Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Cu Dumnezeu in subterana

Richard Wurmbrand

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 43 puncte.
43,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 43 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Enoh a umblat cu Dumnezeu pe pamant; cei trei prieteni ai lui Daniel au intrat cu Dumnezeu in cuptorul supraincalzit al lui Nebucadnetar; pastorul Richard Wurmbrand a slujit Biserica subterana si a trait cu Dumnezeu in celula subterana. Prin lectura cartii, cititorul va patrunde impreuna cu autorul in amandoua aceste lumi.

Sunt ele fetele aceleiasi monede? Avem de-a face cu o confruntare deschisa intre bine si rau, intre crestinism si ateism, sub forma comunismului militant?
Oricum, cartea este o marturie in plus ca Dumnezeu are primul si ultimul cuvant.

Sunt pagini de un dramatism zguduitor, dar si de o frumusete inegalabila, avand un farmec ce rezida tocmai in prezenta lui Dumnezeu. Cu El, chiar si iadul suferintei se preschimba in raiul bucuriei sublime.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20237
Autor Richard Wurmbrand
Editura Nu
Nr. pagini 296
Dimensiuni 20,5 x 14,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (24)

Exemplu de viațăComentariu de Carmen
Evaluare
O carte cu un impact emoțional foarte mare. Experiențele fratelui Richard sunt profunde și rămân că o învățătură pentru noi. Cartea descrie suferința pe care a indurat-o in închisoare și a acceptat-o de dragul lui Isus Hristos. Un exemplu pentru noi! (Postat pe 08.01.2020)
O traire unicaComentariu de Oana
Evaluare
O carte atat de emotionanta, si totusi are o foarte mare greutate spirituala. Richard Wurmbrand este si va fi un erou al crestinismului, un om de la care avem ce invata chiar si din momentele de slabiciune.
Cartea prezinta detalii din momentele traite in inchisoare, ajutorul divin ce il primea de la Dumnezeu in momentele cele mai grele si intarirea ce o primea de sus.
Oportunitatile pe care Dumnezeu i le oferea de a predica evanghelia, de a vindeca inimila ranite si a da speranta oamenilor indiferent de rangul lor social.
Extraordinar cat de incurajatoare pot fi cuvintele lui! (Postat pe 30.08.2019)
o carte pretioasa!Comentariu de Mihaela
Evaluare
Cred ca toate cartile lui Wurmbrand ar trebui sa se găsească in bibliotecile crestinilor. A fost un exemplu de om a lui Dumnezeu, a stiut sa se facă cu grecul grec si cu iudeul iudeu! Intradevar a fost calauzit de Duhul Domnului. (Postat pe 01.03.2019)
Devotamentul fata de DumnezeuComentariu de Mihai
Evaluare
Cartea aceasta ne vine inainte cu un exemplu de om care L-a iubit pe Dumnezeu fara sa-L traga la raspundere pentru suferinta pe care a trait-o in trup din pricina devotamentului pentru credinta crestina. Ramai incurajat sa vezi un om care a trait bucuria in mijlocul incercarilor - de un nivel al suferintei care te socheaza. (Postat pe 10.02.2018)
Preferata meaComentariu de Mirela
Evaluare
Cartea prezinta o viata dedicata lui Dumnezeu. Chiar daca noi astazi nu traim vremea aceea, marturia sa este una actuala, iar fratele Wurmbrand este un exemplu din care putem invata principii aplicabile practic si in contextul acestor zile. Mai mult de atat, personal imi place si stilul lui deschis si chiar poetic de a scrie. Am citit multe carti bune, dar aceasta a ramas per total preferata mea. (Postat pe 06.01.2018)
O carte deosebitaComentariu de Stefana
Evaluare
Aceasta carte te face sa intelegi cu adevarat calitatea credintei si te pune sa te apropii mai mult de dumnezeu sa fim pregatiti pentru vremurile ce vor veni (Postat pe 29.11.2017)
Comentariu de sergiu
Evaluare
as putea comanda acesta carte in germania? (Postat pe 15.08.2012)
Comentariu de ionut
Evaluare
nu am citit aceasta carte,dar ascult cu multa placere predicile fr.R.W. (Postat pe 14.11.2010)
Comentariu de adriano
Evaluare
da un demn urmas aL LUI CHRISTOS (Postat pe 10.08.2010)
Comentariu de rigo lucian
Evaluare
daca viata mea ar fi macar ca si a fratelui RW atunci prea putin m-ar interesa doctrina...ci felul meu de a fi...dar de la el am invatat cum sa apreciez un lucru bun la fiecare om:ai dreptate cind spui ca a fost un om al lui Dumnezeu...cea mai buna carte pe care am citit-o (Postat pe 11.02.2010)

De la 11 la 20 din totalul de 24

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.