.09.2008)

De la 1 la 10 din totalul de 17

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.