Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Handicapul constiintei

Ligia Seman

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 45 puncte.
45,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 45 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

In acest al doilea roman al sau, dupa cel de debut, Funiile dragostei, care a beneficiat de un interes deosebit din partea cititorilor, Ligia Seman continua sa-si cucereasca cititorii prin problematica abordata, pentru ca tot ce tine de conditia umana si de experienta care creeaza destinul unui om este in acelasi timp vechi si nou, starnind interesul si, mai mult, o participare afectiva a cititorului la viata personajelor, la drama lor, dar cel mai important lucru este ca, prin experienta acumulata de eroii romanului se stabileste limpede si definitiv pozitia omului fata de divinitate, adica dependenta omului de Dumnezeu, asa cum ar trebui sa o inteleaga oricine doreste sa fie fericit in viata. Particularitatea care vine din experienta personajelor acestui roman este aceea a raportarii lor la problema handicapului, una dintre cele mai actuale probleme cu care se confrunta societatea noastra post-comunista.
Concluzia care decurge in mod firesc din inlantuirea evenimentelor postuleaza adevarul despre handicapurile constiintei, care sunt reale, la fel ca si cele fizice, chiar daca nu izbesc privirea, ele ii deformeaza pe cei care le poarta inlauntrul lor din punct de vedere moral si le dovedesc natura monstruoasa cand este vorba de relatiile din plan social.

Din Nota editurii
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20269
Autor Ligia Seman
Editura Nu
Nr. pagini 428
Dimensiuni 20,5 x 14 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (17)

Comentariu de el
Evaluare
cel mai fain roman citit (Postat pe 15.07.2008)
Comentariu de SABINA
Evaluare
E O CARTE NUMAI POMENITA DE FRUMOASA MARIRA CIRITA NU FACI NICI UN RAU DACA O CITESTI (Postat pe 04.07.2008)
Comentariu de dani
Evaluare
deasemenea o carte excelenta care merita a fi citita, din care am invatat ca handicapul constientei se vindeca greu ! (Postat pe 02.07.2008)
Comentariu de eniko (reman)
Evaluare
desi sunt inca tanara,am citit multe carti pina acuma,dar nici unul nu m-a impresionat asa de mult,ca romanul aceasta...e ffoarte frumoasa si doresc ca Dumnezeu s-o binecuvanteze pe autorul acestei carti! (Postat pe 10.05.2008)
Comentariu de jasmina
Evaluare
unul dintre cele mai frumoase romane de analiza psihologica.e foarte impresionant romanul,merita citit. (Postat pe 29.01.2008)
Comentariu de danutza
Evaluare
e prea tare cartea.am citito cu sufletul la gura si am sorbit fiecare cuvant.....ma impresionat pana la lacrimi.am plans impreuna cu tatl ce a sia pierdut fetitza iubita Ela......am invatat cat de minunat este Dumnezeul nostru si modul sau minunat de a ne invata lectia vietii....merita cu adevarat citita (Postat pe 18.05.2007)
Comentariu de catalina c.
Evaluare
O carte excelenta. Citind-o, am invatat ca mai dificil decat orice handicap fizic este cel spiritual, comportamental si emotional.O carte care te invata sa te uiti la sufletul omului si nu la fizicul sau. Si sa apreciezi omul pentru ceea ce gandeste, nu pentru felul in care arata.O recomand tuturor. (Postat pe 19.06.2006)

De la 11 la 17 din totalul de 17

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.