Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Cu Dumnezeu in subterana

Richard Wurmbrand

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 43 puncte.
43,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 43 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Enoh a umblat cu Dumnezeu pe pamant; cei trei prieteni ai lui Daniel au intrat cu Dumnezeu in cuptorul supraincalzit al lui Nebucadnetar; pastorul Richard Wurmbrand a slujit Biserica subterana si a trait cu Dumnezeu in celula subterana. Prin lectura cartii, cititorul va patrunde impreuna cu autorul in amandoua aceste lumi.

Sunt ele fetele aceleiasi monede? Avem de-a face cu o confruntare deschisa intre bine si rau, intre crestinism si ateism, sub forma comunismului militant?
Oricum, cartea este o marturie in plus ca Dumnezeu are primul si ultimul cuvant.

Sunt pagini de un dramatism zguduitor, dar si de o frumusete inegalabila, avand un farmec ce rezida tocmai in prezenta lui Dumnezeu. Cu El, chiar si iadul suferintei se preschimba in raiul bucuriei sublime.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20237
Autor Richard Wurmbrand
Editura Nu
Nr. pagini 296
Dimensiuni 20,5 x 14,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (24)

SUPERBĂComentariu de Miri
Evaluare
Merită citită! Foarte profund mesajul iar suferintele pe care Richard le-a indurat pentru Dumnezeu sunt un adevarat exemplu ! (Postat pe 21.09.2023)
Deosebita!Comentariu de Darius
Evaluare
Cu siguranta cand citesti iti schimba perspectiva vietii! Cand treci prin incercari si probleme, intelegi ca au fost altii care au trecut cu adevarat prin greu. Aceasta carte este o incurajare dar totodata si o trezire pentru cel ce citeste! (Postat pe 14.07.2023)
Lecție despre adevărata credință Comentariu de Adriana
Evaluare
Autorul, un om care și-a dedicat viața lui Dumnezeu în totalitate are un stil special de a-și relata experiența credinței și durerea suferită , astfel ca de la prima pagină nu o mai lași din mână. Citind aceasta carte, mi-am dat seama cât de ne recunoscători suntem în ceea ce privește libertatea religioasă și cu cata ușurință tratam lucrurile spirituale. . Cartea, care merită recitita, este o lecție despre ce înseamnă adevărata credință în vremuri grele. (Postat pe 09.03.2022)
Despre credință in Domnul Comentariu de lavinia
Evaluare
O carte care m-a sfâșiat, M-a cutremurat ! Una din cărțile care te fac să realizezi cât de mult au fost torturați și prigoniți creștinii !
Recomand cu toată dragostea, pentru cei care cred ca suferă prea mult pentru credință in zilele noastre . O carte care te trezește ! ???? (Postat pe 09.03.2022)
O carte marcantă!Comentariu de Andreea
Evaluare
Viața lui Richard Wurmbrand a fost adesea plină de suferință, însă elementul prin care a dat dovadă că este un copil a lui Dumnezeu a fost mereu DRAGOSTEA. (Postat pe 08.02.2022)
O credință mareComentariu de Tiberiu
Evaluare
După ce am terminat de citit această carte, am ajuns să apeciez mai mult tot ceea ce am și mulțumesc Domnului pentru perioada de libertate de care încă ne bucurăm. Consider că autorul Richard Wurmbrand este un om cu o adevărată trăire creștină în sfințenie, un bun exemplu pentru noi și pentru copiii noștri! Cartea este una dintre preferatele mele, mi-am întărit credința citind-o. (Postat pe 16.08.2021)
Dumnezeu a plătit un pret scump pentru oameni, oamenii ce pret plătesc pentru Dumnezeu?Comentariu de Daria
Evaluare
Nu e doar o carte, e o mărturie vie despre modul cum acum câtiva zeci de ani au existat oameni care au plătit un preț foarte mare pentru strângeri în numele Lui Dumnezeu, pentru stiluri de viață care sa-l cinstească pe Dumnezeu și nu sistemul de atunci.
E o culegere de gânduri, de experiențe crude, cele mai multe, dar și despre a-ți păstra credința si valorile indiferent de circumstanțe și vremuri.

(Postat pe 16.07.2021)
O marturie care te indeamna la sfintenie! Comentariu de Izabela
Evaluare
O marturie care te indeamna la sfintenie! Dumnezeu lucreaza cu putere prin cei care vreau sa Il slujeasca din toata inima si traiesc in sfintenie. (Postat pe 28.05.2020)
Extrem de interesantăComentariu de Victor
Evaluare
Este o carte foarte benefică și ziditoare. Ea reprezintă viața unui fost pastor luteran, care a petrecut mai mulți de paisprezece ani în închisoare. Descrie multe situații în care se comportă foarte înțelept, ca un Pavel al cortinei de fier. Mai scrie puțin despre convertirea lui, situații din închisoare, în care, fiind în camera morții mulți mureau, dar pe el Domnul la ținut în viață. Într-adevăr această carte întărește credința oricărui cititor. (Postat pe 14.02.2020)
Dragoste neprefacuta Comentariu de Ariadna
Evaluare
Mi-a plăcut perspicacitatea autorului cu care aceasta răspunde la întrebările anchetatorilor și felul în care Îl prezintă pe Hristos fiecărui om, le prezintă o fațeta a Domnului pe care ei sa o înțeleagă și care răspunde intereselor sale. Minunata însușire, pe care mi-aș dori sa o am și eu! (Postat pe 08.02.2020)

De la 1 la 10 din totalul de 24

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.